Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii

Toți părinții vor aminti dificultățile la copiii dentitie. Până la vârsta de 3 ani a copilului 20. Dar, deoarece procesul nu se încheie, este dinții temporari, lapte. În curând și ei ar trebui să înceapă să scadă, și să le înlocuiască crească permanent. Noi dinți nu apar la întâmplare, ci într-o anumită ordine. În cazul în care este rupt indiferent de motiv, un copil trebuie să conducă la ortodont și să corecteze situația.Când Totul începe

Procesul de schimbare a dintilor de lapte pentru permanent incepe mult mai devreme decât primul laminate. Rădăcini slăbesc gradat, se dizolvă.

dinti pentru copii nu mai sunt atât de ferm ancorată în gingiilor incep sa se clatine. Acest proces durează timp de 2 ani. Primii dinti permanenti sunt molarilor de minte. În mod normal, acest lucru se întâmplă după 4 ani.

Principalii factori care determină cursul procesului:

 • alimentatie pentru copii;
 • predispoziție genetică;
 • Compoziție pentru apă potabilă;
 • boala de bază.

În cazul în care această parte nu există nici o abatere, apoi la 5 ani între dinții copilului ar trebui să fie format mai vizibilă decât înainte, intervale de timp. Deci, maxilarului pregătirea pentru apariția organelor permanente.

Așa cum apare erupția dinților

dovezi de sanatate dentara a copilului este înlocuirea dinților de lapte la permanente într-o anumită ordine.

Este la fel pentru toate, și are următoarele caracteristici:

Schimbarea dintilor se încadrează în intervalul de timp. care sunt destul de largi și sunt determinate de parametrii individuali. O secvență de apariție a permanente toți copiii la fel. Și primul care a apărut nu este incisivii centrali. astfel cum a sugerat de majoritatea părinților, iar „șase“. Înainte de a nu mai era loc pentru ei pe fălcile copiilor mici. Se întâmplă în 5-6 ani. Ca urmare a tot mai incisivi centrali. și în primul rând, de obicei, în rândul de jos. timpul lor de apariție de la 6 la 8 ani. Apoi rotiți partea, aspectul lor se incadreaza in varsta 7-9 ani a copilului. Ca urmare de la 9 la '12 sunt canini, și de la 10 la 12 premolari. Ultimii 11-13 ani, copilul creste molarilor a doua. molarilor de minte apar mai mult de un adult, care este, după 18 ani. și chiar și atunci nu în toate cazurile.

În cazul în care un copil dinte nu se încadrează

Uneori, totul merge nu la fel de buna si schema. Medicii cu experiență cunosc pacienții și în 25 de ani, există încă dinți de lapte. Această anomalie, dar în cazul în care schimbarea de distribuție copil apreciabil corpurile mutat, există motive să-l examineze, nu numai la dentist.

O astfel de întârziere poate fi cauzată de:

 • Prezența bolilor cronice nerecunoscute;
 • Stresul frecvent;
 • rahitismul transferat;
  Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii

Rezultatul cel mai frecvent al întârzierii pierderii lor este de o astfel de anomalie. ca „rechinii“ dinți. Lactate încă în vigoare, iar noua, permanente deja în creștere. Uneori, acești dinți este mai mult. Stomatologi au observat că, în viitor, nu este periculos. dintii temporari cad oricum, si intr-o parte în creștere constantă în apropiere se află în loc. În cazul în care procesul este întârziat mai mult de 3 luni. necesară intervenția medicală.Ce se poate face în cazul în care un copil dinte a căzut înainte

Uneori, pierderea dintilor de lapte sunt înainte. Dar nu se bucură în dezvoltarea timpurie a copilului, ca atare, atrage după sine problema de natură diferită. Deoarece dinte permanent, în același timp, nu apar de obicei în grabă. Și toți ceilalți încep să se miște, apoi împiedicând creșterea corespunzătoare a acestuia. Ca rezultat, dintele nu poate fi nepotriviți, care urmează să fie înclinat în lateral.

Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii

Pentru a rezolva această problemă, de asemenea, este necesară în cabinetul stomatologic, ca atare, uneori, nu este, în sine, ci din următoarele motive:

 • malocluzie;
 • traumatisme;
 • boli tumorale.

Pentru a preveni mișcarea dinților în timpul pierderii precoce a unui sân, ortodont stabilește numărul plăcii speciale. Ocupând un spațiu gol, se economisește spațiu pentru viitorii dinti permanenti.

Durere la schimbarea dinților

O astfel de lucru nu se întâmplă numai atunci când tăierea dinte de lapte la copil. dar, de asemenea, în timpul turelor regulate. Copilul are febră până la 38 de grade, și gingii inflamat foarte mult umflate. Probabil chiar apariția tulburărilor de scaun, incapacitatea de a dormi noaptea. Un antipiretice nu se poate face, asa ca ai nevoie de intervenție medicală. Specialistul este de natură să numească Dentokind. care îndepărtează toate simptomele de dentitie dificil. Acest remediu homeopatic. care nu este interzis chiar și la sugari.

Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii

În unele cazuri, pe marginea gingiilor umflarea albăstruie vizibile. Este un hematom, care este umplut cu un conținut sângeroase. Dinte în locul său va fi tăiat în două săptămâni.

Și totuși, pentru simptomele de sevraj medicul stomatolog va recomanda gel sau analgezic și antiinflamator pastă:

 • Solkoseril. Acest adeziv dentar înseamnă pentru utilizare în exterior. Regenereaza tisulară promovează activarea metabolismului oxigenului, inhiba terminațiile nervoase, reducând astfel durerea. După aplicarea a gingiei inflamate valabile la 5 ore;
 • Kalgel. Are ca parte a lidocaina, astfel încât inacceptabil să-l folosească în caz de intoleranță a acestei componente. Celalalt medicament este calma rapid durerea, ajuta în lupta împotriva germenilor și a ciupercilor;
 • Kamistad. Acesta conține componenta lidocaina anestezic, precum și extracte de flori de mușețel. Preparatul are antibacterian, o acțiune analgezică, contribuie la refacerea tesuturilor moi, le protejează împotriva deteriorării mecanice și chimice.

Ce se intampla daca dintii permanenti nu cresc

Acesta este, de asemenea caz, și poate fi dublu:

 • Retenție. Această erupție de offset pe termen dinte. Ea există în fază incipientă în maxilarului, sau a se vedea doar o parte din coroana lui. În primul caz este vorba de o retenție completă în al doilea - în parte. Motivele pentru care acest fenomen poate fi îndepărtarea dinților temporari, inhibarea dezvoltării sale, prea adânc organ germeni de plasare sau o poziție greșită atunci când întâlnește în timpul creșterii celuilalt;
 • Edentia. Aceasta este o absență completă a unuia sau a mai multor dinti, rar - toate. În primele două cazuri, începuturile lor s-au pierdut din orice motiv. Edentia complete aceeași, adică, lipsa tuturor dinților, provocate, de regulă, încălcări încă în dezvoltare intrauterină a fătului.

Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii
Ambele state necesită o examinare și în scopuri de tratament medical. Atunci când dintele de retenție poate erupe ajutor cu o intervenție chirurgicală. în care excizat capota gingival. Dar acest lucru este cu condiția ca organismul are dezvoltarea corespunzătoare. Daca dintele nu are loc în gaura, există defecte în țesutul de col uterin, aceasta trebuie să fie eliminate. În caz contrar, corpul afectat și va provoca inflamație, tumefiere și durere.

Adentia determinată prin radiografii. În cazul confirmării specialistului diagnostic va încerca să mențină sau să facă implantarea copilul dinte pentru a evita aglomerarea altor dinți. Instalarea protezei va fi posibilă numai după erupția molarilor.

articol special

Atunci când dinții de lapte se încadrează în schema de copii