Binder streasina cu mâinile cum să facă consolelor de acoperiș, depozit streașină

Care este lungimea consolei acoperiș

Binder streasina cu mâinile cum să facă consolelor de acoperiș, depozit streașină
Eaves - fotografie

Binder acoperiș fronton este aranjată în așa fel încât presupune instalarea elementelor de ventilație, spațiul de sub acoperiș, și instalarea pe acesta canalizare. Consolele de acoperiș poate Hemming varietate de materiale care pot varia considerabil în proiectarea lor, de exemplu, streașină siding, lambriuri din lemn, bord normală asieta și așa mai departe legarea. Fiecare tip de material necesită un tratament special în plantă. Fii atent la instrumentele de care aveți nevoie cu un material special, pentru un liant consolelor.Caracteristicile de design ale setului Foi de acoperise

streșini Binder începe atunci când lucrările finalizate privind instalarea grinzilor și pardoseală să se facă lăzi pe marginea acoperișului.
Să ne uităm la ceea ce sunt caracteristicile de design și modul de a face cornișele acoperișului:
Înainte de a Consolele tiv, este necesar să se văzut off strict pe o linie plană capetele căpriorilor.
Mai mult decât atât, este necesar să se respecte această linie paralelă în raport cu peretele adiacent al casei.
De obicei, legarea se realizează plăci de streașină. Pentru a obține un aspect frumos este necesar ca panourile de la diferite intervale de perete au fost de lățime egală.
Nerespectarea de același aspect lățime de placare ideale nu poate fi realizat liant.
Capetele căpriori trebuie să fie tăiate pe verticală, iar la sfârșitul necesitatea de a coase în mod similar cu tot liantul.
Când ați terminat căpriori cu ferăstrău pentru tăierea o singură linie, de sus a unghiilor primele lăzi de bord. În viitor, acesta va fi un punct de referință pentru executarea de lucrări în următoarele etape.

Izolarea termică a pereților exteriori ai casei poate începe numai după finalizarea depunerii consolelor acoperișului. În cazul în care izolația casei se va face înainte de consolelor de acoperiș lambrisat, acesta poate fi deteriorat în timpul lucrului pe cornișă.

O varietate de materiale pentru acoperirea streașină

Există multe materiale diferite, care sunt utilizate în procesul de depunere a streașină acoperișului. Proprietățile și aspectul acestor materiale sunt diferite, dar trebuie să îndeplinească anumite cerințe, cum ar fi: protecție împotriva umezelii și a streașină la îngheț a acoperișului; furnizarea de izolație; protecție împotriva precipitațiilor atmosferice; posibilă ventilarea spațiului sub acoperiș.
În plus, materialul selectat trebuie să păstreze toate proprietățile necesare pentru o lungă perioadă de timp.

Aici este o listă de materiale care pot fi folosite pentru a consola acoperiș tiv:

 • Profilate - reprezintă un oțel galvanizat acoperit cu un material polimeric. O astfel de acoperire protejează suplimentar oțelul galvanizat. În plus, piața internă oferă o gamă largă de culori de materiale polimerice. Datorită oțel galvanizat, carton ondulat are o anumită rigiditate și rezistență la orice fel de influență mecanică (inclusiv presiunea vântului) și schimbările de temperatură extreme. Depunerea de ondulat ventilat printr-un spațiu a cărui dimensiune este egală cu înălțimea valurilor. Producem panouri poate fi auto-ghidate necesară lățimea lor, care va reduce în mod semnificativ cantitatea de timp petrecut pe instalației, precum și costul liantului;
 • Spotlight - un panou de plastic, prin care se realizează streșini de depunere. Acest material cel mai utilizat pentru depunere, pentru care și produc. Reflectoare pe seamănă siding, dar diferă de la ea din plastic mai gros și este necesar pentru ventilarea aerului sub acoperiș o perforație specială. avantaj intrados fata de alte materiale destinate pentru depunerea streșini, este rezistenta la efectele negative ale razelor solare, prin adăugarea la stabilizatori UV mase plastice.


Panouri de taiere de intrados a făcut de-a lungul lungimii streașina acoperișului, iar instalarea lor nu se face de-a lungul peretelui, și exact perpendicular pe ea

 • Garniturile de obișnuite din lemn. Deoarece căptușeala este utilizat în aer liber, cedând influența condițiilor meteorologice extreme, este necesar să se exercite toate eforturile pentru selecția de lemn de înaltă calitate. Deci, achiziționarea unui pat de lemn, să acorde o atenție la grosimea: Evitați produsele prea subțire. Un alt punct important - materialul este umiditate: coeficient de umiditate ar trebui să fie mediu: și nu prea mare (material umed), și nu este prea mică (material uscat). Cel mai bine este de a cumpăra un pat, care a fost depozitat în aer liber, nu este mai puțin de o lună și are un conținut de umiditate care este identic cu umiditatea mediului ambiant;
 • Taie și geluit placi cu o grosime de 1,5-2 cm.

