Birdhouse corectă cu mâinile 1

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini și instalate pe teritoriul grădinii?

tipuri de birdhouses

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Din titlul acestei construcții se poate face imediat o concluzie eronată că a găsit doar grauri, și nu este așa! Pentru ce ar fi ceilalți prieteni cu pene ar putea soluționa în complot gradina ta, este necesar să se aleagă mărimea potrivită și tipul de Birdhouse. De exemplu, pițigoi grauri adecvat, 20-25 cm inaltime si 3,5 cm diametru orificiu pentru armatura. Codobatură necesare pentru a construi un mic gang în fața casei, deoarece ei nu au suficiente picioare tenacitate. Pika se va simți confortabil, dacă faci o Birdhouse în cele două găuri (dreapta și stânga). În cazul în care gradina ta este, pisici sau alte vânători la păsări, aveți nevoie pentru a construi câteva ani în birdhouses desene sau modele care ar proteja mai bine pasărea.Puteți face, de asemenea, un fel de originală Birdhouse - case de păsări dintr-o bucata trunchi de copac.

Instrumente și materiale pentru fabricarea unui Birdhouse

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Instrumente pentru a face Birdhouse

Pentru a face o Birdhouse, avem nevoie de aceste instrumente:

 • cot
 • creioane
 • Bomfaier cu un dinte medie
 • 2 burghiu pentru lemn (cu diametrul de 5 mm și 4 mm)
 • șurubelniță sau o șurubelniță
 • ciocan

Consumabile necesare includ:

 • Bord (lungime de 1 m, cu o lățime de 20 cm, cu grosimea de 2-2,5 cm)
 • Cuie sau șuruburi
 • Sârmă (care ar atârna Birdhouse)

Dimensiunile Birdhouse vor fi:

Imediat ar trebui să acorde atenție faptului că suprafața interioară a peretelui frontal al Birdhouse ar trebui să fie dur, ca o pasăre ar putea obține cu ușurință pe stradă. Dacă este necesar, să facă o suprafață cu propriile lor mâini, prin crearea de incizii.

În cazul în care Birdhouse va atârna într-un copac, se dota cu raft suplimentar, ceea ce ar fi o pasăre ar putea să se bazeze pe ele și umple grădina cu cântând lor.

De asemenea, este necesar să se aibă grijă ca ar fi ușor pentru curățarea Birdhouse. Pentru a face acest lucru, creați un capac superior rabatabil, prin care Birdhouse de curățare este ușor și rapid.

Instrucțiunile privind efectuarea birdhouse cu propriile sale mâini

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Faceti o Birdhouse propriile sale mâini

Primul pas este de a pregăti o piese cutie cuib: capac, fundul bibanul perete. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a avansa schema Birdhouse raschertit, în funcție de tipul următor:

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Schema pentru construirea Birdhouse

Produce trebuie trasării piese direct pe panourile cu un creion și pătrat. Piesele finite trebuie să aibă dimensiuni:

 • Trei placi de 30 * 20 cm (capacul superior față, peretele din spate)
 • Două plăci de 15 cm lățime (perete lateral)
 • O scândură de 15 * 15 cm (jos)

Capacul trebuie să fie făcut cu 10 cm mai lung decât în ​​partea de jos, care ar face un vizor.

Fiecare element trebuie să fie semnat, ceea ce ar fi, în viitor, să nu se confunde. Primul lucru pe care am tăiat crestături pe peretele frontal al Birdhouse. Diametrul ar trebui să fie de așa natură încât pasărea nu s-ar fi rănit atunci când se va urca în casă. Intrarea trebuie să fie situat la o înălțime de 5 cm de capacul care nu ar obține o pisică pasăre cu laba.

Acum este posibil să se conecteze toate părțile între ele prin intermediul unor șuruburi. În primul rând, un perete posterior atașat la partea de jos a introduce în continuare și un perete frontal, după care cutia de cuibărit este montat pe cadru și montat pe acoperiș.

