Bieber a spus că încă mai lasă muzica - RIA Novosti

În microblogul său pe Twitter muzician a scris că părăsește oficial scena.

București, 25 decembrie - RIA Novosti. Cunoscutul cântăreț canadian Dzhastin Biber (Justin Bieber) a confirmat faptul că încă mai lasă muzica, în ciuda declarația recentă de către managerul său, a fost o glumă, Billboard rapoarte cu referire la muzician în microblog Twitter.„Meu preferat“ belibery „Sunt în mod oficial“ - a scris în microblogul lui Bieber miercuri.

beliebers mele iubite Sunt care ies la pensie oficial

„Beliberami“ se numesc fanii de cântăreață pop din Canada - cuvântul este în consonanță cu numele stelei pop și cuvântul credincios Engleză ( „credincios“).

El a adăugat: „Mass-media vorbește mult despre mine Ei mint și ei doresc ca eu să vină scurt, dar nu te voi părăsi pentru că.“ Beliber „- este un stil de viață.“ El a felicitat, de asemenea, fanii săi un Crăciun fericit.Bieber a spus că încă mai lasă muzica - RIA Novosti

Bieber a devenit în mod repetat „erou“ de scandaluri. De exemplu, mass-media a raportat că el a avut o lupta cu un fotograf, în concert la Oslo mulțimea canadian de fani sale scăpat de sub control de poliție și de aplicare a legii ofițerii apelat la cantareata pentru a ajuta la calmarea fanilor.

Utilizatorul este obligat să nu încalce legislația în vigoare în România.

Utilizatorul este obligat să fie respectuos altor Commenters, cititori și persoane fizice care se face referire în materialele.

Scrisoarea trebuie să cuprindă:

  • Subiect - Returnarea
  • utilizator Autentificare
  • Explicarea acțiunilor care încalcă regulile de mai sus și a rezultat într-un bloc.

În cazul în care moderatorii consideră că este posibil pentru a restabili accesul, se va face.

În cazul unor încălcări repetate ale regulilor și utilizatorul de acces nu poate fi Blocați restaurate, de blocare atunci este completă.