asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii

asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii
organisme pentru copii sunt prea slabe pentru a rezista durata diareei în monoterapie. Deshidratarea apare, aduce complicații grave. Prin urmare, este important, cât mai curând posibil, pentru a compensa fluidele pierdute în corpul copilului.organele digestive va fi capabil de a restabili rapid funcțiile lor și să stabilească procedee pentru prelucrarea și digestia alimentelor. Acesta oferă toată asistența posibilă în momentul desemnat Regidron.

Instrucțiuni de preparare utilizare rehidratarea

Necesitatea de a utiliza rehydron

asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii
Indicația principală pentru începutul de a primi soluții de rehidratare este un diagnostic de tulburări intestinale ale copilului, însoțite de diaree prelungită și vărsături. O astfel de stare de corpul copilului devine o amenințare pentru pierderea de 10% din lichid.

Indicații pentru utilizarea nici o mică importanță rehydron sunt:

 • infecții intestinale;
 • intoxicație, intoxicații alimentare;
 • gusa;
 • sindromul de intestin iritabil;
 • diaree prelungită de orice natură;
 • transpirație abundentă a copilului, în special atunci când corpul se supraîncălzește.

Principalele componente ale formulării

Regidron produs sub formă de pulbere care necesită reconstituire cu apă. Medicamentul este ambalat în pliculețe 18,9 g, care sunt ambalate la 20 de bucăți în fiecare ambalaj. Rehidratarea soluție are următoarea compoziție:

 • 3,5 g de clorură de sodiu;
 • 2,9 g de citrat de sodiu;
 • 2,5 g de clorură de potasiu;
 • 10 g anhidridă glucoză.

De o importanță deosebită în compoziția rehydron este glucoza, capacitatea de a absorbi sare și asume un rol activ în reglarea echilibrului acido-bazic.

Avantaje și dezavantaje ale mijloacelor

Rehydron considerat strămoșul tuturor soluțiilor de rehidratare. Principalul avantaj al acestui produs este versatilitatea sa: un instrument poate fi folosit atât pentru adulți cât și pentru copii. sunt avantaje puternice:

 • Ușurința de utilizare a medicamentului la domiciliu.
 • Nu există efecte secundare la respectarea dozelor indicate.
 • Costul relativ scăzut al medicamentului.
 • efect terapeutic rapid.

Odata cu aceasta, medicamentul are dezavantaje:

 • Soluția preparată are un gust destul de neobișnuit, așa că nu fiecare copil va fi capabil să bea Regidron.
 • Creșterea cantității de sodiu în compoziția rehydron forțează pediatrii prescrie pentru copii cel mai tanar grupa de varsta a altor medicamente.
 • utilizarea ineficientă a soluției datorită diluării pulberii într-o cantitate mare de lichid.

cerere rehydron Metodă pentru sugari și copii peste ani: Dozaj

asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii
Ajuta copilul pentru a recupera echilibrul de apă și sare în durata diareei poate Regidron, dar doza corectă. Mai mult decât atât, utilizarea poate fi în interior soluție, indiferent de orarul meselor.

rehydron Pregătirea efectuată în conformitate cu instrucțiunile după cum urmează: se diluează un plic de pulbere în 1 litru de apă fiartă. Lichidul cald poate provoca reacții emetogene, astfel încât apa trebuie să fie răcit. Pentru sugari li se permite sa se inmulteasca înseamnă mai multă apă.

Înainte de fiecare utilizare a medicamentului este necesar să se agite lichidul înainte de a îndepărta sediment.

Rehydron Doza depinde de greutatea corporală a copilului. Doza medie a soluției este de 30-60 mg per 1 kg greutate: aproximativ 2-3 linguri de lichid fierte. Odată ce copilul începe să se simtă mai bine, iar simptomele dispar treptat rehydron doza este redusă și se ridică la 10 mg per 1 kg greutate corporală.Sugari și copii cu soluție de tânără a fost preparată la rata de 5-10 mg, sau 1-2 lingurițe agent lichid per 1 kg de greutate corporală.

Acesta joacă un rol important și gradul de rehidratare a corpului. Odată cu pierderea unui copil în volum de 300 g de masa corporala de consum de rehydron ar trebui să fie 600

Având în vedere rehydron OTC încă nevoie de consultație medicală calificată. Specialistul calcula exact doza adecvată și intervalul de dozare recomanda.

Metode de depozitare preparare

Soluția preparată rehydron trece în timpul zilei, astfel încât a doua zi ar trebui să fie pregătită pentru un nou volum de lichid pentru copii. Mijloacele pot fi refrigerate sau altă temperatură la fața locului rece care nu depășește 8 ° C.

pachete de pulbere, care nu au fost deschise, ar trebui să fie depozitate într-un întuneric și la îndemâna copiilor. Acest lucru poate fi un dulap de bucătărie sau trusă de prim ajutor. Durata de depozitare a pulberii rehydron ambalate este de 3 ani.

Cum pentru a da un copil mic?

asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii
Copilul trebuie să facă cel puțin câteva înghițituri de soluție de rehidratare după fiecare mișcare intestinului sau vărsături. Acest lucru va permite organismului de a compensa pentru mineralele pierdute și fluidele mai repede. Sugarii trebuie dezlipire la fiecare 10 minute în timpul primelor 4 ore după debutul diareei, după doza recomandată.

Pentru a deranjat copilul a consimțit să bea soluția, puteți să-l un cocktail de paie oferit. O altă versiune interesantă a „hrănire“ de droguri este în rehydron congelare sub formă de cuburi. Copilul nu numai cu interes va încerca gheața de droguri, dar va stihanie gag reflex.

Rehydron aplicat timp de 3-4 zile, nu mai mult. În cazul în care copilul nu începe să se îmbunătățească, sau deteriorarea sănătății, ar trebui să solicite asistență medicală de urgență.

Eficacitatea soluției în voma și diareea

Vărsături și diaree, copilul începe să se excreta toate substanțele toxice. Ingestia Regidron reumple rapid pierderea electrolit și apoi normalizează pH-ul mediului și o menține la nivelul necesar. Medicamentul este eficient nu numai ca lichid de rehidratare, dar, de asemenea, ca un antidot.

Pentru a nu slăbi efectul rehydron, în orice caz, nu poate fi adăugat la soluția de alimente gătite: suc, suc, zahar sau miere.

Când nu se poate lua o soluție de rehidratare?

Rehydron efect pozitiv este de necontestat, dar prezența forțelor de stare patologică specifică, ale copilului de a refuza să accepte o astfel de soluție de rehidratare. Printre acestea se numără:

simptome de supradozaj

Este important să se ia Regidron, pe baza dozele recomandate. Utilizarea unor cantități crescute de sodiu sau de potasiu poate determina efectul opus și să cauzeze prejudicii organismului copilului. Nu va fi o creștere semnificativă a sărurilor minerale în sânge, iar volumul de lichid în celulele vor scădea din nou. Simptomele de supradozaj sunt:

 • slăbiciune;
 • somnolență;
 • aritmie;
 • convulsii;
 • conștiință neclară;
 • stop respirator.

Medicamentul poate fi combinat cu utilizarea altor medicamente. Singurul lucru pe care ar trebui să fie luate în considerare - acțiunea medicamentului nu ar trebui să depindă de indicatori de pH mediu intestinal.

Probabilitatea de apariție a reacțiilor adverse

De droguri nu provoacă apariția unor efecte secundare atunci când primesc o soluție. Teoretic, reacțiile alergice sunt posibile cu privire la compoziția medicamentului, dar riscul este minim.

Există o analogie

asistent Rehydron loial în vărsături și diaree la copii
Datorită compoziției modificate rehydron de droguri mai puțin frecvent recomandat pentru tratamentul diareei la sugari. În ciuda eficienței sale ridicate, mijlocul cuprinde o cantitate mai mare de sodiu, ceea ce poate afecta negativ starea unui corp mic.

Pentru grupa de vârstă mai tânără utilizate medicamente cu o acțiune similară:

Medicamentul este perfect nou-născutului, datorită conținutului redus de sare în ea. Acțiunea pulberii similară cu rehydron dar avantajul este greu Gidrovita un gust mai plăcut soluției preparate.

Produsul intern este rehydron mult mai ieftin, dar eficiența nu cedează. Mijloacele utilizate pentru a preveni pierderea mare de fluid și minimizează complicațiile diareei prelungite.

Medicatia este un înlocuitor complet pentru rehydron. Disponibil sub formă de pulbere care necesită diluare.

Agent este o soluție gata, care facilitează foarte mult utilizarea acestuia. Costul de droguri este de asemenea redus. Eficacitatea soluției vă permite să restaurați rapid corpul unui copil.

Compoziția este similară cu rehydron. Doza de medicament pentru copil sunt numiți numai de către medicul curant.

În cazul în care o boală copil a luat prin surprindere într-un moment în care cea mai apropiată farmacie închisă, nu intra in panica cu privire la absența medicamentului necesar. Soluția de electrolit poate fi preparată la domiciliu prin amestecarea:

 • 1 lingurita bicarbonat de sodiu și sare;
 • 2 linguri de zahar tos;
 • 0,5 litri de apă.

Da copilului un lichid preparat în aceleași doze ca Regidron. Singurul dezavantaj este lipsa de soluții de sine făcută de potasiu în acesta.

Spre deosebire de corpul copilului pentru adulți este foarte sensibilă la orice modificări care au loc în interiorul corpului mic. Prin urmare, un ajutor rapid copil promovează o recuperare rapidă, fără complicații grave.