Baloane pe jocuri de petrecere pentru copii și decorațiuni

Baloane pe jocuri de petrecere pentru copii și decorațiuni
Copiii de toate vârstele dragoste baloane, se asociază cu vacanță, bucuria, starea de spirit vesel, clovni si circ. Organizarea o zi de naștere sau de absolvire la grădiniță, asigurați-vă că pentru a utiliza decor cu baloane și concursuri speciale, în care vor fi implicate baloane.Jocuri și concursuri cu baloane

Cel mai simplu este un joc clasic cu baloane - un fel de volei, cu un balon. Jocurile pot fi jucate ca niște copii în perechi, atunci trebuie să ia în considerare punctele (numărul de ori în fiecare dintre copii va fi capabil de a lovi mingea de ceva timp), și câțiva copii, îmbarcat într-un cerc comun. Dacă balon translucid se toarnă câteva picături de apă, se va face „mingea“ este mai neobișnuit și original.

Ca și copiii trebuie să releu de viteza cu baloane. Copiii sunt împărțiți în două echipe care stau în linie, prima persoana pe echipa, care deține mingea între picioare trebuie să treacă anumită distanță predeterminată și revenirea, treci, mingea la următorul jucător. Câștigătorul este echipa ai cărui copii se va da ștafeta.

Nu contează cât de frumos baloane colorate, dar le devoreze - pentru copii plăcere incomparabilă. Una dintre opțiuni - jocul care poate exploda cel mai mare număr de bile într-un anumit interval de timp (mâini, picioare sau așezat pe ele). Există o altă opțiune: într-unul din baloane (este mai bine să fie de culoare bogat și mată) a pus o monedă. Primul jucător pentru a găsi mingea din dreapta, se sparge și ar obține moneda, este câștigătorul.Baloane pe jocuri de petrecere pentru copii și decorațiuni
Prin analogie cu ultima competiție la sfârșitul vacanței, puteți face fiecare copil un mic cadou frumos. Se prepară în avans o mică notă-predicție sau doar cuvinte frumoase, un sfat bun, atâta timp cât acestea sunt diferite unele de altele. Pune aceste bucăți de hârtie în baloane. lasa copilul va alege unul care îi place mai mult.

Jocuri cu baloane contribuie la dezvoltarea coordonării la copii. Au copiii te ajuta cu designul camerei sau sala, le va da posibilitatea de a-și exprima imaginația lor, să învețe să ofere idei și de a discuta despre alte propuneri, de asemenea, auto-gonflabil baloane - un exercițiu util pentru plămâni.

Decorare cu baloane

Decorarea camera cu baloane arată elegant și foarte impresionant. Pentru înregistrare, de regulă, nu utilizați mai mult de trei culori de baloane, dar petrecere pentru copii poate fi o excepție, mai ales dacă decide să facă figuri din baloane sau baloane umplute cu heliu, nori luminoase sunt situate în apropiere de tavan. baloane din folie va ține în aer timp de mai multe zile, la un moment dat, cum ar fi baloane regulate din latex cu heliu pierd forma lor în ziua următoare, dar primul sunt mult mai scumpe. Girlande din baloane și arcuri de lumină sunt frumoase și simple. Doar împrăștiate pe baloane podea în colțuri sau să aloce o zonă separată pentru dans și concursuri - o soluție bună pentru sărbători de copii.

La sfarsitul vacantei poate fi împreună cu copiii lor să iasă și să lase brațele în baloane cu aer, care Picsuri copii a scris dorințele sau numele lor, sau pur și simplu desena fețe amuzante.