boli vasculare picior - simptome si tratament

boli vasculare ale picioarelor apar din cauza o predispoziție genetică, condiția umană și prezența obiceiurile sale rele.

Boala vasculara a extremităților inferioare

boli vasculare picior - simptome si tratament
Posedarea informații despre simptomele bolii, care apar de multe ori permite fara probleme de timp pentru a proteja și pentru a evita schimbări majore în organism. Eșecul de funcționare a sistemului vascular de multe ori duce la deformare, care se întinde și congestie venoasă. Toată lumea trebuie să știe cele mai comune boli de picioare în timp pentru a începe un tratament și pentru a evita riscul de consecințe teribile. 1. Ateroscleroza este o boală cronică în care plăcile de colesterol generat din cauza unui exces de anumite substanțe se restrângă semnificativ lumen, provocând astfel probleme circulatorii. Ignorând boala cauzata de metabolismul lipidelor necorespunzătoare, este plină de ocluzie completă a venei. Ateroscleroza de multe ori a acționat ca un provocator de ischemie cardiacă. In domeniul patogen poate fi gangrena uscată.
  boli vasculare picior - simptome si tratament

  leziuni ale picioarelor, simptomele care împărtășesc o asemănări comune, cauzate de impactul unui număr de factori, în special:
 • amorțeală la nivelul picioarelor și dureri în mușchi de vițel;
 • acoperă colorarea albăstruie sau alb;
 • insuficiență cardiacă, a manifestat o încălcare a pulsului;
 • oboseală cronică și apariția unei claudicație periodice;
 • reducerea concentrației și memoriei.
Tratamentul Ateroscleroza începe cu anticoagulante și fizprotsedur destinație care îmbunătățesc starea vasculară. Un rol important în reglarea puterii de vindecare joacă. In cazurile severe, interventii chirurgicale de by-pass se face.
 • Flebita manifesta prin inflamatie care afecteaza arterele. Ca factor provocator acționează deformarea peretelui, varice sau infecție. Simptomele principale ale flebita sunt:
  • creșterea dimensiunii venelor afectate;
  • creșterea temperaturii în zona locală;
   boli vasculare picior - simptome si tratament
  • inrosirea tegumentului;
  • disconfort;
  • prezența de edem.
  Tratamentul flebita este eliminarea provocând motive și, de asemenea, să fie diluat de sânge și atribuirea medicamentelor antiinflamatori sub formă de tablete sau sub formă de preparate injectabile.
 • Tromboflebită este diagnosticat cu proces inflamator complicat cu un nivel ridicat de sânge vâscozitate, ceea ce duce la formarea de cheaguri de sânge, ceea ce reprezintă un pericol pentru viața umană. Patologia apare din cauza răniri, infecții chimice se modifică modelul obținut din cauza complicațiilor și utilizarea unor medicamente. Pe o îngustare critică a lumenului și prezența cheagurilor de sânge se face o intervenție chirurgicală, în care sunt eliminate cheaguri și vasele de sânge se dilată.
 • varicoasa
  Varicele, care se caracterizează prin pierderea de flexibilitate, și vena alungire bugrenie eșuează funcționale valvelor venoase, ceea ce duce la stagnare și deformări. Dacă tratamentul nu este efectuat, navele pot sparge, astfel, este insuficienta venoasa deosebit de periculos. Patologia apare din mai multe motive, printre care:
  boli vasculare picior - simptome si tratament
  • utilizarea hormonilor;
  • excesul de greutate;
  • lipsa de exercițiu;
  • stări patologice valve venoase;
  • subțierea peretelui și reducerea tonul lor cauzată de deficiența de anumite elemente.

  Apariția problemelor semnalate printr-o senzație de greutate la nivelul membrelor, durere, elevație noduri albastre venoase și plase, aspectul de uscăciune, din cauza eczeme care se pot dezvolta. Pentru ultima etapă se caracterizează prin formarea de ulcere trofice. Tratarea venelor varicoase ar trebui să fie cuprinzătoare, inclusiv purtarea de lenjerie de compresie, folosind unguente speciale, utilizarea anticoagulantelor și flebotonikov. Pentru a îmbunătăți tonul pereților prezintă un masaj și exerciții speciale.

