Birdhouse corect propriile mâini

Birdhouse corect propriile mâini
Dacă există o pasăre, înseamnă să fii sănătos în grădina ta. Într-adevăr, prezența păsărilor în zonă este modul cel mai accesibil pentru protecția sa naturală. Și e este protecția mult mai ieftin. mai ecologică și mai eficientă decât utilizarea substanțelor chimice.Dar pentru a avea la pasarile gradina ta s-au stabilit, este necesar să se creeze condițiile necesare pentru aceasta, una dintre care este disponibilitatea de locuințe pentru păsări, care este pur și simplu menționate ca Birdhouse.

Vom vorbi despre modul de a face Birdhouse dreapta cu mâinile. Nu este nimic deosebit de complex și veți vedea că producția de cea mai simplă versiune a Birdhouse sub forță la orice grădinar.

Birdhouses sunt cel mai frecvent tip de locuințe artificiale. în cazul în care păsările ca să se stabilească. Figura de mai jos prezintă mai multe tipuri de cutii de cuiburi pentru păsări diferite.

Birdhouse corect propriile mâini

și - pentru grauri, b - pentru gorihvostok in - pentru flycatchers, lemingii, g - pentru pikas

Noțiuni de bază la fabricarea Birdhouse. ar trebui să fie conștienți de un număr de puncte importante.

În primul rând. bord (sau plăci) nu trebuie să fie mai subțire decât 2,5 cm 2. Diluant sau case de placaj în condițiile noastre climatice nu sunt potrivite, de ex., să. fie prea frig în ele, iar ele sunt prea transmisie a sunetului. În acest caz, puteți folosi orice scanduri de lemn.

În al doilea rând, dacă vă casa Starling se va sparge, acestea ar trebui să fie stemuite bine, pentru luciu peste chit.

În al treilea rând. acoperiș sau orice perete ar trebui să facă amovibil, astfel încât să puteți o dată pe an pentru a curăța Birdhouse de gunoi acumulate.

În al patrulea rând. peretele frontal în interiorul casei nu trebuie să fie netede, dar dur. în caz contrar pasarea va fi dificil de a obține în afara. De aceea d Oski tratate numai cu exteriorul. dezavantaj nu ar trebui să rămână planificat. Dacă aveți un consiliu a fost inițial netedă, apoi pe interior este mai bine să fie înăsprită pe cont propriu, ceea ce face mai nadpilov fierăstrău orizontală, pe perete. Pentru a facilita eliberarea păsărilor în afara toată casa ar trebui să fie poziționat cu o ușoară înainte slabă.

Mai jos este o cutie de desen cuib universal, cu toate dimensiunile. Aceasta este cea mai simplă versiune a standardului în fabricarea chetyrehstennogo case dreptunghiulare cu un acoperiș plat. Redimensionarea în sus sau în jos la 20-30 mm, nu va fi critic.

Birdhouse corect propriile mâini

Dacă doriți să faceți un Birdhouse alt tip, dimensiunile pentru aceasta poate fi calculată în mod independent, pornind de la opțiunile date.

Se acoperă în acest caz este mai bine realizat din dale pentru o mai bună scurgere a apei, așa cum a fost inițial terminat aici, fără înclinare. Dacă nu există nici o placa, este necesar să se facă asemănarea lui (principalul lucru care a avut stingrays) din alte materiale.Gaura forate bretele sau orificiu pentru armatura dalta prodalblivayut. F sau cele mai multe păsări nici pridvoare suplimentare nu trebuie să aproape de gaura de la robinet. Dar nu-i rău. în cazul în care aproape este un mic fir de praf - unele păsări ca să se așeze și să se uite înainte de a zbura în cuib. Toate plăcile trebuie să fie ajustate cu grijă unul de celălalt și trageți șuruburile. Va reamintim de necesitatea de a sigila golurile rămase.

Se colectează birdhouse de preferință în următoarea ordine. În primul rând, peretele din spate este necesar să se țintui bara, prin care cuib este atașat la un copac sau un stâlp.

Birdhouse corect propriile mâini
Apoi, atașat la partea de jos a pereților laterali și apoi fixat la acesta un front, și, în sfârșit, partea din spate a benzii. După ce a pus capacul superior. capac detașabil este necesar să se stabilească (pe cârlige, sau pur și simplu sârmă primotat) pentru a evita sa fie spulberat de vânturi puternice. La cutia de cuib de jos se poate turna un strat de așchii proaspete.

