Birdhouse cu mâinile cum se face pas cu pas

Birdhouse cu mâinile cum se face pas cu pas

Pentru a face o nevoie Birdhouse pentru a pregăti următoarele materiale:

- 1 placa de 60 cm secțiune lungă 20h150 mm (poziția 1);

- 1 placa de 60 cm secțiune lungă 20h190 mm (poziția 2);- cu o lungime de 42 de bord secțiunii cm 20h250 mm (punctul 3);

- cuie 40 mm în lungime.

Birdhouse cu mâinile cum se face pas cu pas
1. Să începem construirea unui Birdhouse. Dintre elementele 1 care urmează să fie produs cei doi pereți laterali. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza instrumentul pentru tăierea lemnului, cum ar fi un fierăstrău.

A se vedea, de asemenea: Gazon propriile mâini: gazon perfect pentru o perioadă scurtă de timp2. De asemenea, detaliile unui consiliu 2 folosind același ferăstrău necesar pentru a efectua două peretele din spate și din față de lângă casă păsări.

3. Acum trebuie să luați un perete frontal și să-l o rundă gaură cu un diametru de aproximativ 50 mm. Acest lucru va fi intrarea păsărilor în casă, precum și de ieșire. Pe peretele frontal pentru a determina locația găurilor și pentru a desena o busolă, o rază de 25 mm, circumferința. În conformitate cu linia marcată cu o daltă și o gaură obstuchal ciocan.

Birdhouse cu mâinile cum se face pas cu pas
4. Porțiunea exfoliat a plăcii care urmează să fie extras cu precizie din peretele frontal pentru a face deschidere.

5. Folosind detaliile consiliului 3, cu un fierăstrău la văzut pe o parte a acoperișului și partea de jos a Birdhouse. Toate piesele terminat Birdhouse, și o gaură (în cazul în care intrarea) trebuie să fie atent șmirghel pentru a netezi că nu există muchii ascuțite.

6. Acum aveți nevoie pentru a colecta un Birdhouse pe diagrama. Pentru fixarea pieselor trebuie să folosească cuie și un ciocan. Partea de jos a cutiei cuib instalat pe culoare structura.

7. Pentru a face aspectul atractiv Birdhouse, puteți utiliza părțile rămase mici de panouri care urmează să fie atașat la unghiile Birdhouse.

A se vedea, de asemenea: scaun de grădină cu mâinile în stilul Adirondack (cu fotografii și desene)