Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Aplicația arată ca un desen animat sau un designer, asa ca este popular cu copii. La început, copiii sunt tăiate dintr-o hârtie de țesut moale sau desena imagini ale formelor finite, tăiate pentru adulți. În cazul în care copiii folosesc cu încredere foarfece, le puteți introduce treptat la diferite forme de aplicare.Rupere cerere. Această metodă este bună pentru caracteristicile de transmisie ale texturii imaginii (pui pufos, nor crocant). Tear de hârtie în bucăți mici și se completează până imaginea. Copii 5-7 ani poate fi tehnica complicat: nu rupe doar hârtia și trageți conturul de desen (cifre).

Cererea de trăsură. Acesta oferă o imagine cu mai multe culori. creează o imagine Consistently, aplicarea și lipirea straturilor de detaliu, astfel încât fiecare parte ulterioară a fost mai mică.

applique modular (mozaic). Imaginea este stabilită dintr-o multitudine de forme similare de diferite culori - bucăți de hârtie rupte, taie cercuri, patrate, triunghiuri.

aplicatie simetrica. Pentru imagine simetrică a piesei - un pătrat sau dreptunghi de hârtie de dimensiunea dorită - împăturit în jumătate, care deține ori, taie jumătate din imagine.

Band cerere. Metoda permite obținerea de imagini ale Garland.
Aplicația contur. Tăierea siluete complexe ale unui traseu desenat sau imaginar.

Deja în anul în care copilul este capabil să facă aplicații. Inițial, aceste bucăți de hârtie colorată pe care copilul se lipeste de o pre-unsa cu o suprafață adezivă și apoi tăierea și lipirea -osoznannoe bucăți colorate de figurine. Și indemanare Rush - un mozaic de hârtie colorată.

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
În 5 ani, putem oferi deja copilul să facă meserii din hârtie colorată - figuri voluminoase. Începeți cu ceva simplu. Să un adult în primul rând, el ar sculpteze detaliile complicate, iar copilul le aduna numai împreună și se lipesc între ele. Pe măsură ce abilitățile de a stăpâni utilizarea de foarfece, copilul poate reduce în mod independent forme complexe.

Pe măsură ce ideile ambarcațiuni puteți utiliza ateliere de figuri în vrac de furtune de carton. trebuie doar să înlocuiți dopul pe cilindrul de hârtie sau carton colorat.

Vă vom arunca câteva idei, și apoi lăsați-vă imaginația.

Hack colibă ​​dintr-o hârtie pe tehnologia de gradul 2

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Ieșind master-class cum să facă meserii colibă ​​pe tehnologia din perspectiva programului manual clasa a 2-a. Pentru a face colibă ​​în vrac, avem nevoie de: hârtie colorată, carton colorat, șablonul (din tehnologia de notebook-2 clasa), foarfece, lipici. De hârtie tăiate colorate dungi maro. Pentru a lipici un jurnal de benzi pentru cabane, ieftin bandă într-un creion sau un stilou, adeziv și lipici margine frotiu, apăsarea unui deget pentru a plasa creionul de lipire. Eliminați un jurnal cu un creion. În mod similar, noi facem restul. Vom avea nevoie de 8 din aceste benzi.

Hack tehnologie „Țară Yard“ Grad 2

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Hack „Țară Yard“ clasa de tehnologie 2 nu numai învață abilitățile și dezvoltă abilitățile motorii fine, dar, de asemenea, introduce elevii cu formele geometrice în tehnologia de clasă. Copiii sunt oferite diferite modele de animale de companie de uz casnic din mediul rural, pe care le va reduce curtea noastră rustic.