După cum puteți vedea, făcând un Birdhouse nu are nevoie de abilități uriașe în lucrul cu lemnul, precum și o cantitate mare de timp liber, tot ce rămâne este de a instala un Birdhouse.

Instalarea Birdhouse pe un site grădină

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Instalarea Birdhouse pe un site grădină

Instalarea Birdhouse în zona de grădină ar trebui să fie de cel puțin 3 metri de sol (astfel încât păsările se vor simți mai în siguranță). Baza pentru fixarea Birdhouse poate fi un copac, un stâlp sau un perete. cutie de cuibărit ar trebui să fie instalat la o ușoară înclinație în față, care nu ar fi expus la ploaie, iar pasărea a fost mai ușor să iasă din interiorul acestuia.

O altă precizare importantă - alegerea dreptul de partea. Ce ar fi un vânt rece sufla în Birdhouse ar trebui să fie direcționate crestături în partea de sud, est sau sud-est.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse cu mâinile lor

Cum sa faci o Birdhouse propriile sale mâini

Birdhouses face nu numai elevii la lecții de muncă, acestea sunt plasate pe terenurile lor și locuitorii de vară, în scopul de a atrage păsări. Păsări - este micile ajutoare în lupta împotriva dăunătorilor, astfel încât proprietarii de case de țară și să tolereze o astfel de cartier.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse fericit să se stabilească nu numai grauri, dar de chimen negru, lăstuni, vrăbiile, potârnichi, flycatchers. Cele mai populare materiale de construcție este din lemn, pentru a alege un consiliu de lemn de esență tare - arin, artar, mesteacan si altele. Din conifere stau rășină, așa că este puțin probabil ca păsările le vor alege pentru cuiburile lor. Placaj are low-retinere căldură proprietăți, PAL si furnir sunt toxice pentru păsări, acestea sunt de asemenea potrivite pentru construirea Birdhouse.

Birdhouse poate face întreaga familie: oamenii vor lua tăiat de ferăstrău și de proiectare pentru asamblare și jumătate de sex feminin va fi capabil de a decora casa și face un decor de zonă suburbană.

Conducerea și dimensiuni Birdhouse

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Din interior, într-o astfel de casă ar trebui să fie incizii mici și rugozitatea că păsările ar putea ieși din ea cu ușurință. În etapa de selectare si procesare a plăcilor laterale interioare crestături se poate face folosind o daltă.

Dimensiuni Birdhouse - lățimea medie a casei - 15 cm, inaltime - (. Robinet găuri) 30-35 cm gaura - nu mai mult de 5,5 cm, sau graurii se va simți inconfortabil. Uneori Birdhouse face două sau trei găuri, structura colorat în culoarea gri sau mlastini - acestea sunt mai puțin ostentative și nu atrag atenția prădători. Cu toate acestea, la cabana lor de vară, s-ar putea crea un bine birdhouse frumos pictat. Înainte de gura de evacuare poate fi atașat la un biban la pene mai ușor să pătrundă, dar nu neapărat.

Ceea ce este necesar pentru fabricarea unui Birdhouse?
Ghid pas cu pas cum să faci o Birdhouse propriile sale mâini

Avem nevoie de placi de taisuri, șuruburi, pene, lipici dulgher, o daltă, un fir solid, un ferăstrău sau un ferăstrău pendular, foraj, șurubelniță, riglă. • Cu un semn creion simplu pe placi de preforme dimensiuni: de perete, de jos și biban acoperiș. Diferența dintre spate și peretele frontal trebuie să fie de 4-5 cm - pentru panta acoperișului;
 • piese Scrollsaw folosind un puzzle sau fierăstrău, partea exterioară a plăcilor ar trebui să reduce treptat - produsul va fi mai frumos. Hole 4-5 centimetri în diametru se poate face un puzzle sau bomfaier. Este mai bine să-l facă rotund - atunci pasarea va fi o analogie cu un gol și ea să locuiască în casă. Ai o gaură de 4-5 inci de la marginea de sus la pisica nu a putut ajunge la cuib.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