  În stadiu avansat poate ajuta doar o intervenție chirurgicală, care se desfășoară în diverse moduri, în special:

  • ablația, în care țesătura este ruptă șocat cu ajutorul unei radiații laser sau radiofrecvență;
  • phlebectomy;
  • scleroterapia cuprinde administrarea soluției în vene, prin care se produce cicatrici lor.
 • endarteritis obliterante apare o schimbare lentă în structura vasculară, în special în partea de jos a picioarelor și scăderea lumenii. Acest lucru poate duce la finalizarea obliterare, la care necroza tisulară. Boala afecteaza pacientii infectati cu Alergii fumatori si la pacientii cu insuficienta sistemului de sange. Endarteriit recunoscut de agitat moale, cianotic pe placa de unghii, pentru o senzație de furnicături la nivelul membrelor, convulsii, dureri severe la nivelul picioarelor de amorțeală, umflarea și paloare. În procesul de severă nu exclude apariția ulcere venoase.
  În unele cazuri, decizia cu privire la indepartarea chirurgicala a trombilor sau by-pass interventii chirurgicale.
 • tromboză
  boli vasculare picior - simptome si tratament
  manifestare de tromboză

  Prin patologia de multe ori cauzeaza inflamatie, un nivel ridicat de vâscozitate în sânge, infecții sau traumatisme. Tromboza simțit sensibilitate, umflare, roșeață a pielii, greutate și durere în zona afectată. Eforturile medicilor sunt îndreptate spre eliminarea cheagurilor formate si diluanti de sange.
  Blocajul vaselor adânci apare la aproximativ 20% din populația lumii. Pacienții au format umflare rapidă, febră și sânge are loc reducerea. • teste de diagnostic

  Concluzia finală despre starea pacientului impus medic phlebologist dupa revizuirea rezultatelor unui serviciu cu ultrasunete, ecografie Doppler, navele cu raze X lichid special colorate preumplute.

  Sfaturi eficiente pentru boli de vindecare

  Respectarea recomandărilor și menținerea unui stil de viață sănătos va ajuta la menținerea sănătății și frumusețea picioarelor.

  Iată câteva exemple de cele mai bune dintre ele:

  1. Pentru a îmbunătăți tonusul vascular trebuie să fie făcut un contrast Dousing.
  2. Rețineți că exercițiile fizice excesive, hipotermie si trauma pentru a aduce prejudicii organismului.
  3. Cu termen lung postura statistică ar trebui să fie mai înclinați să picioare mișcare și practică tensiune alternativă și contracția musculară.
  4. Efectul bun se observă în utilizarea tincturi din plante și cataplasme folosi vodca, ameliorează inflamația.
  boli vasculare picior - simptome si tratament
  Contrast picioare Dousing
 • Oamenii sunt predispusi la boli vasculare, plimbari regulate recomandate și cursuri de fitness.
 • Extrem de factori negativi considerate de alcool și fumatul.
 • Reduce vâscozitatea sângelui contribuie la fructe citrice, plante verzi (ceapă, pătrunjel), legume (varza, sfecla), fructe roșii (coacăz, cireșe), fructe de mare.
 • Examinarea periodică și un tratament adecvat va menține la nivelul membrelor într-o stare perfectă.
 • moduri populare

  Cel mai sigur mod de a scăpa de boală perfidă este considerată a fi ajutor de droguri, cu toate acestea, utilizarea unor metode tradiționale poate accelera în mod semnificativ procesul de recuperare completă.

  asigurați-vă că pentru a verifica

  boli vasculare picior - simptome si tratament
  Tratamentul varicelor pe picioare

  boli vasculare picior - simptome si tratament
  tromboflebită-l