Jucărie om de zăpadă din hârtie pe un pom de Crăciun cu mâinile

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Volumul om de zăpadă voioasă hârtie decora pomul de Crăciun în zilele de sărbătoare de Anul Nou. Artizanat pentru copii, și copiii vor face gradinita senior sau grup de pregătire, și, desigur, studenții mai tineri care vor fi în măsură să facă acest om de zăpadă chiar și fără a le ajutor din partea unui adult. Dacă nu aveți nici un jucării pe pomul de Crăciun făcute cu propriile mâini, pentru a face urgent un nou an este aproape!

Crăciun jucărie Moș Crăciun de hârtie (con), cu propriile sale mâini

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Continuăm să decora meșteșugurile pomul de Crăciun făcute cu propriile mâini. În acest moment, obiectivul Moș Crăciun din nou. El a făcut din hârtie și carton, și mai precis din conul de carton. Ușor de făcut, chiar și copiii la grădiniță, dacă vă pregăti în avans pentru conurile lor.

fulg de zăpadă în vrac de hârtie pentru copii (jucării pe pomul de Crăciun)

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Spirele de zăpadă și cade pe stradă și acasă caldă și confortabilă, și este tot deoarece casa noastră este decorat cu propriile sale mâini. Crafts suflet cald și să dea căldură, și chiar că e atât de fulg de nea alb nu va îngheța și de palmier cald, pentru că este făcută cu suflet. Ea este un dulce, vesel, și gata să-l decora un pom de Crăciun verde. Și dacă va exista o mulțime de fulgi de zăpadă, marea bucurie pe care ați furnizat pe tot parcursul noului an.fulgi de zăpadă simple din hârtie pentru copii

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Anul Nou, toate sunt mulțumit, în special copiii. Vacanța de Anul Nou, ei așteaptă cu nerăbdare și așteptări pot înveseli - ia pixurile ceva interesant și util, de exemplu, pentru a face decoratiuni pentru ferestre sau perdele ca fulgi de zăpadă frumoase. Dar nu întotdeauna pentru copii mici mâini se pot ocupa de modele complicate pe modele fulg de nea, astfel Palchikov nevoie de ceva mai ușor, și este ceva ce avem. Acest sistem este simplu fulgi de zăpadă adecvate pentru copiii preșcolari, bine, sau clasa intai. Cel mai important lucru - îndoiți în mod conștient piesa de lucru, știind unde vom avea mijloc, fulgi de zăpadă, și apoi va fi numai după cum este necesar să tăiați marginea.

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Cum frumos pentru a vedea în Ajunul Crăciunului, jucării pentru pomul de Craciun realizate cu propriile lor mâini, în special atunci când această jucărie - angelok drăguț. Se pare doar magic, și să o facă din hârtie face foarte ușor cu ea chiar și un copil. Singura dificultate poate apărea la copii atunci când înfășurarea de con și mai în vârstă, desigur, va ajuta aici. Și restul îngerilor poate fi întruchiparea esența comandantului, care a făcut propriile lor mâini.

Crăciun coroană de flori din hârtie

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Există o tradiție - pentru a decora casa pentru Crăciun coroană de flori de brad cu lumânări. Deși tradiția românească, la toate, dar foarte frumos, astfel încât să sprijine și să facă o coroană de flori de hârtie cu mâinile. Decoreaza-l cu confetti, panglici și lumânare de hârtie.

Copii Crăciun meserii din hârtie (pentru grădiniță și școală primară)

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Insanely distracție distracție - în Anul Nou, și chiar mai distractiv - să se pregătească pentru ea, pentru a decora apartamentul, ceea ce face decoratiuni de Craciun, fulgi de zăpadă și alte meserii. Deosebit de bucuros aceste momente pentru copii, pentru copii, tind să fie mult mai mult decât adulții aprecia meserii, de mână făcute. Deja în grădiniță copil va place mama, tata și profesor rupere Appliqué frumos sau Appliqué de discuri de hârtie și de bumbac colorate, cu aproape nici un ajutor din partea unui adult. Dar deja în copil școală primară poate face aceste meserii că adulții și unele nu pot. La copii, în plus, foarte dezvoltată imaginație și, uneori, ei inventează frumusețea incredibilă a lucrărilor de artă pentru copii. Aici aveți câteva idei de meserii de Crăciun pentru copii, iar majoritatea dintre ei încă atașat și cursuri de masterat.

