Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Ceea ce copilul nu a visat ca un copil să aibă propria lor casă? Anterior, copiii implicați în aranjament de case peste tot. City - construit în apartamente, iar satul de copii au avut ocazia să-l echipeze într-un colț retras. Deci, de ce nu o casă pentru copii să-l echipeze acum să nu numai pentru a te copiii, dar, de asemenea, pentru a-și realiza visul din copilarie?Dacă bogăția permite, puteți cumpăra o casă pentru copii. Materialul folosit de obicei în acest caz - este din material plastic. În scopul de a obține o structură de lemn, va trebui să plătească o sumă destul de rundă de bani, care, desigur, a lovit pe portofel. Dar cel mai simplu mod de a face acest lucru singur.

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Caracteristici și pregătire

Inițial, este necesar să se facă un desen dur al casei, trebuie doar să-și imagineze cum va arata. După variațiile sale sunt atât de multe! Puteți face o casă mică, o variantă a iubit castel de basm sau doar neobișnuit, dar clădire foarte frumoasă, în care copiii vor petrece timpul liber cu placere!

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

În plus, aceasta poate include unele elemente de divertisment. Astfel, următorul loc posibil diapozitiv, cutia cu nisip, leagăn, bungee jumping - pe scurt, tot ceea ce este întotdeauna ca un pic băiețoasă!
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Deci, atunci când desenul a fost coordonat cu cele pentru care se face casa pentru copii. Build este necesar, desigur, ținând cont de vârsta copiilor.

Casa pentru copii

Până la 6 ani nu au nevoie de o mulțime de spațiu, astfel încât să puteți face un mic cuib confortabil. Echipați va fi posibil să aibă mai târziu, dar acum este important să se determine cerințele materiale. Pentru construcția de nevoie:
 • DSP-4 coli cu dimensiuni de 2,5 1,7m;
 • Bare la 2,5 m secțiune 2,5h2,5 cm - 13 buc. În plus, 8 dintre ele trebuie să se concentreze;
 • Etaj Prop - 8 bare cu secțiune transversală de 2,5h2,5 cm și o lungime de 35 cm;
 • bord de doi metri - 4 buc. Secțiunea - 15H5 cm;
 • placi de podea de doi metri - 13 bucăți. Secțiunea transversală similare;
 • Material si placaj de acoperis;
 • Șuruburi, vopsele, șurubelniță și alte materiale de construcții.
Noțiuni de bază

Locul de construcție ar trebui să fie alese în așa fel încât copilul nu numai că se simt confortabil, dar a fost întotdeauna sub supraveghere. Odată ce acest lucru se face, necesitatea de a marca un loc in casa pentru copii. Deoarece construcția pentru a obține un mic (aproximativ 1,7 metri), necesitatea de a împărți teritoriul 2x2 metri. Este necesar acest teren de timbru și a marcat colțuri sape șanțuri. Baruri în ele trebuie plasate în așa fel încât să fie deasupra solului de aproximativ 15 cm. La mijlocul fiecărei laturi au nevoie să facă același lucru.
Atunci când sunt instalate panourile, au nevoie de bine compactat. Deoarece sarcina nu este excesivă, utilizați în mod opțional soluție. La sfârșitul lucrărilor au primit 8 suporturi. O parte a terenului este necesară pentru a măsura pentru detectarea diferitelor secțiuni înălțime, și apoi să taie excesul. Este necesar să se evite distorsiunile.
Următoarele patru placi bătut în cuie, astfel încât să formeze o cutie deschisă la partea superioară. Că au nevoie pentru a folosi șurubelnița pentru a fixa placi de podea.

Fațade

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Pentru construcția pereților sunt PAL foi au fost alocate, în valoare de 4 bucăți, precum și acele bare care au subliniat capete. Foile ar trebui să fie atașat la grinzi cu șuruburi la același nivel cu capete boante. Astfel, ascuțit partea lor va acționa pe două picioare. Particleboard să fie distribuite în așa fel încât să se identifice inițial, care parte ar trebui să fie tăiate usi, ferestre.
ușile pot fi orice formă - pătrată, ovală sau rotundă chiar. Este posibil să se bazeze pe exemple de basme. Dar când ferestrele tăiate dintr-o foaie de PAL trebuie să fie luate în considerare la fel de bine și cât de luminos ar fi de dorit pentru a face loc. Desigur, este mai bine dacă în zilele însorite, nu va Tenek, pentru că răcoarea în căldură nu este rănit exact copilul. Prin urmare, va fi doar două sau trei ferestre.
pereți finite trebuie să instalați dinți ascuțite în jos și le conduce în sol, ceea ce face întotdeauna sigur că acestea nu se abate. După utilizarea colțuri și design șurub este întărit astfel încât să nu lacune nu sunt lăsate în ea.

