Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate

Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate
În acest caz, de hârtie ondulat și bomboane de ciocolată. Din moment ce avem de a crea meserii din hârtie și carton, cu propriile lor mâini, vom construi instrucțiuni pas cu pas. Bile va paste de trandafiri din hârtie. Profitați de noi lecții pentru a învăța cum să facă flori frumoase și alte meserii din carton ondulat. Articole din carton ondulat - o oportunitate de a crea o soluții foarte frumoase si interesante.Orice hobby-ul ne ajută să ne scuti de stres produs pe zi. Crearea calmeaza si calmeaza. Fiecare alege pe placul lor. Încercați-vă pe mâini pentru a face meserii din carton ondulat, acesta este un exercițiu simplu, care nu are nevoie de scumpe speciale.

carton ondulat - flori (master class). Willow.

Acum, foarte popular Design Suite - este crearea de buchete de dulciuri. hârtie creponată - este dur și moale, are capacitatea de a întinde. Hârtia este diferită în densitate. Micul densitate - flaut subțire și vice-versa. Un astfel de elefant interesant poate face pentru copii. Fata va iubi pe băiat roz și albastru elefant. Jucăria este confectionata din bile ondulate si polistiren.

Dacă nu bile, să le facă din folie alimentară obișnuită. Ne-am întors capul și corpul. Mai mult, interconectează capului și a trunchiului elefant. Se taie urechile de carton. Prin acest carton trandafiri lipici de două culori. Trunchiul poate fi făcută din tuburi sau hârtie ondulată. Desenați ochii pe hârtie albă și lipici pe un bot.

Cum și de unde să alegeți hârtia ondulat?

Această mână a făcut buchete de flori și bomboane de ciocolată. hârtie creponată - o hârtie groasă aspră, care se poate întinde și să ia forma dorită. Gofrobumaga diferite de calitate. Cea mai bună calitate și scumpe de către producătorii italieni.

Ce este hârtie ondulat și modul în care acesta este utilizat în decorarea?

Această sarcină poate ocupa atât pentru adulți și copii. pomi de Crăciun fac pentru fundația carton sub forma unui con. În afară de arcuri se potrivesc mai multe bile de spumă, vopsite cu vopsea de aur. În cazul în care există spumă, utilizarea folie, margele, nasturi, umflaturi (pot fi făcute din hârtie maro), și așa mai departe. Clei pe partea de sus a unui arc de aur. Salutări tuturor celor care iubește și știe cum să creeze în jurul său o stare de spirit festiv!

Examinat un număr foarte mare de site-uri și bloguri, am găsit cel mai clar pas cu pas imagini, iar acum și voi fi ușor și convenabil să se pregătească pentru sărbători. Flori din carton ondulat - decor frumos al sălii, grupuri de grădiniță și sala școlii pentru vacanță.

Fă-l, astfel încât acestea sunt curbate, cum ar fi flori vii, este destul de dificil. Încearcă-l! „Magnolia de hârtie ondulat.“ Cred că e cel puțin frumos, dacă în loc de bandă pe care-l decora cu flori realizate din hârtie într-o culoare contrastantă. Aici instrucțiuni privind fabricație. Flori artificiale, realizate manual, mai multe și mai popular în ultimii ani.

Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate


Astăzi puteți cumpăra într-o papetărie gofrobumagu de culori diferite și de a face articole originale. Florile din carton ondulat este foarte similar cu un lucru real, deoarece această lucrare are o textură plăcută și varietate de scheme de culori.

Sunteți libertatea de a alege schema de culori pentru pionul și fiecare foaie pliată. După aceea, așezați toate acordeon într-un rând și fiecare tăiat câțiva centimetri, astfel încât acesta a fost mai scurt decât cel precedent.

Atunci un clip de hârtie și marchează partea centrală a fiecărui acordeon. Ar trebui să obțineți un frumos mare bujorul de hârtie ondulat. Florile folosite destul de des pentru a face ornamente pentru păr și haine. Dacă doriți un accesoriu frumos pentru o noapte, o poti face de la gofrobumagi în orice schemă de culori. În primul rând, va trebui să taie în fâșii de hârtie ondulat de 3-4 cm lățime. Apoi l taie în dreptunghiuri pentru a face petale.

Carton va trebui să taie un cerc, care va servi drept bază. Încercați să facă flori de diferite forme și mărimi și de a face decoratiuni frumoase. Ia două gofrobumagi frunze și începe să le-a pus împreună într-o 4 ori în jumătate. Ia acest triunghi din zonă și de la o margine tăiată marginea opusă. După ce implementați preparatul, ar trebui să obțineți 8 cifre rotunde, cu contur în formă.

Puteți veni cu noi martor pentru fabricarea de diferite culori de hârtie creponată, în scopul de a utiliza produsul pentru decorațiuni interioare sau îmbrăcăminte. meserii simple din hârtie, puteți face chiar și cu copii.

3. Acum trebuie să facă o ceașcă de flori. Pentru a face acest lucru, răsuciți petalele în jurul sârmă și fixați-le cu banda adeziva. În paralel face sepale și tulpina florii. Cel mai bun dintre toate, atunci când coșul este umplut cu culori, așa că, dacă aveți de gând să faci, nu o mulțime de flori, și apoi încercați să tăiați un coș mic.

Cum sa faci o flori sertizate. Floarea-soarelui.

3. Adunați capetele fiecărui pătrat și răsuciți-le lipesc. 5. Segmentul îngust al hârtiei este de sârmă obkrutite maro sau verde. Ar trebui să se facă astfel încât nu era decât o minge de hârtie albă, astfel, este necesar ca în paralel să se atașeze alte sigilii, dacă este necesar. 2. Extindeți porțiunea tăiată și se împarte în 3 părți egale. Din fiecare parte, puteți face o floare.

5. Extindeți stiva și începe să se împletească fiecare tăiere, așa cum se arată în imagine. 6. Se prepară o mică parte de hârtie verde (hârtie pentru o imagine de segment verde pentru 2 flori de ajuns). 7. Se prepară o crenguță de fier și de a începe un cerc ori prima bandă (în acest caz, liliac).

Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate

9. Se prepară un băț și a pus-o pe partea opusă a tijei (a se vedea. Imagine). Țineți strâns crenguță și flori și începe să se aplece un băț perpendicular pe tija, iar sulul sensul acelor de ceasornic de mai multe ori pentru a fixa floare. 10. Wrap o crenguță segment îngust de hârtie verde.

Acest pom de Crăciun pufos se poate face în 1 oră din carton ondulat. Există o opțiune bună pentru a face flori cu propriile sale mâini, și să revitalizeze interiorul casei tale. Aș dori să decora casa cu un trandafir frumos din carton ondulat.

Mai multe despre acest subiect:

  • Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate
    ferestre de ajustare a punctului de bază balama de construcție complicată proiectat pentru securizarea cercevea la cadru în partea de jos. Ea servește ca partea de jos a suportului ferestrei, deschis în modul de rotație și [...]
  • Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate
    18 idei Shoebox decor face o cutie din cutie pentru pantofi, care va diferi nu numai un design elegant, dar, de asemenea, o capacitate. Chiar și o cutie obișnuită a pantofului poate fi [...]
  • Articole din hârtie și carton ondulat - cum să facă flori ondulat, navigator de sănătate
    Pro și contra balconului geamurilor balcon geamurilor profil de aluminiu profil de aluminiu poate varia în costuri, în funcție de producător. profil din aluminiu pentru balcoane geamuri glisante pot avea [...]

Postări recente