Așa cum circumcizia schimbă viața unui om

Circumcizia este calea pentru sănătatea oamenilor, sau vice-versa? Și se schimbă viața unui om?

Mentalitatea noastră este mai mult decât o curiozitate un lucru obișnuit, dar este sigur că nici unul dintre oamenii noștri nu sunt tăiați împrejur, de asemenea, nu se poate. Circumcizia - un mod de sănătate sau nu bărbați, luați în considerare următoarele.În cazul în care „cresc picioare“

Cineva face parte din tradițiile culturale, istorice și religioase. copii evrei, de exemplu, a decis să taie în ziua a 8-a vieții. Musulmanii taie la al 13-lea an de viață.

A existat un moment în care a existat o așa-numită „boom-ul cut-off.“ Era la modă.

Tăierea împrejur (circumcizia) - eliminarea preputului la bărbați / băieți.

Din ce motive tăiați împrejur

Religioase (cea mai mare parte evrei și musulmani, un semn de acceptare în comunitate).

Medical (prevenirea diferitelor boli, înlăturarea defectului anatomic / cosmetic).

Așa cum circumcizia schimbă viața unui om

Ce bun este tăierea împrejur a oamenilor?

În primul rând, circumcizia creste durata actului sexual, si ajuta sa scape de ejaculare precoce.

De ce: pentru că capul penisului este foarte sensibil. După îndepărtarea pielii preputului coarsens și devine mai puțin sensibilă. Cu toate acestea, trebuie amintit că calitatea actului sexual și puterea orgasmului nu este afectată.


Mai mult - mai mult. barbatii circumcisi au fost semnificativ mai putin probabil sa suferi din cauza infecțiilor și a bolilor cu transmitere sexuală. cu transmitere sexuală.

De ce: pentru ca preputul este bine permeabilă pentru agenții patogeni și pentru că ea structura anatomica a pliurile preputului este foarte convenabil pentru bacterii.

Un alt fapt important, care a stabilit oamenii de știință din anii '60: barbatii circumcisi (vorbesc despre evrei și arabi), practic, nu se produce cancer genital. Mai mult decât atât, femeile de aceiași oameni sunt de cancer mult mai putin frecvente ale colului uterin.

De asemenea, cercetatorii au descoperit ca circumcizia este un remediu eficient împotriva SIDA. Virus, ai ghicit, afecteaza preputul, care este adesea supus unor traume. Trage propriile concluzii.

Partea estetică a problemei. Oamenii au adus în anumite circumstanțe și tradiții pot percepe în mod negativ faptul prepuțului unui om. În special, femeile. Dar această credință nu este larg dezvoltată.

Unii, de altfel, consideră că după tăierea lungimii de creșteri pe termen. Nu. Ea nu crește. Din cauza lipsei penisului preputul vizual se pare mai mult.

Ce e în neregulă cu circumcizia de sex masculin?

  • șoc dureros. Când tăierea împrejur, printre nou-nascuti, domeniul chirurgical nu este anesteziat. Nu a fost anesteziat înainte. Acum, tendința este lent în schimbare.
  • Igiena. S-ar părea, ce vreau să spun, dacă ea a preputului a fost un focar de rău. Dar nu. A rămas neatinsă frenul a penisului si cutele pielii din jurul ei. Dacă mai devreme este tot prepuț acoperit, acum totul este deschis, pentru că aveți nevoie pentru a curăța bine glandul penisului.
  • momente etice. Mai multe legate de copii. Apărătorii drepturilor omului și de mediu au fost revoltat pe seama faptului că orice intervenție în corpul uman trebuie să fie efectuată numai cu acordul său. Aici întrebarea rămâne deschisă ... După cum știți, da singurul răspuns corect este imposibil.

sex. sănătatea bărbaților.