Cock de hârtie colorată (con) hack pentru cocoș de Paste sau de Anul Nou pentru copiii cu propriile lor mâini

nufăr în vrac de la o hârtie pentru copii și flori în aceeași tehnică cu mâinile

Volumul mare de hârtie de flori pentru note

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Artizanat pentru copii, dar floarea devine un luminos, mare și frumoase pe care le puteți fi fericit să-l folosească pentru designul camerei ca copii și adulți. Făcând flori atât de voluminos este ușor și simplu, și nostru pas cu pas clasa expertul tine si copilul tau va invata ca el este și de a împărtăși nuanțele.

Elk Aristotel de hârtie și balot-balot (Cartoon Papers) ciocănitoarea cu propriile sale mâini

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Elk Aristotel Kirigami executat în domeniu. Kirigami ca origami, vin la noi din Japonia. Dar Kirigami nu trebuie doar să se plieze hârtia, dar, de asemenea, tăiate. Fulgi de nea, pe care le face în fiecare an, în ajunul Anului Nou pentru a decora ferestrele și pomul de Crăciun, prea Kirigami. Toate jucăriile iubitei filmului „Papers“ animate sunt realizate în tehnologia Kirigami.

hack vrac „Miracle copac“ din hârtie colorată și carton pentru copii

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
In zilele noastre a devenit la modă să aibă în apartament topiară - este un copac miracol, care aduce noroc ei bun proprietar și fericire. Cel mai important, acest copac a fost făcută cu propriile sale mâini sau donate cu dragoste, apoi Feng Shui toate beneficiile vor veni la tine în curând. Cel mai simplu - pentru a face un astfel de copac minune cu propriile sale mâini pot fi din hârtie și carton. În nostru pas cu pas meserii expertul clasă sub forța de a produce un copil, un student într-o școală elementară din clasa proprie 1,2,3,4.

Hack pisică și iepure într-o pajiște de 3d hârtie colorată cu model

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Foarte frumos, volumul, și în același timp, este destul de simplu pentru fabricarea de pisica pe o pajiște verde. 3D de meserii din hârtie colorată, ușor de a face propriile mâini, chiar de clasa intai, cu condiția ca pentru adulți imprima modelul. Pe baza acestei pisica poate fi total diferite jucării - și o pădure de animale mici (iepure, urs, vulpe), și un câine, tot ceea ce este capabil de imaginația și imaginația copilului. Este necesar doar pentru a schimba urechile și cozile, și alege culorile corespunzătoare de hârtie colorată. Golirea în sine, de asemenea, pot fi aranjate în diferite moduri.

Salut soare, cu mâinile lor

Trandafiri, cum ar fi hârtie reală

Un buchet simplu de hârtie colorată

lanterne de hârtie copac de jucărie

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Tot ce trebuie să facă aceste lanterne de hârtie - o hârtie de culoare și capsator speciale. banda Naraezaem, fixare, extinde, am lega o jucărie frânghie și copac gata.

mingi de Crăciun titirez de hârtie cu propriile sale mâini

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Nimic atât decora un pom de Crăciun jucării făcute cu dragoste de mână. De la ei emană căldură și confort, chiar dacă o astfel de jucărie este realizat din hârtie. Și cum să facă acest lucru jucărie de Crăciun - Yulu, vom spune și să vă arătăm în clasa noastră de master.

Rezervor Hack de hârtie colorată

flori de hârtie Appliqué

Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Artizanat din șabloane de hârtie și aplicații colorate
Vă sugerăm să faci appliqué de flori. Acest lucru va necesita hârtie colorată, foarfece, lipici și carton. Panouri elegante va face din hârtie colorată.