Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

caramida baie este cel mai rezistent la foc, comparativ cu toate celelalte clădiri de acest tip, construite din alte materiale. ziduri de cărămidă sunt obținute puternice și durabile, în afară, ei nu se tem să temperaturi ridicate. Pentru ca o astfel de clădire a servit pentru o lungă perioadă de timp, va trebui să facă toate lucrările de izolare și impermeabilizare pe regulile.Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

Conducerea bai caramida plan.

Alegerea locației bai

caramida baie ar trebui să fie construit nu doar convenabil pentru tine. Este important de a alege zona din dreapta. nu ar trebui să fie amplasat prea aproape de construcția de rezervoare, distanța minimă acestora trebuie să fie egală cu 30 m. În plus, este de dorit ca camera se afla pe deal, în cazul în care în apropierea unui râu sau lac, ar elimina inundații în caz de inundații de primăvară. Importante și distanța de la clădirile învecinate, care nu ar trebui să fie mai mică de 12 m, este adevărat, în cazul în care combustibilul este de a folosi lemn de foc. Întrucât, în cazul unui gaz sau abur pas instalație electrică pentru casa vecinului poate fi redusă la 5 m.

Cărămidă de baie poate fi atașat la una dintre clădirile de pe proprietatea dumneavoastră, acesta va salva materiale de construcție și a conduce electricitatea si sistemul de canalizare va fi mult mai ușor.

Construirea fundației

Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

schema de aspectul site-ului pentru fundație.

Alegerea o bază pentru baia comună de cărămidă este necesar să se ia în considerare faptul că structura curea servește ca cea mai potrivită în acest caz. Localizați bază trebuie să fie la o adâncime de 0,5 m sau mai mult. Acest din urmă caz ​​este valabil în special pentru zonele în care predomină solul argilos.

Începutul construcției trebuie să fie însoțită de pregătirea gropii, pereții și fundul care este atent compactat si nivelat. Apoi puteți începe să umple airbag-uri, care constă dintr-un strat de 20 cm de nisip. Ei bine udată, ceea ce va face mai ușoară activitatea de compactare. Pernă ar trebui să aibă ca parte a unei alte și moloz, care se potrivește strat de 10 cm. Uneori este umplut, adăugând o soluție pre-macră din ciment și nisip. Stratul final de nisip va fi din nou. In imediata apropiere a apelor subterane pot fi descrise straturi alternative de mai multe ori.

Forjare de baie, master în etapa următoare este set de cofraje pentru care sa aplice placi sau placaj. Putem trece acum la stabilire a coliviei de armare, care constă din tije conectate între ele sârmă perpendicular speciale. Cadrul rezultat este pus pe un șanț pregătit în rezervă.

Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

Dispozitiv materializări fundație benzi.

Următorul pas este turnarea pastei de ciment. Acest lucru ar trebui să fie straturile individuale, care va tasează amestec folosind o tijă sau mecanic de armare, care este folosit pentru a perfora soluția. Nu se poate da o soluție să se întărească până când stratul următor, până când acesta este umplut. Acest lucru indică faptul că activitatea sa fie echipa sau o soluție a ordonat la instalația. Odată ce cofrajul este umplut, întreaga structură trebuie lăsat până complet uscat, acoperit cu polietilenă.

bază furnizează material pentru acoperișuri de izolație, care după întărire soluția este plasată pe suprafața de bază în două straturi.Pentru a asigura îndepărtarea apei din fundație, este posibil, aplicând pietriș, lutoase și nisip, să construiască o suprafață înclinată orb a cărei lățime ar trebui să fie egală cu 1 m.

Fațade

Înainte de a construi o saună, este recomandabil să se pregătească o cărămidă roșie, așa cum a avut cele mai potrivite pentru acest lucru. Aveți nevoie și de silicat. Ambreiajul este condusă de preferință în 1,5 sau 2 cărămizi. În acest caz, lățimea peretelui va atinge echivalentul a 38 cm și 51 cm, respectiv. Când montarea partițiile interne se pot răspândi cu grosimea produsului de 0,5 sau 1 cărămidă. În timpul construcției, puteți utiliza una dintre mai multe metode de stabilire.

Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

Lant cu zidărie de cărămidă de perete.

Astfel, este posibil să se construiască două paralele dispuse în raport cu fiecare alți pereți, între care se formează un strat de aer, acesta va acționa în încălzitor. În plus, spațiul gol poate fi umplut izolator termic. 6 cm acționează ca lățimea optimă stratului.

