Bine ati venit pe site-ul - pepiniera siberian (Neva Masquerade) pisici rege pisică

Bine ati venit pe site-ul - pepiniera siberian (Neva Masquerade) pisici rege pisică

Canisa este specializata in reproducere pisici siberiene pointovy culoare-culoare (Neva Masquerade). Spune, fără a exagera, pisicile noastre Neva Masquerade - cei mai buni reprezentanți ai rasei, luminos, neobișnuit, care nu este de ajuns!


Strămoș pepinieră - o minunata pisica siberian Neva Masquerade Campion mondial pe sistemul WCF Liubava înger cu ochi albastru - lebădă albă ca zăpada de basme rusești. Regina și prieten! Pentru a parafraza V. Astaf'eva, spune: „King-Cat“ vine o dată în viață, și că nu „fiecare Iacov.“Lyubava are o frumusete unica, care este imposibil de uitat, odată ce a văzut, și ea a combinat cu datele pedigree oferă cu generozitate pisoi lui. În pepinieră, care trăiesc copiii, nepoții și strănepoții.

Pisicile noastre trăiesc în iubirea și grija, ca membri cu drepturi depline ai unei familii mari, obtinerea toate cele necesare pentru viața lor deplină - hrană, îngrijire veterinară, și așa mai departe.

Siberian - rasa nativă Rusă - captivează sufletul și captivează inima frumusețea și puterea de puternic ca literatura clasica rusa, pictură și muzică. Dar caracter unic, caracterul său bun și devotament pentru a atrage admirand inima cu forță deosebită.

Conștientizează Siberian casa ta! King-Cat va fi prietenul tău!

Exprim gratitudinea sinceră draga mama și bunica noastră, îngerul nostru păzitor Skripnikova Iubirea Sofronovne a lua parte în mod activ în cultivarea generații de King-Cat!

Tel. + 7-928 noskype -615-58-70