Boala vasculară a extremităților inferioare cauzele și simptomele

Boala a extremităților inferioare pentru ziua de azi este destul de o problemă comună. obstrucția inferioare a fost asociate in mod traditional cu trei tipuri de boli: • ateroscleroza a extremităților inferioare;
 • boala ocluzivă;
 • varice.

Boala vasculară a extremităților inferioare cauzele și simptomele

Ateroscleroza din vasele picioarelor

Care sunt simptomele care caracterizează ateroscleroza nave ale picioarelor? In ateroscleroza apar periodic claudicație este un semn important. Aceasta se produce atunci când mersul pe jos și-a exprimat durerea și disconfort la nivelul extremităților inferioare. În repaus, toate aceste senzații neplăcute dispar.

Ologire devine un companion constant al celui mai mic sarcinii pe membrele inferioare, dacă mersul pe teren deluros sau alpinism pe jos la etajele superioare. Picioarele se luptă pentru a face față cu sarcina și cu intervale de timp între aparițiile claudicație devin din ce în ce mai aproape dispar.

Această manifestare a aterosclerozei este inerent doar fiecare al doilea pacient, fata rămase alte manifestări ale vaselor de boală ale picioarelor:

 1. Reducerea de acoperire picior de păr.
 2. piele uscată Explicit pe extremitățile inferioare.
 3. Modificări în culoarea pielii, picioarele sunt albastre sau pete vasculare apar pe picioare.
 4. Apar vene roșii.
 5. unghiile de la picioare îngroșare palpabila.
 6. Pierderea sensibilității picior.

Boala afecteaza vasele mici si de pe picioare. Ca o consecință a ignora simptomele pe termen lung ale aterosclerozei, există pete negre pe picioare. Poate că apariția de leziuni în degetele de la picioare.

In mod similar se manifestă ocluzie parțială a vaselor mici. Sânge, deoarece obliterarea vasculară similară nu este capabil de a obține cantități suficiente în degete, din cauza a ceea ce se dezvoltă rapid necroza țesuturilor.

boala ocluzivă

Aceste boli sunt cronice si afecteaza vasele de sange. Astfel de probleme cu vasele de sânge pot apărea la orice vârstă. Tulburarea sistemului nervos simpatic datorita inflamatiei miocardic duce la spasme vasculare ușor deasupra șoldului. inflamația vasculară provoacă obstrucție lor, ceea ce duce la un deficit de aprovizionare de sange la nivelul membrelor inferioare. Endarteritis Simptomatologia este foarte similar cu simptome de ateroscleroza, ca urmare a fluxului sanguin boala se agraveaza, exista pete pe picioare, edemul piciorului.dilatare Venoase. La fel ca boala anterior, obliterante, varice adesea cauzate de aceleași motive. La acestea se adaugă:

 1. Flatfoot.
 2. Stilul de viata sedentar.
 3. calcifiere tesut inadecvat.
 4. sarcini statice permanente, în principal, de natură profesională.

Boala este cel mai des experimentat de oameni din cauza profesiile lor speciale sunt obligați să-și petreacă pe picioarele tale pentru o lungă perioadă de timp. Această boală se manifestă apariția de pete albastre vasculare, urmate de vene bombat venoase la nivelul picioarelor.

venoase capacitate inerentă de a forma cheaguri de sânge, care pot fi mortale pentru oameni. Daca un cheag de sânge aluneca de pe scaun, a început să călătorească cu sângele prin corp. In ce loc va bloca fluxul de sange - este necunoscut.

Acest lucru se poate întâmpla în orice organ intern, spălat de fluxul sanguin, este peste tot. Acest grad ridicat de incertitudine și efemeritatea bolilor legate face ca această patologie este extrem de periculos.

Cauzele bolii

Care sunt cauzele vaselor de boală ale picioarelor? Dau vina toate aceste probleme, indiferent de tipul de obliterare este obstrucția vasului. Motivele pentru aceasta sunt diferite, dar un singur rezultat. Cu varsta, se confruntă cu o mulțime de oameni cu risc de o boală similară. Femeile cu aceste boli nu se confruntă cu mult mai puțin. Motivele pentru formarea de boli vasculare, altele decât cele de vârstă și sex, există destul de puține:

membrelor inferioare vasculare ocluziva duce inevitabil la o reducere drastică a fluxului sanguin prin vasele de sânge de pe picioare.

Cum de a trata boala

Boala vasculară a extremităților inferioare cauzele și simptomele
Orice soluție la problemele cu vasele de sânge este redusă pentru a elimina cauza, provocând neprohodimost.Kazhdoe lor de boli obliterante tratate în mod diferit.

Tratamentul obliterantă endarteritis efectuate în mod cuprinzător. Trebuie să restabiliți mai întâi sistemul nervos, deci nu provoacă un flux sanguin accelerat. Apoi, reglați viteza debitului său. Cele mai multe proceduri medicale sunt conservatoare. Practic este vorba în jos pentru terapie fizică și să aducă nervii în ordine.

ar trebui să desemneze un regim alimentar care este proiectat pentru a ajuta la aducerea colesterolului înapoi la normal și pentru a reduce greutatea in plus pentru tratamentul leziunilor aterosclerotice cu primii pași. Dieta poate înlocui medicamente pentru arderea grasimilor.

Metode moderne de tratare a problemelor vasculare ia mai multe măsuri drastice.

Unul dintre ei - angioplastie si stenting. angioplastie Metoda este realizată cu ajutorul unui cateter special care este introdus într-o venă. La capătul cateterului are un balon care se poate umfla în zonele cu probleme ale navei și să se extindă astfel lățimea canalului. Pentru a preveni îngustarea reciprocă a navei, acesta este stabilit într-o structură de sârmă, care este ceva ca un cadru. Aceasta se numește îngustarea.

Chirurgie pentru a elimina tumorile care impiedica fluxul de sange.
În caz de urgență, atunci când secunde conta, așa. pentru a opri dezvoltarea rapidă a mijloacelor de utilizare a gangrena extreme - amputare. Odata dezvoltat gangrena, nici o intervenție chirurgicală vasculară nu mai avea sens.

Toate aceste metode de tratare a problemelor vasculare sunt inutile, fără punerea în aplicare a măsurilor de prevenire a apariției obstrucției condițiilor vaselor de sange.

Prevenirea bolilor vasculare la nivelul membrelor inferioare

Înainte de aplicarea metodelor fundamentale de tratament este puțin probabil să vină în cazul în care pentru a efectua o serie de măsuri preventive simplu:

Toate aceste măsuri preventive sunt utile și persoană total sănătoase, dar acestea sunt absolut necesare pentru rezolvarea oricăror probleme cu vasele de la picioare.