 • Pereții laterali sunt fixate cu șuruburi sau „Chopik“, care sunt conduse în găuri predrilled. Cu toate acestea, puteți utiliza lipici dulgher în ultimul rând atașat peretele din spate al structurii. Birdhouse trebuie să existe goluri. În primul rând, peretele frontal este înșurubată pe peretele lateral dreapta, apoi spre stânga. Setați placa de bază, asigurarea șuruburilor perimetrale sau cuie, și doar apoi - peretele din spate.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1
Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1

 • Biban fixați 3-4 inci de gaura de la robinet, acoperișul Birdhouse este mai bine pentru a face o amovibil - deci va fi mai ușor de curățat de construcție și pregăti pentru noul sezon. Consolidarea acoperișului prin intermediul unor balamale sau cauciuc;

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Cateva idei originale cum să facă și plasa un Birdhouse

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Cum sa faci o Birdhouse cu mâinile # - pași detaliate și decorare

Sătenii știu că cel mai bun mod de a conduce de dăunători grădină de spațiu verde este de a atrage păsările pe teritoriul lor. Și se poate face prin furnizarea de prietenii noștri înaripați casă confortabilă - Birdhouse. Să ne și vom lua adoptat ideea, dând păsărilor o casă și el însuși - calm pentru recolta, și doar o stare de spirit buna. Dacă nu știi cum să construiască un Birdhouse cu propriile mâini - nu este o problemă. Vă sugerăm să citiți acest articol scurt, atunci toate întrebările vor dispărea probabil de la sine.

Birdhouses - o formă universală de cuiburi, care nu rezolva în mod exclusiv grauri, dar și alte păsări: sâni, lăstuni, flycatchers, vrăbiile, chimen negru. Deci, dacă în grauri zona dvs. mici, și păsările momeală doresc să creeze ceva pentru ei unele speciale „plat“ nu este necesar - abordarea obișnuită Birdhouse.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse trăiește # 8230; vrabie

Înainte de a face un Birdhouse, trebuie să definiți dimensiunea sa viitoare. În mod normal, în natură păsări se stabilească în adânciturile care prodalblivaet copac ciocănitoarea pestriță mare. Un gol, acestea sunt foarte mici, și, prin urmare, mărimea părții din tulpini Birdhouse este de obicei de 10-15 cm. Nu perseverați pentru apartamente mari, deoarece cutia de cuibărit care este mai mare decât norma medie va fi capabil de a adăposti o mulțime de pui. „Ce este greșit?“, # - te întreb. Lucru este că un număr mare de părinți păsări pentru copii pur și simplu nu se poate alimenta în mod adecvat, astfel încât să crească puii bolnăvicios și nu va fi capabil să supraviețuiască călătoriei dificil să climatele mai calde în toamna. În casa aproape va creste doar 2-3 pui, dar ele vor fi sănătos și puternic, și, prin urmare, în viitor, va fi în măsură să sprijine în mod adecvat populația de putere Skvortsova.

Pentru a construi un Birdhouse cel mai bine este de a folosi scanduri de lemn de esenta tare - arin, mesteacan, plop. Rasinoase pentru acest scop, nu sunt potrivite, deoarece unul dintre ele poate sta rasina, ceea ce face suprafața interioară a cabanei adezive. Ill-potrivite pentru construcția de locuințe de păsări și placajul - suficient că aproape nu reține căldura, făcând o răceală Birdhouse, deci încă și ratează prost sunetele care sunt importante pentru păsări, în special în caz de pericol. Ei bine, fibrolemnoase sau PAL, în general, nu pot fi folosite - lemnul comprimat produce toxine.

[Include id = "5 # 8243; title =" # YAN - în text „]

Deci, ne-am dat seama că cea mai bună alegere pentru Birdhouse - scanduri de lemn. Dar ceea ce ar trebui să fie ei? O atenție deosebită trebuie acordată suprafața lor interioară - trebuie să fie dur. Dacă te-ai dus direct, panouri, apoi a pus o daltă pe suprafața lor interioară a inciziilor orizontale - acestea sunt necesare pentru pene, în special pentru tineri, a fost mai ușor pentru a obține în afara.

