boli picioare tipuri, simptome, tratament, remedii vasculare populare și de prevenire a

Boli ale sistemului cardiovascular astăzi reprezintă una dintre cele mai periculoase grupuri de boli. Riscul de deces crește în fiecare an, iar astăzi suferă de această boală și chiar și tinerii care sunt implicați în agricultură. Alte boli din acest grup conțin mai multe boli care afecteaza inima si vasele de sange. Cele mai frecvente printre altele - boli vasculare picioare.Principalele tipuri de boli vasculare la nivelul membrelor inferioare includ:

Ateroscleroza, atacuri în principal artere. Perturbarea metabolismul normal al lipidelor, provoacă depunerea de colesterol pe pereții vaselor mari, care pot duce la blocarea completă. complicații grave pot dezvolta în absența diagnosticului în timp util.

Printre simptomele sunt cele mai frecvente:

 • dureri ale membrelor inferioare, in special in timpul efortului fizic sau mersul pe jos;
 • claudicație.

Alte boli comune picioare vasculare - varice. Varice deranjat fluxul de sânge în vene. Ca urmare, venele își pierd elasticitatea, devin cocoloase și creșterea volumului. Varice manifestă adesea tocmai în picioare și strică aspectul estetic.

boli picioare tipuri, simptome, tratament, remedii vasculare populare și de prevenire a
Normal venelor varicoase și Viena

Simptomele de varice pe picioare:

 • o senzație de greutate în picioare;
 • vene mărite, vizibile cu ochiul liber;
 • umflături, senzație de arsură în vene.

Boala ocluzivă - o altă boală în acest grup. Acesta poate capta întregul corp, dar este localizată în principal în partea de jos vasele de extremități. arterele Endarteriite mari sa redus progresiv, pierde alimentarea cu sânge necesar. În cazurile severe, boala ocluzivă poate duce la cangrena.

boli picioare tipuri, simptome, tratament, remedii vasculare populare și de prevenire a
endarteriite leziunii vasculare

Simptomele endarteritis membrelor inferioare:

 • membrele inferioare; crampe claudicație;
 • picioare de oboseala in timpul mersului;
 • sentiment de dureri și slăbiciune la nivelul picioarelor;
 • sentimentul de „picioare reci“, ca urmare a alimentării cu sânge insuficiente.

Frecvente sunt, de asemenea, cazuri de congestie venoasă. În acest caz, venele sunt formate cheaguri mari de sange, prevenind fluxul sanguin normal.

Simptomele de blocarea venelor la nivelul picioarelor:

 • umflarea excesivă a extremităților;
 • durere la nivelul picioarelor; creșterea temperaturii în blocarea venelor.

Acest lucru se aplică ocluzie acută a arterelor în care vasul este blocat în interiorul unui cheag de sânge (trombi). De asemenea, îngustarea vasului poate fi cauzată de factori mecanici, cum ar fi compresia sau membrelor mare de compresie.

 • durere ascuțită în extremități;
 • spasm al arterelor ambelor picioare (ambele deteriorate și sănătoase).

Tromboza - este formarea vaselor de sange in cheaguri mari de sange, prevenind trecerea sângelui prin vene si artere si, ca rezultat, tesutul saturația de oxigen, sange suportate. De obicei, boala nu apare ca independent, și a văzut pe fundalul venelor varicoase.Simptomele de tromboză venoasă:

 • roșeață a vasului deteriorat, durerea în toate membrele.
boli picioare tipuri, simptome, tratament, remedii vasculare populare și de prevenire a
Stat de tromboză venoasă profundă

Prevenirea vaselor extremităților inferioare joacă un rol important în menținerea stării de sănătate a organismului și toate sistemele sale. Cu toate acestea, în cazul în care boala este încă în măsură să se dezvolte, este necesar să se procedeze imediat la tratament.

Trebuie remarcat faptul că tratamentul bolilor vasculare ale picioarelor este o terapie complexă, inclusiv exercitarea, purtând în mod regulat haina de compresie, utilizarea de comprese anti-inflamatorii, precum și utilizarea de infuzii de plante.

