Bandaj pe capul lui cu mâinile lui

Noastre master-class cu propriile lor mâini pentru a vă ajuta să devină un needlewomen reală și de a face diferite meserii, origami, decupaj si ciubuc. Aici veți găsi cursuri de master detaliate de tricotat și scrapbooking. Aflați cum să facă produse din plastic extraordinare și sticle de plastic, cum se coase papusa Tilda, găsi tricotat și schema ciubuc.Bandaj pe capul lui cu mâinile lui

cursuri de master »bijuterii» bandaj pe cap cu mâinile. Master-class pas cu pas fotografie

Headband este un analog de accesorii pentru par, cum ar fi inel sau cerc. Principiul utilizării sale este aceeași, dar în comparație cu ei la acest decor are beneficiile sale pentru păr. Cele mai importante avantaje ale unui pansament de păr este textura moale, deoarece este, de obicei, realizate din orice bandă sau segmente de țesut. Acest lucru este deosebit de important în beneficiul accesoriilor pentru copii, deoarece copiii sunt foarte sensibili la cel mai mic disconfort, iar pentru ei nu există încă nici un astfel de lucru, că „Frumusețea cere sacrificiu.“ Aceasta este, în cazul în care janta este de a stoarce capul fetei sau zgârierea urechi, ea nu ar fi de acord să-l poarte, indiferent cât de frumos este. Un bandaj moale, la fel de sigur ca un cerc pe cap repara parul frumoasei, și, astfel, nu va cauza nici un inconvenient.De aceea, fetele prefera astfel de ornamente de păr ca un bandaj pe cap. În ceea ce privește frumusețea acestui accesoriu, este aproape nu inferior la acești parametri ai jantei obișnuite. Banderolele sunt atât de diverse încât fiecare mic fashionista va găsi o opțiune potrivită. Ei bine, în cazul în care acest lucru sa întâmplat că, în cele mai apropiate magazine accesorii care nu a constatat că cea mai corectă Banda de susținere și perfectă, este întotdeauna posibil să se încerce să se facă propriile mâini, ținând cont de cerințele individuale. Poate cineva va crede că este incredibil de dificil de făcut? Ne grăbim să vă asigur că, dimpotrivă, creează un bandaj pe cap cu mâinile ușor, mai ales atunci când există, pentru claritate, un master-class detaliat în fabricarea sa.

Start pentru a crea un ornament manual pe care trebuie, desigur, cu materiale de instruire și instrumente. Lista lor va depinde de ce tip de pansament pe care doriți să faceți (și, probabil, chiar și link-ul). Astăzi vom arăta cum să facă un foarte simplu bandaj copil pe cap de banda. Și în această privință, pentru munca va avea nevoie de următoarele materiale și instrumente.

1.Lenta. Alegerea de calitate, panglici lățimea și culoarea depinde de preferințele fetelor tale, precum și stilul conceput pentru a crea imaginea dorită. În această clasă de master, am folosit banda rep de 2 cm lățime. Culori de vară Fun.

2. guma de mestecat. Opțiunea ideală ar fi cu siguranță o gumă textură interesantă, mai mult decât atât, potrivit cu culoarea benzii selectate, dar în absența unei astfel, este destul de potrivit comună guma de rufe 1cm largă. din moment ce această parte a bandajelor de uzură să fie încă ascunse sub par.

3. Felt, amestecarea culorii panglicii.

4. Orice element de decorare, potrivite în stil și culoare la banda selectată. Acest element de listă nu este obligatorie, dar ne-am decis să-l folosească și să aibă în acest scop, o floare de plastic mic.

5. fir în ton de material.

6. Ace pentru munca manuală.

7. adeziv bystrozastyvayuschy, de exemplu, silicon "fierbinte".