Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament

Boli ale vaselor de picioare si metode de tratament

durerile de picioare. ele aduc o mulțime de suferință, uneori lipsind capacitatea de a lucra, face viața de nesuportat! O varietate de boli vasculare picioare prinde în poporul nostru timp nu numai în vârstă.Esența bolii în încălcare a fluxului sanguin normal prin vasele care alimenteaza picioare artere. Cel mai probabil, acest lucru se datorează faptului că există o îngustare a vaselor de picioare sau blocarea completă. putere limitată de oxigen la tesuturi, de multe ori ceea ce duce la diverse complicații. Devine mai dificil să se mute, există durere chinuitoare în picioare. In etapele critice de ischemie tisulară mor, care pot amenința gangrena și amputare.

Boli ale vaselor de la picioare

 • Arterioscleroza la nivelul membrelor inferioare. Manifestată prin durere în mușchi de vițel în timpul mersului, claudicație intermitentă.
 • Boala ocluzivă este o boală cronică a vaselor de la picioare, mai ales cu infrangerea artere picior. Vasele sunt redus treptat până la o etanșare perfectă a lumenului cu necroză tisulară lipsit de sânge de aprovizionare. Simptome: convulsii, oboseala rapida picior, claudicație intermitentă, și apoi durere chinuitoare.
 • Obliterantă boala picioarelor ateroscleroza care apare atunci cand ingrosarea peretilor vaselor de sange, din cauza depunerilor de colesterol și lipide, care, la rândul lor, formează placa aterosclerotică. provocând o îngustare progresivă a lumenului arterei și să conducă la suprapunerea absolută. semnele caracteristice sunt crescute durere la urcatul scarilor, alergare, mers rapid.
 • Ocluzia acută a arterelor membrelor apare ca urmare a hipercoagulabilitate, modificări ale peretelui arterial, ca urmare a proceselor aterosclerotice sau inflamatorii și patologii penetrabilitate sângelui. Însoțită de un spasm de sânge pe pacient și pe piciorul bun.
 • Varicele este o boală în care venele își pierd elasticitatea lor, se întind și să se extindă. Simptome: prezența varice, crampe pe timp de noapte, senzație de greutate în picioare, hiperpigmentarea pielii în zona gleznei interior. Posibilitatea de complicații hemoragice sau tromboflebită acută.
 • Tromboza acuta este formarea de trombus venos într-o venă asociată cu hipercoagulabilitate, leziuni ale peretelui venos sau inflamație, tulburări de scurgere de sânge. Simptomele în creștere rapidă edeme ale membrelor, hipertermie locală, durere, și cianoză, care apare atunci când cazuri grave și este însoțită de spasm arterială acută.
 • Tromboza sistemului venos superficial a picioarelor de boli vasculare, care apare pe fondul varicelor, la care arta este adesea asociata infectiei. Pacientul se plânge de o roșeață bruscă, durere la nivelul piciorului, infiltrarea de-a lungul vena trombozat.

Cum de a vindeca inflamația vaselor de la picioare

 • Este necesar să se efectueze exerciții pentru fluxul de sange.
 • nave necesare combinație de exploatare minieră și încălzirile cu bandaging bandaje elastice ale extremităților inferioare.
 • Ca un anti-inflamator, anti-infecțios, agenti trofice aplicat comprese cu vodca.
  Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament
 • Afiseaza de consumul excesiv de alcool cu ​​ierburi colectare.

În timpul răcelilor acute cu complicații în vasele de picior neapărat important să se considere că, chiar dacă pacientul este de a primi tratament medical și a simțit mai bine, el nu este bine. Acest lucru este demonstrat de problemele cu vasele de la picioare, o umflătură mică, roșeață pe picioare, uneori rezultând zvârcolindu mușchii picioarelor, crampe mici vițel, tolerante de durere de-a lungul venei.

 • Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament
  Blocajul vaselor sanguine la nivelul picioarelor și metodele de purificare a acestora
 • Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament
  Realizarea Doppler a extremităților inferioare
 • Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament
  Șuntare și duplex scanare ca metode de tratament a membrelor inferioare
 • Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament
  Exerciții pentru a consolida vaselor de sânge la nivelul picioarelor

Acest lucru indică într-adevăr neshutochnye procese patologice care au început să apară în vasele mai mici extremități. Și cu noi rece aceste evenimente devin mai intense, deoarece focarele infecțioase cronice activat, prin urmare, la egalitate cu răceli trebuie tratate cu membrele inferioare. Este necesar să se oprească procesele negative din primele manifestări, este de asemenea necesar să se verifice vasele picioarelor de către un specialist și principalul tratament până când sunt vindecat.

Boala a simptomelor inferioare extremitati | Tratamentul extremităților inferioare

Simptomele bolii vasculare ale extremităților inferioare

Care sunt simptomele bolii vasculare extremităților mai mici ar trebui sa te precaut? Dacă în timpul plimbării ați început să apară într-unul din durerea de mușchi de vițel, provocând trebuie chiar să se oprească la un moment dat, nu ar trebui să ia pentru spasm regulat. Această așa-numita claudicație intermitentă, care este una dintre principalele caracteristici ale unei ocluzii arteriale a membrelor inferioare. Pentru prima dată în acest sindrom a fost descris în 1831 de către un student la medicina G. Bouley, destul de ciudat - în cai lame. Sindromul ocluzia arterei numita klaudikatsiya, de la numele latin infirmității - claudicare.

Cauzele bolilor vasculare ale extremităților inferioare

Ateroscleroza. Noi nu setați accidental extremitatea inferioară boala vasculară, în primul rând, pentru că este cel mai frecvent și mai ales bărbații, a căror vârstă a abordat deja piatra de hotar de 50 de ani. Aceasta Ateroscleroza este principala cauza de deficit sever vascularizației la nivelul membrelor inferioare, având ca rezultat o pierdere a capacității de a lucra bolnav și de a le aduce chinuitor durere. De obicei, ateroscleroza afecteaza vasele mari - arterele si aorta, sau altfel manifestările sale pot fi văzute în mijloc - poplitee si arterele femurale.În continuare, în ordinea importanței și este boala ocluzivă, sau așa cum este, de asemenea, numit de jos boala vasculară la nivelul membrelor - boala Buerger. Aceasta boala afecteaza vasele de la picioare mai mulți tineri, și se referă la un tip cronic. afectat în mod avantajos picior artera și picior, îngustează lumenul, fluxul sanguin și țesutul înconjurător este perturbat în mod substanțial. Cauzele acestei boli a extremităților inferioare nu este încă pe deplin înțeles, deși este deja posibil să spunem că să-l provoca factori includ posibile picioare degerături, prejudiciul, tulpina mentale și fumatul. Desi medicii de azi aderă la opinia că extremitatea inferioara boala vasculara poate fi o boală autoimună îndreptată împotriva mediului intern al capilarelor mici.

În locul al treilea pe vasele de la nivelul membrelor inferioare în valoare de o boala cum ar fi diabetul zaharat. Lovirea întregul corp, el nu a putut obține în jurul vaselor de picioare și că această boală provoacă procese aterosclerotice are loc în vasele de sânge ale extremităților inferioare, iar pentru aceasta boala este mult mai agresiv, iar ischemie atinge performanta critică de mai multe ori mai rapid. diabetici Acesta trebuie adesea să recurgă la amputarea membrelor inferioare asociate vascularizației arteriale la picioarele de eșec.

În cazul în care bolile apar în mod natural, simptomele ischemice cresc în mod progresiv și în cele din urmă duce la moartea pierderii de tesut, nu numai la nivelul membrelor inferioare, dar, de asemenea, viața însăși. Deci, odată ce aveți primele simptome ale bolii vasculare extremității inferioare sau suspiciune că, odată cu vasele picioarelor este ceva greșit, asigurați-vă că pentru a merge prin sondaj completă pentru a începe un tratament în timp util.

Tratamentul extremităților inferioare

Bolile asociate cu vase ale picioarelor sunt acum din ce în ce mai mult și mai obișnuit. Și dacă până de curând le-au suferit, mai ales bărbații mai în vârstă, dar astăzi putem spune că aceste boli sunt puternic privit mai tineri și mai des probleme cu vasele extremităților inferioare apar la adulții tineri și chiar de mijloc. Și, în cazul în care acestea au fost anterior asociate cu ocupații în care picioarele simt o anumită presiune, de exemplu, paznici, dansatori, furnizori, chelneri, și așa mai departe. N. Astăzi, în mod surprinzător, compactarea și deformarea venelor și arterelor se observă chiar și în cele din un picior nu este expus la sarcină considerabilă și chiar vice-versa.

Și dacă medicina modernă pentru tratarea arterei învățate și chiar atins un oarecare succes în acest sens, în ceea ce privește venele și vasele limfatice, totul este mult mai complicat. Pana in prezent, medicii nu au o poziție clară cu privire la problema exact cum de a trata tromboza si varice. Până în prezent, tratamentul vaselor membrelor inferioare folosesc tablete și preparate de impactul local - unguente și geluri, eliminarea semnelor și simptomelor.

Scleroterapia a membrelor inferioare

În cazul în care picioarele au format vene paianjen caracteristice, atunci tratamentul lor este utilizat scleroterapie. Această metodă de tratament în care vasele de sange in cel mai subtire acul injectat, prin care este alimentat un anumit medicament care promovează convergența pereților, în care recipientul pur și simplu devine complet invizibil. Desigur, succesul scleroterapie depinde în întregime de profesionalismul și priceperea tehnicianului care le efectuează.

Dar navele mici nu prezintă nici un pericol pentru sănătate și, de fapt, aceasta este doar o problemă cosmetică, în timp ce varicoase aduce o mulțime de probleme, cum ar fi tromboflebita, greutate, umflare, și, desigur, în încălcare a alimentării cu energie a membrelor.

Dacă Varice nu surprinde vasele mari, iar zona nu este prea mare, atunci tratamentul său poate fi, de asemenea scleroterapia aplicate. În caz contrar, această metodă nu este suficient de eficient și, de regulă, în timp ce medicii recomanda nu sunt tratate, și îndepărtați vena chirurgical. Acest lucru se face prin incizii mici la nivelul pielii, care se vindeca repede, aproape fără a lăsa cicatrici.

Cu toate acestea, alegerea metodei de tratament a extremităților inferioare este întotdeauna un medic, pentru că fiecare caz trebuie să fie abordată în mod individual, pentru că orice metodă de tratament are propriile sale caracteristici și contraindicații. Desigur, medicul trebuie să posede calificările necesare, și, desigur, echipamentul necesar pentru operația.

chirurgie de bypass a extremităților inferioare

În cazul în care vasele de sânge ale membrelor inferioare sunt grav avariate sau blocate, pentru a rezolva această problemă, utilizați operația, care se numește altoire. Într-adevăr, uneori pacienții solicită sfatul medicului destul de târziu, atunci când plăcile aterosclerotice au acoperi complet lumenul arterei. În acest caz, pentru a evita necroza, a avut loc pentru a crea o soluție specială care vă permite să trimiteți fluxul sanguin. Acest extremități inferioare chirurgie este de asemenea indicat pentru boli cum ar fi anevrism, ateroscleroza arterelor periferice, în toate cazurile, atunci când terapia conservatoare nu produce rezultate sau fără perspective, iar pacientul creează o amenințare cangrenei.

Înainte de efectuarea operațiunii de manevră pe membrele inferioare navei, pacientul trebuie să se efectueze o examinare cuprinzătoare, inclusiv angiografie sau angiografia prin rezonanță magnetică, și rezervoare de scanare duplex.

Alte articole pe acest subiect:

Simptomele de boli vasculare picioare: să recunoască extremitatea inferioară boala vasculară!

Simptomele bolii vasculare ale picioarelor - o serie de caracteristici comune, care arată reducerea fluxului sanguin în arterele extremităților inferioare. Apariția acestor simptome - o ocazie de a fi examinate navele la nivelul membrelor pentru a determina cauza si cursul bolii.

Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament

Simptomele bolii variaza picioare. Unii oameni cu boala arterelor periferice au simptome usoare sau nici un simptom, altele experienta dureri severe la nivelul picioarelor in timp ce mersul pe jos (claudicație intermitentă). Încălcarea funcționării sistemului circulator prezintă o serie de caracteristici. Simptomele comune includ localizate pentru dureri de picioare (fluierul piciorului, picior, zona coapsei, mușchi de vițel), greutate și arderea musculare, răceala și amorțeală. Ele sunt observate in ateroscleroza, trombangeită obliterantă a membrelor inferioare și a altor maladii.

Principalele simptome

Simptomele inferioare boli ale extremităților vaselor includ:

 • crampe dureroase în dureri musculare coapsei la nivelul coapsei sau tibia după exercițiu, mersul pe jos sau urcatul scărilor (claudicație intermitentă).
 • Amorțire sau slăbiciune a picioarelor.
 • Răcire picior sau picior, în comparație cu celălalt picior.
 • Rănile de pe degetele de la picioare, care nu se vindeca. Când vasculare ocluzie - ulcere trofice.
 • Schimbarea picioare culori.
 • Pierderea sau cresterea parului lent pe picioare.
 • unghiile de la picioare pipernicit de crestere.
 • piele stralucitoare pe picioare.
 • Lipsa de puls bland sau bătăile inimii în picioare - semne de boală vasculară.
 • Disfuncția erectilă la bărbați.

Despre claudicație
Boala vasculară dintre simptomele picioarelor si tratament

claudicație intermitentă (sau boala arteriala periferica) - înfrîngerea vaselor care alimentează picioare, cauzate de obicei progresia aterosclerozei picioarelor vasculare. în consecință, există un grup de simptome dureroase, numite claudicația intermitentă. Cu un tratament adecvat, formarea de noi vase (colaterale) de sange care aduc sange pentru a ocoli arterele bolnave.

claudicația intermitentă se manifesta prin simptome care includ dureri musculare sau crampe la nivelul picioarelor sau brațelor, forțele rezultate din, dar merge după câteva minute de odihnă. Localizarea durerii depinde de localizarea navelor ingustate. dureri tipice în mușchi de vițel.

Gravitatea simptomelor de claudicație intermitentă poate varia foarte mult, de la disconfort usoara pana la durere debilitante - totul depinde de gradul de ischemie la nivelul membrelor inferioare. Severă claudicație - problemă gravă în timpul de mers pe jos sau alte activități fizice.

Ce să ia?

Senzație caracteristice simptomele bolii vasculare picior ar trebui să solicite asistență medicală într-o clinică de specialitate vasculară.

Spuneți-vă părerea