Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

Staphylococcus aureus este o bacterie patogenă, care predomină în corpul copilului. Străpungerea membranei mucoase, aceasta poate duce la dezvoltarea proceselor inflamatorii.La copii, acest impact este viața în pericol. Infectarea se produce în mai multe moduri - prin procesul de nastere de la mama la copil și prin contactul cu persoanele bolnave. Acest lucru se datorează lipsei de igienă personală și slăbiciunea funcțiilor de protecție ale organismului.

Ce este Staphylococcus aureus

Staphylococcus aureus este distribuit pe scară largă în mediul înconjurător. Mulți dintre reprezentanții săi trăiesc în corpul uman. Un germene pericol deosebit pentru copii poartă cu imunitate slabă. Staphylococcus aureus este capabil să trăiască ani de zile în membranele mucoase, fără a provoca apariția simptomelor neplăcute.

Sub influența factorilor adverse, acesta este activat și devine periculoasă.

Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

Staphylococcus aureus este cel mai apropiat vecin al persoanei. Face parte din baza microflorei normale și ajută în unele procese. De fapt, ele pot fi numite chiriași. Bacteriile sunt întotdeauna acolo, dar ele sunt perfect sigure la un anumit punct. De îndată ce o slăbire a sistemului imunitar sau impactul altor factori precipitanți, microbii devin patogene.

Staphylococcus nu se referă la un grup de microorganisme care sunt capabile să producă o anumită boală. Dezvoltarea unei infecții specifice depinde de starea sistemului imunitar și locul punerii sale în aplicare.

Boala stafilococică - un termen larg, care include o boală în masă. Ce fel de anomalie apare, aceasta depinde de factori secundari.

Principalele soiuri de bacterii

Până în prezent, există trei tipuri principale de stafilococ:

Stafilococii trăi în pace în corpul uman, fără a provoca nici un rău. Este demn de remarcat faptul că 90% dintre indivizii sunt purtători sănătoși de agenți patogeni. Ele sunt prezente în mucoasa nazală. dar nu provoacă disconfort. În 20% din cazuri microb găsește în vagin la femei.

Care sunt cauzele bolii

Microorganismul patogen este agentul cauzal de mai mult de 120 de boli. Cele mai frecvente boli:

Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

Înfrângerea pielii

piele Înfrânt prezintă un grup mare de boli. Acesta include abcese, foliculita, fierbe si erizipel. Poate că dezvoltarea ozhogopodobnogo sindromul cutanat.

În cele mai multe cazuri, apare la copii sub vârsta de 5 ani. Se caracterizează printr-un proces inflamator care implică pielea considerabilă de suprafață.

Sindromul de soc toxic este cauzat de pătrunderea infecției în organism. Ca urmare a acestui proces otrăvire, toxine, care, în cantități mari, pătrunde în fluxul sanguin.

Endocardita are un efect negativ asupra valvelor inimii. Este plină cu dezvoltarea insuficienței cardiace. Poate duce la infarct pulmonar.

Inflamatia in plamani caracterizate de severe. Leziunile pot fuziona unele cu altele, provocând dezvoltarea complicațiilor septice. starea copilului se deteriorează treptat, duce la insuficiență respiratorie și intoxicație.

Enterită și enterocolită deshidratare completă periculoasă. Ca rezultat al acestui proces, este posibil de dezvoltare otrăvire. Deosebit de pericol sunt produse lactate.

Cele mai grave boli sunt meningita si septicemie. În cele mai multe cazuri, boala duce la moarte. Staphylococcus aureus poate afecta negativ starea ochiului, cauzand dezvoltarea de orz și conjunctivita.Alegerea Cititorii noștri!

Pentru un tratament eficient al infestări parazitare ale cititorilor noștri sunt sfătuiți remediu pentru viermi «Intoxic Plus». Acesta este compus din plante aromatice, care curăță în mod eficient corpul de viermi și să elimine toate consecințele infecției. Facilitatea nu are contraindicații, eficacitatea si siguranta dovedite prin studii clinice in Institutul de Parazitologie. Potrivit medicilor. "

Cheia poate transfera

Staphylococcus aureus este cel mai periculos tip de agenți patogeni reprezentativi.

La adulți, rareori cauzează orice boală sau anomalii. El deosebit de periculoasă la copii. mai frecvente la nou-nascuti.

Pericolul unui agent patogen

Cum este Staphylococcus aureus la copii și ceea ce este periculos? infecții stafilococice pot afecta orice organ. bacterii pericol este înfrângerea grea a corpului. Staphylococcus poate provoca boli, care devin in cele din urma curs cronic.

Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

infecții stafilococice pot afecta orice organ

Conform statisticilor, în a treia zi după naștere, 99% dintre copii a înregistrat prezența unui microb. Acesta poate fi localizat în interiorul corpului și să se stabilească pe piele. În cele mai multe cazuri, agentul patogen este localizat în nas și gât, intestine, plămâni și piele.

Staphylococcus aureus - este o bacterie contagioase. Acesta poate fi transmis de la o persoană la alta. Cu toate acestea, ceea ce va provoca boala si cum sa se comporte intr-un mediu nou depinde de imunitatea infectate.

Modalități de infecție

Cum este Staphylococcus aureus la copii, sau orice cale de transmisie există?

Experții identifica mai multe modalități de infecție:

  • în aer;
  • de uz casnic;
  • pin;
  • de la mamă la copil.

Prevent contaminare a aerului este practic imposibilă. Acest proces se realizează în timpul unei conversații cu un potențial purtătoare de bacterii. Acesta este capabil de a fi transmise prin strănut, tuse și de contact.

Atingerea pielii, chat-ul în timpul bolii - toate creste riscul de infectie.

Cale Home este cel mai puțin comune. Acest lucru se aplică în cazurile în care un copil în grădiniță sau se joacă cu copiii din spațiul de siguranță. Crowded - condiții ideale pentru transmiterea de microorganisme. Suficient pentru a utiliza aceleași jucării, articole de igienă și a ustensilelor.

Cale de contact are o mulțime de similitudini cu modul de uz casnic de infecție. Cu toate acestea, în acest caz, joacă un rol mare de atingere a pielii, în cazul în care sunt localizate bacterii.

Cum pot deveni infectate cu Staphylococcus aureus sau copii este cea mai frecventă cale de transmitere - în cele mai multe cazuri, infecția se produce în timpul procesului de livrare. In timpul vaginul unei femei poate fi agenți patogeni.

Copilul trece prin canalul de nastere si, astfel, „ia“ de bacterii. Ei se pe pielea lui și poate penetra membranele mucoase.

Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

aureus Penetrarea și transportate prin laptele matern

Pătrunderea bacteriilor se realizează și prin laptele matern. Adesea, microorganisme periculoase care trăiesc pe diverse alimente. După utilizarea acestuia, el poate ajunge în laptele matern, determinând astfel contaminarea copilului.

Cine este un operator de transport

Pot fi infectate cu Staphylococcus aureus, iar copilul care este un purtător al unei bacterii potențial periculoase?

Principalii transportatori de bacterii sunt persoanele din organism în cazul în care sunt în mod constant prezente bacterii. Purtătorii izolați și intermitent. În aceste persoane, selecția de bacterii este observat din timp în timp.

Transferul de la copil la copil

Nu aureus este transmis de la copil la copil și este posibil? După cum arată practica, acest mod de infecție este destul de real. copil sănătos de contact suficient cu un copil bolnav.

Acest lucru poate fi de a utiliza aceleași jucării, sticle, tetine și alte atribute. Un rol important în această problemă a jucat alimentat de același fel de mâncare.

Aureus la copii, atât transmise și cum să prindă adultul de aur

Contaminarea se poate produce prin strănut și tuse

În cazul în care calea de contact atingere a pielii, sunt periculoase. Staphylococcus aureus este capabil să localizeze în piele, cu nici un standard de igienă este penetrarea sa în organism. Contaminarea se poate produce prin tuse și strănut.

Staphylococcus aureus - este o bacterie periculoasă care provoacă boli grave în corpul unui copil. Acest lucru se datorează slăbiciunii funcțiilor de protecție ale sistemului imunitar. Respectarea măsurilor preventive și tactici medicale în timp util, pentru a evita consecințe grave.

Paraziții poate câștiga!

Dacă citiți acest lucru, atunci sunteți încă gândesc că duce rapid parazitează imposibil. Ați încercat deja diferiți agenți anti-parazitare, care sunt vândute în farmacii și bunicile utilizate recommendations're disperat?

Paraziții sunt încă trăiesc în corpul dumneavoastră și să continue să se înmulțește cu tine uciderea din interior? Sau doriți să luați un curs de tratament preventiv și de a le proteja si familia ta? Apoi, va fi interesat să afle că recomandă un bine-cunoscut prezentator TV Elena Malysheva, și ce facilități pe care le oferă să folosească moderne ...