pentru a construi acoperișul
Acoperișul poate fi plat, cu fronton, turnuri - totul va depinde de imaginația și modul în care ar trebui să facă o casă pentru copii. Cea mai simplă versiune a construcției sale - un acoperiș fronton.
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Lucrările sunt realizate în faze:
 1. Mânerele într-o cantitate de 4 bucăți și la un capăt la un unghi de 45 de grade le ascuți;
 2. La fiecare două cadre sunt fixate prin șuruburi la un unghi intern de 90 de grade. În plus, este mai bine să se lege cu colțuri metalice. Deci, în cadrul acoperișului va fi;
 3. După un necesar unul din colțurile bătut împreună pentru a face un perete realizat din PAL și a cheltuielilor sa oprit, a băut partea a acoperișului, care este un triunghi. Aceleași trebuie să fie făcut pe peretele opus;
 4. Ambele lagăre sunt ținute împreună prin intermediul unor grinzi transversale;
 5. plafonului este atașat la corpul principal prin intermediul unor șine sau a pieselor metalice;
 6. Ambele din placaj suplimentar acoperiș tablă de acoperire. Acestea pot fi înlocuite cu laminat, benzi sau cuburi mici;
 7. Odată ce șinele sunt bătute în cuie în jos, puteți pune pe partea de sus a herpesul zoster sau orice alt material pentru acoperișuri.
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâiniÎn ultima etapă se va picta doar casa pentru copii și decora interiorul și în afara, pentru a da o formă finală.

Extinderea la casa

În cazul în care site-ul nu este prea vă permite să construiască o clădire separată, este posibil să se efectueze o extensie la casa principală. În această casă există o serie de avantaje, dintre care unul - posibilitatea de a viziona copii, pentru că cele mai multe ori ei vor fi îngrijiți. Sunt de acord, pentru părinții care au copii preșcolari în familie, este foarte important.
Clădire poate fi ridicat pe un principiu similar cu cel descris mai sus, dar ar trebui să acorde o atenție la acoperiș și, astfel, rama. Pentru a efectua Acoperișuri funcționează mai bine pentru a lua materialul din care a făcut acoperișul principal al casei. De obicei se întâmplă, de exemplu, ardezie. Și pentru că este foarte greu, este mai bine să ia plăcile mai mult și nu doar să le sape în pământ, dar, de asemenea, pentru a consolida cu ajutorul mortarului de ciment.

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Casa-cort

Pentru a construi o clădire pentru jocuri pot fi în așa fel încât să nu-l reconstrui pe masura ce copilul creste. Pentru astfel de scopuri adecvate casa-cort, care va avea două niveluri. Pe teren va fi amplasat scaune banc sau Tabureți, iar al doilea poate fi poziționat canapele.

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Înainte de construcția de necesitatea de a stabili un cadru de plăci și s-au alăturat obreshetnik a barelor. Apoi va trebui să arma toate aspectele legate de DSP, pre-marcarea pentru a le acele locuri în care, după necesitatea de a reduce crestături pentru ferestre și uși.
În acest caz, scara poate fi suplimentată cu un tobogan și chiar și un mic balcon. Pentru aceasta poate fi atașat la o parte a scării, și cu un alt - un deal. Mijlocul va trebui să taie o ușă mică pentru a intra în interior.
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Constructii pentru copii mai mari

Pentru copiii de la 6 ani, mai este nevoie să se gândească la clădirea mai mare. La urma urmei, este copilul să se joace, cel mai probabil, nu mai este singur, și cu prietenii.
Materialele necesare pentru construirea:
 • Barele cu o secțiune transversală de 10x10 cm, având o lungime de 3 m - 8 bucăți;
 • Plăcile cu secțiunea de 2x10 cm, lungime de 2,5 m - 60 buc, o lungime de 2 m - 50 bucăți;
 • rack de doi metri - 2 buc;
 • Cei 70 de rack cm - 5 buc.
De stabilire casa realizată în etape:
 1. Capetele superioare zapilivaem un unghi de 30 de grade, sunt conectate în perechi, astfel încât distanța de la celălalt capăt a ajuns la 3 metri;
 2. Consolidarea structurilor bolturi la o distanță de la sol de aproximativ 0,8 m în același mod de a face același lucru pentru încă 3 structură .;
 3. Apoi, ar trebui să ridicați sprijin. Acesta poate fi construit din blocuri de beton, cărămizi, plăci. Este important să se alinieze cu atenție pe orizontală, pentru a preveni denaturarea;
 4. Pentru a întări treptele scării este posibilă nu numai prin intermediul unor piese metalice, dar, de asemenea, mai întâi distanța fiind fixă ​​de 0,5 m, iar celălalt - la o distanță de 0,8 m;
 5. Toate schelete instalate și sigilate, urmate de pardoseală;
 6. Partea din spate a casei pentru copii este învelite cu placaj și peretele interior al plăcilor frontale jumătate înfundate;
 7. În această etapă, acoperișul ar trebui să arma „spic“. Una dintre pantele acoperișului permis să lase deschisă pentru comoditate.
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

O casă cu două etaje

Acest tip de structură kiddies cele mai potrivite sunt mai în vârstă, care sunt deja bine orientate și nu pot cădea de la ea. Va construi în etape, iar sarcina principală este construirea primului etaj, care în același timp va susține întreaga structură.

primul etaj

case din lemn care nu sunt construite din bare solide și părți ale acestora, feliat uniform. Churbachki ar trebui să fie pus pe un mortar de ciment, ca și altele pentru acest scop nu sunt adecvate și va fi mai puțin puternic. In plus, fiecare lemn trebuie să fie bătut în cuie pe celălalt cu cuie, care va oferi o mai mare fiabilitate.

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

După cum churbachkov calculele necesare pentru a identifica nivelul de ferestre și uși, după care necesitatea de a consolida deschiderile baruri mici. Posibile decalaje între ele, de asemenea, sunt umplute cu soluția uniform. Odată ce pereții sunt gata, puteți trece la construcția de gen. Acesta poate fi, de asemenea, prevăzute de resturi de bare rotunde solide, dar diametrul lor, în același timp, ar trebui să fie câteva.
Înainte de punerea la sol va trebui să fie eliminate, face o gaură de 15 cm la podea după așezarea nu iese deasupra nivelului necesar. Apoi, 5 cm este umplut cu nisip și blocul de lemn sunt stabilite aproape unul de altul și de berbeci.

Pentru a face acest lucru, le puteți conduce cu un ciocan în pământ. Toate aceste sloturi care vor trebui să umple cu nisip, iar apoi podeaua ar trebui să fie udat cu apă sub presiune ridicată. Locașul rămase sunt umplute cu mortar de ciment și se nivelează.
După uscare, necesitatea de a curăța podeaua pentru a recupera culoarea naturală a blocului de lemn de lemn.

al doilea etaj
Construcția etajul al doilea pentru a produce mai bine atunci când se utilizează mai multe specii de arbori de lumină. Deci, soluția perfectă ar fi să se aplice pentru construirea unei salcie. Este mai bine să depună departe la momentul de curgere seva, ca crusta, în acest caz, să fie îndepărtat foarte ușor. Opțional, pentru trunchiuri erau drepte, deoarece fixarea ei principal se va face numai prin cuie grinda de cadru. În acele locuri în care sunt cel mai aproape unul de altul, ei pot aduce în jos cele două sute de cuie. Timpul de construcție este la fel de important să se determine ferestrele la locațiile care vor fi amplasate și ușă.
cadru de acoperiș poate fi construit cu câteva bușteni. Ea merge la exemplul unei șa convenționale. Ca acoperiș, puteți utiliza o trestie obișnuită. Nevoia lui să se usuce și să se pregătească în avans. Aceasta este deja o afacere mai bună în timpul iernii.

ancii de consolidare se realizează cu ajutorul a două șuruburi și tije. De stabilire a un astfel de acoperiș este după cum urmează:
 • Inițial, este necesar să se construiască o ladă, că atunci când funcționează cu un acoperiș asemănător nu se întâmplă nici un incident.
 • În plus, este necesar pentru a pune trestie de zahăr, de preferință, cu respectarea unei anumite plante grosime.
 • Pus pe partea de sus a materialului a acoperișului, se suprapun șine care trebuie să fie fixate cu șuruburi. In mod similar se potrivesc stuf pe toate laturile acoperișului.
 • Mai sus este necesar pentru a pune capacul sau lemnul care protejează partea superioară împotriva pătrunderii umezelii.
După ce a lucrat întregul cadru poate fi acoperit cu vopsea cu efect hidrofug, ceea ce este important pentru conservarea suprafetelor din lemn.
Puteți construi o casă din bușteni întregi, ca și în acest caz, întregul proces va fi mai puțin consumatoare de timp.
Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Alte tipuri de case

Construi o casă pentru copii pot fi doar despre orice și totul aici va depinde într-adevăr numai de imaginația părinților și timpul pe care el ar fi dispus să-și petreacă pe construcția sa. Puteți planta copaci și grădini casa cu ajutorul unor plante cataratoare, să construiască aceasta sub forma unei nave, casa personaje de basm.

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Asigurați-o casa pentru copiii cu propriile lor mâini

Asigurați-vă că pentru a vorbi cu ridicarea de cladiri cu un copil, întrebați ce ar dori să vadă. Desigur, precizia este puțin probabil să reproducă fanteziile sale de jocuri de acasă, dar pentru a te copilul este încă afară.

knick

Cine altcineva decât copiii să acorde întotdeauna atenție la o varietate de lucruri de zi cu zi? Acesta este motivul pentru care casa poate fi echipat cu lucruri mici, mici pe care le completează și va aduce confort:
 1. Perna de dormit și otomanii;
 2. Becuri pe baterii, pentru a proteja copiii de energie electrică;
 3. clopot ușă fără fire sau un clopot;
 4. rogojini;
 5. obloane;
 6. Umeraș;
 7. flori si multe altele sădite.
Toate aceste componente vor arata foarte bine în structura, sunt destinate copiilor, cât și pentru copiii cu vârste mai mari.
Creați propriile mâini o casă pentru copii, puteți fi siguri că ei vor petrece timpul în el cu plăcere. Un Vei fi sigur că structura este complet sigur pentru ei.