In stadiile severe ale bolii vasculare picioare de apariție medicul poate prescrie medicamente, iar pacientul de multe ori poate ajuta doar o intervenție chirurgicală.

remedii populare

Dacă luăm în considerare banii poporului, acestea sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în tratamentul venelor picioarelor:

 • păpădie rădăcină uscată - una dintre plantele principale utilizate in lupta impotriva varicelor. Rădăcină în folosință în timpul mesei, la rata de cel mult două rădăcini pe zi.
 • In tratamentul bolilor vaselor sanguine ale picioarelor vor fi, de asemenea fructe utile castan, infuzat cu alcool. Pentru a prepara tinctura 500 mililitri de vodca amestecat cu 50 de grame de fructe, insista două săptămâni. Este interiorul 30 nu scade cu mai mult de trei ori pe zi.
 • Puteți utiliza, de asemenea pachete de frunze mama și mama vitregă și varză proaspătă, care se aplică la fața locului inflamat pentru noapte, timp de 10 zile.
 • Lapte și pătrunjel bulion combinate într-un raport de 2: 1 este utilizat în comprimarea deformată în zonele cu vasele de sânge.
boli picioare tipuri, simptome, tratament, remedii vasculare populare și de prevenire a
Lapte cu pătrunjel proaspăt - mijloace eficiente pentru vasele de purificare

profilaxie

Este clar că, în efectuarea prevenirea specifice, boala vasculară picior nu va fi simtit de-a lungul anilor.

Primul și cel mai important element din lista măsurilor preventive este exercitarea corespunzătoare. Exercițiile fizice nu oferă nave înfundate datorită formării de cheaguri de sânge. Când mersul pe jos și mersul pe jos de sânge în aer liber activ oxigenat, prevenind riscul pereților vaselor de foci, ceea ce le face mai puternice și, în același timp, elastic.

Un factor important este dieta. Nu ar trebui să manca prea mult timp de noapte, pentru că în acest caz, creste in mod dramatic de coagulare a sângelui, contribuind la formarea de cheaguri de sânge. Nutriție pentru navele sănătoase ar trebui să fie echilibrat, oferind organismului toate vitaminele și mineralele necesare.

Cel mai benefic pentru vitamina vasculare sănătate K și C. Vitamina K inhibă permeabilitatea vasculară, și vitamina C menține procesul de producție de colagen din organism, ceea ce face peretii venelor si arterelor mai elastice.

Boli vasculare picioare astăzi există o mulțime de oameni, și care suferă de această boală devine din ce în ce mai perfecționată în fiecare an. remedii populare pentru tratarea venelor picioarelor. Principalul pericol al bolilor vasculare ale membrelor inferioare este faptul că simptomele bolii vasculare picior pentru o lungă perioadă de timp nu apare: o persoana nu se simte nici un simptom sau boli, și du-te la doctor deja într-un stadiu avansat al bolii.

Prevenirea extremităților inferioare este o cheie majoră pentru menținerea picioare sanatoase. alimentația corectă și exercițiile fizice sunt capabili de a exclude riscul de a dezvolta varice, tromboză și alte boli. Cu toate acestea, dacă este necesar, picioare boala vasculara pot fi tratate cu succes, atât cu ajutorul de medicamente, precum și cu ajutorul medicinei traditionale.

Dacă ați găsit o greșeală în text, selectați-l și apăsați Shift + Enter sau faceți clic aici și vom încerca să stabilească rapid problema.

Vă mulțumim pentru mesaj. În viitorul apropiat vom corecta eroarea.

Categorii

modalități eficiente de a scăpa de capilare pe nas
 • Fiziologice regurgitare tricuspidiană
 • Etanșarea pereților valvei aortice aortei
 • Semne lateroventrikuloasimmetrii în creier
 • hemangiom vasculare ale pielii la copii
 • Ce este disgemiya venoasă
 • foame de oxigen a creierului, sau hipoxie
 • Blocajul arterelor și vasele de sânge ale plăcii
 • Metode de curățare a vaselor de către colesterol
 • Ateroscleroza vaselor cerebrale