  Vă rugăm să rețineți că materialul de umplere, este necesar să se lase un decalaj de 1-1,5 cm.

  Consiliul de superioară față de alte materiale pentru completarea streașina acoperișului datorită posibilității de înaltă calitate și de ventilație uniformă pe tot spațiul de sub acoperiș;

 • PVC turnat - opțiunea cea mai economică.

  Alege Garniturile de rezistente la apa: aceasta va dura mai mult, chiar și în zonele ploioase. Cumpararea aceste lucruri, nu uitați să cumpere, de asemenea, colțuri de plastic pentru fixarea căptușelii articulațiilor și benzi în formă de U pentru acoperirea marginilor.

  liant Aparatură și cadrului său special pentru Binder

  După terminarea instalării structurii acoperișului, este posibil să se înceapă cămașă de acoperiș consolelor.
  Există două tipuri de structuri de streșini Binder:

  1. Firmware-ul se face direct pe căpriori. Această opțiune este mai potrivită pentru acoperiș, care nu are o pantă abruptă, sau atunci când există o nevoie de a crește înălțimea clădirii. Pentru această metodă de depunere este necesar ca partea de jos a căpriori în același plan. În cazul în care căpriori nu sunt în același plan, alinierea se realizează cu ajutorul plăcilor suplimentare sunt ambalate la căpriori se suprapun. Apoi setați prima și ultima placă. Intre ele, trage firul care servește la alte niveluri. După ce la toate celelalte scanduri de material dorit. În cazul pantelor acoperișului de convergență pe ambele părți, plăci de acoperiș montate pe ambele părți. Atenție! Consolele de acoperiș, de obicei au o lungime de 600 mm.
  2. A doua opțiune este mai frecventă - toate căpriori sunt tăiate vertical și orizontal. Trusses fix bord inferior, și atașat la perete din lemn, care este de 1 cm deasupra punții de bord din față, care permite colectarea de umiditate. Dacă lățimea consolei este mai mare de 450 mm în mijloc trebuie să instalați bord suplimentare. Dacă două pante de acoperiș converg într-un singur loc, placa este bătut în cuie pe acoperișul de colț la colțul casei.

  Atât în ​​prima și a doua variante de realizare ale instalării consolei cutie de acoperiș este realizată în același mod: la o placă umplute penei de-a lungul pereților fronton, se măsoară cu o distanță corespunzătoare lățimii consolei și apoi bătute în cuie bord paralel cu peretele de fronton.

  Instalarea set tablă ondulată

  Consolele sunt finisate date material pentru acoperișuri, după cum urmează:

  1. Foi profilată este fixată cu șuruburi la cadru de-a lungul streașină și paralel cu peretele.
  2. În îmbinarea dintre perete și materialul stabilește o suprafață interioară și o bară frontală. Colțul interior este înșurubată la un pardoseli profesionale, o curea frontală - la placa frontală.
  3. Zona în aer liber este fixat pe cusăturile exterioare ale cartonului ondulat.
  4. Pe frontonul montat profilată pe marginea exterioară a streșini, de-a lungul peretelui.
  5. După aceea fixați placa colțuri și capăt. Pentru a asigura o ventilație, precum și ușurința instalării, lățimea foii ondulate trebuie făcută la 2 cm mai mică decât lățimea consolei.

  Pentru a instala șipca pe suport cu consolă în formă de J. Acesta este fixat de-a lungul peretelui și de-a lungul șuruburile cornișă. Între benzile Batten foi montate.
  Foi de intrados sunt tăiate pe lungimea egală cu distanța dintre barele în formă de J, dar nu uitați să scădeți 6 mm (pentru dilatare termică). În acest caz, dacă dimensiunea streașină mai mare de 900 mm, se scade 6 mm este necesară pe ambele părți. bord din față este necesară pentru a închide banda frontală.
  Dacă în timpul lucrului trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile și sfaturile noastre se apropie în mod responsabil metoda de selecție și materiale de instalare, alungirile acoperiș reprezintă pentru o lungă perioadă de timp și va avea un aspect impresionant.