Zidăria capacul trebuie să fie realizată folosind produse corpolent, iar deasupra stratului de impermeabilizare cărămizi pot fi prevăzute. Soluție obturator folosind nisip, var, ciment și apă. nisip Fracțiunea trebuie să fie egală cu limita de 1-2,6 mm. Ar trebui să înceapă concediind colțuri, apoi a tras cablul dintre produsele sau linia de pescuit pozarea se desfășoară pe ea. Este, în plus față de a utiliza un fir cu plumb și nivel, a verifica afară ultima dintre ele este aranjamentul corect de cărămizi la fiecare trei rânduri.

dispozitivul de acoperiș

După perete de zidărie va fi finalizată, mâinile trebuie să conducă în zona superioară a pastilelor de perete care vor fi necesare pentru fixarea barelor de perete. Odată ce aceste lucrări sunt finalizate, puteți instala grinzi de podea, din care instalarea se face direct pe cărămizi. Ca protecție a elementelor din lemn, carton bitumat utilizare. În ceea ce privește capetele grinzilor, acestea trebuie să fie lăsate deschise. diferența trebuie umplut cu material izolant format între grinzi și pereți.

Lucrări de izolare termică

Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

Schema de simplu acoperiș ascuțit pentru baie.

baie de cărămidă trebuie să izoleze. Dacă utilizați metode de zidărie, pentru a forma un decalaj între pereți, puteți utiliza ca rumeguș de izolare termică, care sunt amestecate cu var hidratat și zgură utilizat în acest caz trebuie să fie proporția de 2: 1: 2. Absoarbe amestecul a fost preparat în modul descris necesitatea de a separa straturi, grosimea fiecăruia dintre care trebuie să fie egală cu 0,5 m, dar nu mai mult. Acest lucru se face pentru a fi în măsură să verse izolație special ajustate la starea de var cremos.

Există numeroase opțiuni de încălzire, inclusiv, și din interior. În acest caz, o anumită cantitate de spațiu în camerele vor fi retrase, deoarece trebuie să aplice plăci de izolație termică, întărindu-i cu unele joc la pereți. Preliminară este necesară echiparea cadrului.

Pentru izolarea exterioară a clădirilor din cărămidă spumă adesea folosit. După lipirea la suprafața peretelui bazei sale de acoperit amestec ipsos. Ca un material siding decorativ poate fi utilizat. În cazul în care există o nevoie de a izola și mai mult baie, puteți face mai mult și subsol zonă, utilizată atunci când este necesar să se vată minerală. După ce a fost construit baia, solul din spațiul interior necesar să se îndeasă și umple argilă expandată, care poate fi folosit în loc de zgură.

Izolare și abur

Baie din cărămizi cu mâinile lor (video)

Imediat înainte de începerea construcției este important să decidă ce tip de izolație este utilizat. Este necesar să se elimine interacțiunile și cărămidă a solului. Dacă vom neglija această cerință, cărămida va absorbi umezeala, ceea ce va duce în mod inevitabil la apariția mucegaiului. Rezultatul va fi o distrugere parțială a clădirilor. Opțional, puteți selecta pictura sau garnitură de garnituri hidraulice. Dacă aplicăm primul mod, se va face de prelucrare a pereților de bitum, o importanță deosebită trebuie acordată zonelor în care penetrarea apei cel mai posibil. Folosit în acest mastic preferat, realizat pe baza de bitum.

Alegerea okleechnuyu izolare ar trebui să cumpere materialul reticulat de tipul de material pentru acoperișuri, dar înainte de a utiliza este recomandat pentru a scăpa de fisuri și lacune. Nu uita în timpul construcției, care va pune mai mult și o barieră de vapori. Una dintre cele mai bune susținătorii folie de spumă. Munca este foarte usor cu el. În acest scop este de a aplica tehnologia, care implică material de fixare prin șine sau bare. În timpul acestei va scapa de Rosturile rezultate. Cel mai eficient este capabil să facă acest lucru cu banda de aluminiu. Este important să se asigure că izolația a fost consolidată, astfel încât se confruntă cu spațiul interior al băii.

Încălzirea nu va fi la fel de eficient, în cazul în care nu izolat baie în tavan. Pentru lucrul pe căpriori trebuie stabilite straturi subțiri de spumă, care este uneori înlocuit cu vată minerală. Aceste materiale sunt perfect face față cu sarcina și pentru a reduce pierderile de căldură.