Se observă că n este o particulă mai puțin probabil să se stabilească în casele luminoase sau doar otstrugannyh. Prin urmare, o casă nouă, nu poți pretinde să picteze cu miros de vopsea colorate sau stins.

Vă rugăm să rețineți că, dacă atârna un Birdhouse cu un cot din spate. atunci nu se poate rezolva.

La ce înălțime să stea Birdhouse? de obicei, case

Birdhouse corect propriile mâini
pentru păsări este plasat la nivelul de 5-8 metri. De obicei, acest lucru este suficient, uneori atârnă și w belo - în zona de 3-4 metri. Cu toate acestea, în zgomotos. locurile aglomerate birdhouses trebuie să consolideze mai mare, la aproximativ 10 de metri.

Multe păsări pentru locuințe de case destul chiar mai modeste decât Birdhouse. Conținutul Vrăbii de multe ori spațiu înghesuit situată sub valuri pe un ardezie acoperiș plat, sau depune sub zona de acoperire coama acoperișului.

Când de stabilire pereți din cărămidă și garduri la partea de sus a STI lor cha pot fi lăsate într-o nișă - două cărămizi în înălțime și adâncime într-o jumătate de cărămidă. Un astfel îngropat n ishi în afara plăcii cu orificiu pentru armatura. Aceste „apartamente“ cu plăcere populează sânii. grauri. flycatchers. pupăza. vrăbii.

Cele mai populare:

  • Dispozitive de stocare unelte de gradina C ani fiecare producător acumulează un arsenal de diverse instrumente. Inevitabil, se pune întrebarea - cum se păstrează unelte de grădină? amortit lui - hârlețe, lopeți, greble, sape, seceri, furcilor, ploskorezy. Și totuși, de multe ori.
  • Cum și când să se hrănească tomate roșii, ca și alte culturi, au nevoie de fertilizare regulat pe parcursul cultivării. La diferite momente ale sezonului fertilizarea în creștere ar trebui să fie diferite. Conform metodei de luare poate fi rădăcină și foliare. Să ne uităm la această întrebare.
  • Ceea ce nu poate fi pus în gramada de compost Deci, v-ați decis să nu arunce de toate produsele de deșeuri în coșul de gunoi, și ceva de reciclare și reutilizare. Și anume, v-ați decis să facă compost pentru gradina ta. Soluția perfectă! Dar. Facem bine tuturor.
  • Pentru sfecla au fost dulci Multe grădinari de mirare - cum să aibă grijă de sfecla pentru a obține dulce legume rădăcină? De ce unele rădăcini cresc dulce și suculent, culori strălucitoare și textura frumos, și alte gol, fără gust, incolor și un gust amar? Ceva, desigur, depinde.
  • Aplicarea apei amoniacale în grădină Multe substanțe chimice de uz casnic au fost folosite cu succes în horticultură. Nu este o excepție și amoniac apă. Apă de amoniac este o soluție 10% de amoniac, și, prin urmare, este un medicament care conține azot. Apă de amoniac poate fi utilizat în siguranță ca îngrășământ cu azot.
  • Așa că castravete frunze îngălbeniri Multe grădinari din castraveți în creștere se confruntă cu flagelul îngălbenirea frunze. Mai mult decât atât, îngălbenirea pot apărea în orice stadiu de cultivare. Pentru a aborda în mod eficient această problemă, este recomandabil să se afle cauzele sale. Încălcarea regulilor de tehnologie agricolă este cea mai frecventă cauză.
  • Care sunt tipurile de sol tip de sol este importantă pentru creșterea plantelor din mai multe motive. Solul furnizează nutrienți rădăcinile plantelor, apă și aer. Solul servește, de asemenea, să dețină în siguranță, plantele. Din ce tip de sol este răspândită în zona dumneavoastră.
  • Udarea peroxid de hidrogen răsaduri Ne-ar dori să vă oferim un mijloc simplu, dar eficient de grija pentru răsaduri. Este vorba de peroxid de hidrogen. Pregătirea mijloacelor prin diluarea două linguri de 3% peroxid de hidrogen per litru de apă. Unii gradinari recomanda limitat.

Ați putea fi, de asemenea, interesat în: