Astoria - Enciclopedia & Dicționar

Termenul `Astoriya` de dicționare

(Herzen Street, 39), un hotel, un monument de arhitectură. Construit în 1911-1912 (arhitect F. I. Lidval, proiect 1908), cu elemente de stil „modern“ și neoclasicismul. clădire cu 6 etaje, cu un etaj mansardat este alaturi de dimensiunile sale, printre clădirile din jur. Etajele inferioare sunt căptușite cu granit, 3-4-lea și 5 etaje lea combină o largă pilaștri canelați care poartă o cornișă proeminentă puternic. Reținut decorația (sculptat în granit medalioane ovale, cu ghirlande, măști de deasupra ferestrelor, relief vaza) în armonie cu arhitectura fațadei modeste. Înainte de revoluție, „A“ - unul dintre cele mai bune hoteluri din România. De la începutul primului război mondial a fost hotelul militar în ea d-naoraș cu 2803 g. (1880), se află în zona de aproape nelocuit Klatsop County, Oregon, pe coasta de sud a Columbiei, la o distanta de 15 km de confluenta cu Oceanul Pacific. A fost fondat în 1811, germanii Yakovom Astorom cu scopul de a crea un centru pentru cele două Americi. Societate comercială blănuri, care a intrat în competiție cu British Fort Vancouver aparține. firma Gudsonovskoy. Dar, la fel ca toată America. comerțului cu blănuri în Oregon și descendenți ai ei, Alexander a avut doar o valoare tranzitorie. acces Jenant la Columbia este principalul obstacol în calea dezvoltării orașului. Deja în 1813 Alexander a fost ocupat de englezi și redenumit Fort Dzhordzh, dar în 1818 a pus din nou pe americani. Primii ani de existenta acestui oras descris de Washington Irving în „Astoria“ lui.1 Hotel în București. 2. Acest hotel este purtat după revoluție a fost numit „Petrograd hotel militar“ și „Prima Casa Leningrad sovietic.“ 3. Restaurantul, care a prins Fox din filmul „Locul de desfășurare nu poate fi schimbat.“

Hotelul The Walldorf-Astoria, construit in New York, la sfârșitul secolului al XIX-lea. de arhitectul Henry Garden Berg (Henry J. Hardenberg); în timp ce cel mai luxos hotel, cele mai avansate punct de vedere tehnic și cel mai sofisticat este nu numai în SUA, ci în întreaga lume. Multe hoteluri, care au fost construite mai târziu a devenit cunoscut sub numele de „Astoria“, pentru a sublinia bogăția lor și cel mai înalt grad de confort. Numele - numele familiei Astor.

Dzhon Dzheykob Astor - John Jacob Astor (1763-1848)

om de afaceri, care a început cu povestea uneia dintre cele mai bogate familii americane. Născut în orașul Walldorf (Walldorf) langa Heidelberg (Heidelberg), în Germania; El a fost unul dintre 12 copii în măcelarul de familie. În 20 de ani, împreună cu fratele său mai mare a sosit.

motoarele de căutare Ajutor