Auto promovare turn-site-ul Yandex, grădina proprietarului

Cum de a promova un site tine și gratuit? Aceasta este întrebarea principală care a creat propriul web-resurse și acum vrea să scape de progeniturile lor ceva profit.Răspunsul se află pe suprafata - este necesar pentru a face site-ul populare. vizitatori casual la resursa nu este de ajutor, ei pot face cunoștință cu informațiile, dar înainte de înregistrare și de cumpărături de afaceri, de regulă, nu va veni.

Servicii de promovare a site-ului în Yandex și Goglev nevoie de un număr mare de vizitatori, parteneri și (sau) abonați. Cum ar putea atrage acești oameni?

Într-unul din articolele sale, am descris în detaliu modul în care am derulat acest site pentru participarea la 5.000 de persoane pe zi. Dacă sunteți interesat de lectură, iar în acest articol vom pas cu pas privire la modul în care se poate promova un site le și cel mai important GRATUIT la Yandex, în ceea ce privește utilitatea.

Auto promovare turn-site-ul Yandex, grădina proprietarului

Există un algoritm constă din mai multe etape, care va ajuta la atingerea obiectivului tau:

Etapa №1. Scopul site-ului

Asigurați-vă că vă puneți întrebarea - în ce scop doriți să creați un site? Impresionează prietenilor tai? De multe ori, proprietarul site-ului, în cazul în care doar nu a fost proiectul comercial personalizat nu poate răspunde la o întrebare simplă.

Decide cu privire la scopul! Vrei vizitatorul a decis să creeze resursa, cumparat ceva într-un magazin online sau altceva, urmat de știri de blog? Și poate că devine un participant activ într-un forum pe care îl administrați?

Etapa №2. Realizarea scopului

După cum tocmai am definit, site-ul nou creat ar trebui să fie obiectivul. Cum să-l atingă?

Etapa №3. Nu există elemente de prisos!

Etapa №4. Ce va clientul?

Dacă sunteți interesat nu numai de vizita, dar, de asemenea, la orice acțiune potențial client, acesta arată la el, și modul cel mai evident. Apari aici, în rolul de vânzător și cumpărător trebuie să arate viitorul, de ce el ar trebui să aleagă acest site și produsul său, și nu la fel ca și concurent.Se recomandă să nu se enumere caracteristicile produsului, și le transformă în avantaje unice.

Exemplu: „mini-scraper auto parbriz, dimensiuni 9 cm x 7“ poate fi reformulat ca „mini-raclete, care se potrivesc cu ușurință în torpedou.“

Etapa №5. propunere de vânzare unic

Materialul de pe acest cip pot fi găsite online în normele secțiunile de marketing. Arătați ce diferență majoră dvs. de competitori și de ce ar trebui să comandați un produs (serviciu).

Include USP în titlurile de diferite niveluri, evidențiați orice mijloace, cu toate acestea, încercați să nu arate deranjantă.

Etapa №6. Evaluarea de încredere

Încearcă să depășească prejudecata că Internetul - acesta este cu siguranță în așteptare pentru ei la fiecare pas al înșelăciune. Prea multe escrocii au dezvoltat pe Internet, și totul cel puțin o dată, dar dat pe aceeași greblă.

Etapa №7. întotdeauna conectat

Toate aceste elemente vă oferă un mare serviciu, astfel cum a spori credibilitatea site-ului și a serviciilor.

Etapa №8. Nu covor turcesc

Etapa №9. Alegeți un site pentru a găzdui doar plătite de găzduire

Acest lucru este de înțeles chiar și pentru începători. Domenii de al treilea și al patrulea nivelurile provoca neîncredere: dacă nu poți plăti pentru site-ul de sprijin, se pare că doriți să ștergeți că vtyuhat oameni.

Etapa №10. erori

Etapa №11. Rambursați pentru produse cu defecte

Se întâmplă că clientul își exprimă nemulțumirea față de un produs sau serviciu - să-i garanteze o oportunitate de a obține banii înapoi pentru achiziționarea. Acest lucru sporește încrederea oamenilor la proprietatea dumneavoastră, și, astfel, se poate lucra în continuare ca cuvântul gurii și este mult mai rapid decât a promova un site și, prin urmare, de afaceri. Mai ales că cererea reală de bunuri de substituție ajung pe statistici destul de rare.

Etapa №12. Publicare comentarii

Etapa №13. site-ul de actualizare

site de știri sau pe blog-ul care urmează să fie actualizate în mod constant. Puteți fi utilizate pentru astfel de operațiuni o persoană specială, care este familiarizat cu tema site-ului și a obiectivelor acestuia.

Credibilitatea site-ului crește, în cazul în care un vizitator vede că resursa este „respira“, iar ultima actualizare a fost acum doar câteva ore. Dacă acest punct nu este important, nu includ astfel de elemente, în general, pentru afacerea ta. Asigurați-vă că pentru a revigora discus pe un forum sau blog, magazin online de zi cu zi, nu este necesar, actualizarea depinde de încasările de bunuri și acțiunile deținute.

Etapa №14. Un apel la acțiune.

Site-uri de testare a arătat un punct psihologic interesant: în cazul în banner-ul este un ordin în starea de spirit imperativ „! Click aici“, „Click aici“, atunci probabilitatea unui mare apăsarea butoanelor decât cu inscripții simple, cum ar fi: „Dacă ți-a plăcut ... faceți clic pe butonul!“.

solicită de fapt imperativului funcționează.

Etapa №15. Interfața și comoditatea pentru site-ul de utilizator