Să ne uităm la modul de a face un Birdhouse pe exemplul cel mai simplu varianta de pasăre casa. Am primit Birdhouse de obicei, desen este un destul de simplu, astfel încât acesta va fi capabil să înțeleagă chiar și un elev.

Birdhouse # - desen

Cu toate acestea, în ciuda simplitatea desenului, în algoritmul de construcție, există unele detalii importante pe care trebuie să le știi. Deci, pentru a lucra avem nevoie de următoarele materiale:

 • cuxie placi negeluit;
 • cuie;
 • clei tâmplar;
 • vopsea latex (opțional).
 • Instrumente:
 • riglă și creion;
 • Hacksaw pe un copac;
 • dalta sau un burghiu;
 • ciocan.

Acum ia în considerare etapele de fabricație Birdhouse:

1. Să începem cu pregătirea de lemn de locuințe elemente de păsări. În acest scop, pregătite placi creion dimensiuni marca de piese - fund, acoperișuri și pereți. Partea de jos este un pătrat cu latura de 13 cm, înălțimea peretelui frontal este de 32 cm și înălțimea spate - 24, că, panoul frontal cu 4 cm mai mult din spate - este o necesitate de a lua în considerare faptul că acoperișul a avut o curbă înapoi. Pentru a furniza aceleași teșiturile pe partea de sus a pereților laterali. Acoperiș pregătit două bucăți de dimensiuni diferite, care apoi sunt lipite între ele. Un detaliu ar trebui să fie aceeași ca și în partea de jos, iar celălalt - un pic mai mult, pentru a obține un fel de baldachin.

[Include id = "6 # 8243; title =" # YAN - în text „]

3. Puneți un pereți laterali verticali și legați la capetele peretelui lor din față. Adeziv foarte atent, astfel încât nici sus, nici jos nu exista lacune în continuare. Apoi, așteptați se usucă lipici, cuiele de fixare piese. Următorul strat cu partea adezivă din față și capetele de jos și lipici la pereții frontali și laterali, apoi ancorarea în continuare compus cuie. Ultimul lipici și bătut în cuie un perete din spate.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Etapele de construcție Birdhouse

4. îmbinarea împreună a celor două părți ale acoperișului. Pironindu-l la Birdhouse nu este necesar - ar trebui să fie detașabil, astfel încât să puteți deschide și curăța casa de păsări, dacă este necesar.

5. Birdhouse bătut în cuie la bara prin care o casa este fixată de copac.

6. Vopseaua Birdhouse nu este necesară, cu toate acestea, dacă doriți să-l mai decorativ, pentru a alege pe bază de apă vopsea gri sau roșu.

7. Iată un Birdhouse ne-am întors!

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Folosind acest manual ca bază, schimbarea unele detalii, puteți construi o varietate de cutii de cuiburi pentru păsări. Aplicarea imaginație, nu vei face doar o faptă bună pentru păsări, dar, de asemenea, pentru a decora gradina ta. Uită-te la Birdhouse, din care fotografie este prezentat mai jos, # - design-ul nu este cu mult diferit de realizare ne-a descris, dar detaliile decorative suplimentare el a făcut o mansarde cu adevarat fabuloase.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Abordând ideea creării unui Birdhouse cu invenția, se pot obține, și astfel de opțiuni:

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse într-o colibă

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse cu un gard și balcon

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse în stil chinezesc

Acum, că știi cum să construiască un Birdhouse, dar, de asemenea, trebuie să-l instalați în mod corect, adică să stea pe copac. Nu neapărat unghia, și poate primotat sârmă. Principalul lucru este de a alege un loc sigur, fără swinging crengi groase, streșini la o înălțime de cel puțin 2-3 m, în caz contrar pisica devasta rapid un cuib de pasăre. Cel mai bine este să stea Birdhouse cu o ușoară înclinare în față. În acest caz, păsările vor fi mai ușor să iasă din casă, iar intrarea este în ploaie nu va deveni amortit.

Birdhouse corectă cu mâinile 1

Birdhouse pe un copac

A se vedea articole pe teme similare: