Asigurați panourile de tavan din PVC cu mâinile lor - este ușor

Îmbunătăți aspectul de tipul de plafon simplu. Pentru toată diversitatea materialelor de construcții moderne, există mai multe modalități de a schimba interiorul spațiilor. Unul dintre ei - instalarea PVC-ului plafon paneley.Neudivitelno că problema modului de a face un tavan fals din panouri de plastic cu mâinile lor suna mai mult și mai mult.Acest tip de finisare imediat conferă camerei un aspect neobișnuit, și poate fi clasificat ca „Euro“, cu o cheltuială de numerar relativ mici și fără a sacrifica calitatea muncii.

Asigurați panourile de tavan din PVC cu mâinile lor - este ușor

Avantajele folosirii materialelor plastice

Cei care au instalat un tavan fals din panouri PVC le celebrăm caracteristicile lor distinctive, cum ar fi:

 • durabilitate;
 • Ductilitate bună și izolare acustică;
 • Protecția de la arderea în soare și umiditate;
 • Ușor de curățat;
 • Ecologic;
 • ascunde în mod eficient neregularitățile plafonului;
 • Acesta vă permite să se potrivi perfect cabluri pentru elementele de lumină.

Designerii recomanda alegerea panouri din PVC de culoare, astfel încât acestea să nu irita ochii. ton liniștită crește vizual cantitatea de spațiu.

Contra tavane din plastic PVC

 1. In ciuda faptului ca panourile din PVC, care finisate cu un plafon suspendat, bine rezista la temperaturi ridicate (până la 400 ° C), acestea, la fel ca toate materialele plastice care pot arde. Și gaze toxice eliberate în timpul incendiului. Prin urmare, din motive de securitate, ar trebui să limiteze puterea de suspendare și lămpi încorporate în structuri aeriene, precum și pentru a evita locurile cu surse deschise de foc.
 2. Materialul în sine, din care panoul cu care se confruntă este din material plastic, care nu poate rezista la impact mecanic, de exemplu lovitură de ciocan. Panoul apoi doar crapă și își pierd aspectul lor.
 3. În cazul în care plafonul, care este planificat să fie terminat piese din plastic, expuse la lumina directă a soarelui, se recomandă ar trebui să renunțe la ideea. Sub lumina directă a soarelui panourile din plastic se estompeze și să devină o nuanță de galben neplăcut. Un element de culoare în cele din urmă doar se estompeze în soare.
 4. Unii proprietari refuză să furnizeze panouri de tavan din PVC, datorită faptului că premisele devin non-rezidențiale uite de birou. Dar acest lucru este mai mult poate fi clasificată ca percepția psihologică. Și aici o chestiune de gust.
la conținutul ↑

Ne așteptăm ca materialul necesar

Înainte de începerea lucrului, în care este montat panoul de plafon din PVC, trebuie să știți cât de mult și ce material ar putea avea nevoie de timp ce lucrează.

panou din PVC

Pentru a procura în mod corespunzător cantitatea necesară de material, este necesar să se cunoască dimensiunile lor. De regulă, acestea sunt afișate pe ambalaj. Panourile sunt disponibile:

Grosime - de la 5 la 10 mm,

Lățime - 25 - 30 cm,

Lungimea de pânză - 2,7 - 3 metri.

La calcularea cantității de panouri din PVC, suprafața tavanului trebuie împărțită la aria unui panou (este scris pe ambalaj). Adăugat 10-15% pentru cheltuieli neprevăzute, atunci puteți cumpăra materiale pentru căptușirea plafonului.

profile metalice

Este mai dificil să se determine numărul de profiluri pentru montarea unui tavan fals.

Cel mai bine este să ia o foaie de hârtie și a reflectat o copie la scară largă a plafonului. Trase pe o foaie de unghiuri paralele în trepte de 60 cm. Se calculează volumul necesar al profilului pentru restul camerei. Este necesar să se ia în considerare necesitatea unor profiluri mai stricte, care sunt montate în jurul perimetrului a plafonului. În mod similar calculat numărul de șuruburi și dibluri.

plafon de turnare

Ei au flancat întreg tavanul în jurul perimetrului camerei. Cunoașterea perimetrului trebuie împărțit 3 (lungimea unui segment). Obținem numărul dorit de benzi plintelor. Nu uita de contingențele 10-15%.

unelte necesare

În procesul de panouri de plafon auto-decorare PVC nu se poate face fără următoarele instrumente: • burghiu cu viteză redusă, sau o șurubelniță;
 • Bule de nivel 2 metri;
 • box mitre;
 • bomfaier;
 • foarfece de metal;
 • „cui lichid“;
 • cârpă.

Trebuie să fie ancore din plastic disponibile și șuruburi pentru fixarea acestora la elementele de montare. Shurupovkertom merge cadru. panouri din PVC direct la cadru în sine poate fi fixat cu șuruburi sau pressshayboy sau agrafe metalice concepute pentru acest tip de lucrări de montare.

Pregătirea plafonului

Înainte de a începe lucrările de instalare, este necesar să se pregătească suprafața plafonului. Tot ceea ce se spulberă sau cade de pe suprafata (tencuiala, lapte de var vechi și așa mai departe. D.), curăță cu atenție. Apoi, ar trebui să fie amorsate suprafața tavanului.

