Bătaia de inimă, terarii wiki, fandomului alimentat de Wikia

  • Lance Rotten (20%)
  • Taker (20%)
  • cartuș Musket (100% [cu undertaker])
  • Wand Crimson (20%)
  • colier de panică (20%)
  • inima bate (20%)

Bătaia inimii (Crimson Heart) - analog al umbra sferei. Se încadrează în abisuri Crimson. Următoarele mesaje apar în distrugerea inimilor:  1. „Goosebumps sunt pe spate“
  2. „Ai auzit strigăte ecou în întreaga“
  3. „Brain Cthulhu a trezit!“ (Este numit Brain Cthulhu)

Se poate ca câteva inimi într-un rând nu sunt departe unul de altul.Deoarece zona de umbră. primul obiect care cade din inimă, este Undertaker (domeniu de aplicare - o muschetă).
Pentru a ajunge la inima, aveți nevoie pentru a distruge Krimonit. care se află în calea ta înaintea lui. Acesta poate fi rupt de o bombă. dinamită și coșmar / murături letale (sau de nivel superior) sau blocuri clare pulbere de curățare. după care o piatră poate fi rupt, chiar și instrumentele de alamă. În cazul în care orice inima rupt după (ora 04:30 joc) zori până la miezul nopții (00:00), apoi cu o șansă de 50% în toamna următoare la miezul nopții meteorit. Dacă vă rupe inima după miezul nopții și înainte de zori, un meteorit cu o șansă de 50% să scadă imediat. Amintiți-vă că suma plasată în lume meteoritovoy blocuri minereu este limitat, se va opri apoi meteoriti care se încadrează, astfel încât să nu-i lasa sa se adune si de a prelua cu promptitudine.

Uneori, inima bate poate genera în locul greșit.

Lansați o dezbatere discuție a articolului „Living Heart“