După lucrările de pregătire, începe marcarea perimetrului cadrului. Camera de pe pereți ricoșează linie solidă creion. Acesta va servi drept ghid umerase de montare.

Această distanță trebuie să ia în considerare spațiul de sub cablajul intern al elementelor de iluminare ale încăperii. - Cel puțin 2 cm pe suprafața plafonului ales cel mai mic loc și nivelul de 2 metri pentru a trage linie pe perete. Pe măsură ce nivelul de reportate toate liniile și pe ceilalți pereți. Optimă pentru această fază de lucru va fi un nivel cu laser.

Important! Nivelul estimat al plafonului, puteți trage un cablu de sfoară, cretă bogat cu ulei.

Apoi începe numărarea desenelor cadru de referință. Acestea sunt amplasate perpendicular pe panouri din PVC (60 cm distanță).

tipuri de leaț

Tip 1: cutie de plastic

Material pentru fabricarea profilului în formă de U sau un soclu - plastic de înaltă calitate. Odată trasate pe pereții limita inferioară, este fixat pe perete pe această linie. La montarea colțurile folosind un fierăstrău.

profil fix în fiecare 25-30 cm.

Asigurați panourile de tavan din PVC cu mâinile lor - este ușor
Cadrul de profile din plastic

Tip 2: un cadru de grinzi de lemn

Ca cadru grindă de lemn folosit. Furculițe și șuruburi percutant lemn este atașat la tavan, la fiecare 60 cm. Pentru alinierea la un singur nivel, utilizat căptușeală din lemn între tavan și scîndurile.

Tip A treia: cadrul elementelor metalice

Cel mai frecvent tip de lăzi sub tavan. componente metalice în formă de U sunt montate la suprafata tavanului prin fiecare 60-80 cm, folosind ancore care sunt capabile să accepte sarcini mai mari suspendate structuri.

Asigurați panourile de tavan din PVC cu mâinile lor - este ușor
Cadru realizat din profile metalice

În locurile destinate fixării elementelor grele (cum ar fi un candelabru), între elementele cadrului portant instalat săritor suplimentar.

cadru de montaj Phased

Abordarea la descrierea instalației pe etape a tavanului suspendat realizat din panouri din PVC.

Rezumă pentru profilele de fixare pereți de puncte. Pentru linia de tavan este pornit orizontal, ar trebui să utilizați. Apoi, suprapunerea perimetrul este stabilit profil, astfel încât între perete și profilul nu avea fisuri și lacune.

Pentru a instala profiluri transversale.

Ia profilul «L» și fixați-l în perimetrul camerei.

Asigurați panourile de tavan din PVC cu mâinile lor - este ușor
Incepand «L» profil

Dacă intenționați să plasați iluminare suplimentară într-un tavan fals, distribuie cabluri electrice.

Produse preparate realizate din panouri din PVC. De stabilire a primului panou se realizează în colțul să treacă profil în formă de U. Panourile ulterioare sunt introduse în canelura anterior și fixat pe cadru cu șuruburi.

Tehnicienii experimentați știu cum să facă panouri din PVC plafon. Cuțit sau bomfaier la primul panou este tăiat în jurul marginii zăvorului. Materialul poate fi ușor de tăiat.

Pentru ca panoul a fost aproape unul de altul, ei incita ciocanul de instalare până când se oprește.

Atenție! Panouri din PVC gata de benzi nu este necesar să rămânem cu efort mare atunci când lucrează. Plăcile se pot rupe!

Ultimul panou instalat. În această etapă necesită o îngrijire specială și răbdare, ca in mod sigur necesita latime de tundere. Ai grijă să nu se rupe în jos, panoul este introdus în peretele opus bar.

Alternativ, role de blocare PVC benzi orientată în direcția opusă, și este tăiată de către canelura.

Șuruburi fixați ultimul element.

muluri plafon fixate cu ajutorul cuielor de lichid. Aplicați lipici la soclu și câteva secunde este apăsat pe tavan. reziduuri de adeziv sunt îndepărtate cu o cârpă.

Atenție: muluri decorative se pot atașa cu succes atât pe perete și tavan.

Dacă plinte pliabil - instalarea este elementar fixați partea opusă. Slit etanșanți pătate.

finalizarea

Locațiile planificate în panourile din PVC sunt executate orificii pentru instalarea dispozitivelor de iluminat. Apoi, setați-vă dispozitive de fixare și echipamente pentru ei.

În cazul în care lucrările la instalația de lămpi sunt realizate pentru baie, cel mai bine este de a utiliza elemente de lumină cu tensiune joasă (nevoie de un convertor). Deci, vă puteți și vecinii din partea de sus a șocului în caz de inundare a proteja.

plăci din PVC montate ca tavan fals în sala de bucătărie, perfectă pentru a curăța de funingine și grăsime detergenți convenționali.

concluzie

Deci, acum putem spune cu încredere că fac panouri de plafon din PVC cu propriile lor mâini, puterea și oameni fără experiență pe dispozitivul de tavane false.