Botezul drepturilor copilului

Botezul drepturilor copilului
copil Ai fost născut, iar acum a apărut întrebarea despre botezul copilului. Cum de a boteza copilul atunci când copilul botezat și de ce deranjez pentru a boteza copilul? Toate acestea vor fi discutate în articolul nostru. Înainte de botezul copilului, desigur, este mai bine să se consulte cu tatăl lor spiritual, ci pe problemele de bază, veți găsi răspunsul aici.În lumea de astăzi la fiecare părinții ei aleg să boteze un copil sau nu. Se întâmplă că părinții nu vor să impună religia copilului, astfel încât să lăsați dreptul copilului când va crește, pentru a face o alegere.

Dar majoritatea părinților credincioși încă mai încerca să aibă un înger păzitor al urmașilor lor prețioase a fost un copil tot timpul vieții sale, și el va fi un copil numai după botez.
Părinții întotdeauna o grămadă de întrebări - atunci când crucea, în cazul în care să o facă, cum va avea loc. Desigur, răspunsurile la aceste întrebări sunt cele mai bune obținute de la preotul tău, care va voi boteza copilul lor. Unii dintre ei ne putem explica.

De ce să boteze copilul?

Botezul drepturilor copilului

Dacă părinții au diferite religii, primul lucru pe care trebuie să fie de acord între ei cu privire la ceea ce religia ei preferă să boteze copilul lor. Nu uitați că acest lucru nu este o alegere ușoară, iar dacă vă decideți că copilul dumneavoastră trebuie să fie un om ortodox, apoi în educația sa urmeze tradițiile ortodoxe.

Atunci când este necesar să se boteze copilul?

Prin tradiție, copilul trebuie să fie botezați în patruzecea zi de la nastere, dar este posibil, și mai târziu. Acest lucru se întâmplă din faptul că o femeie după naștere este considerat necurat și du-te la biserică, ea nu poate. Această lege a stabilit Biblia împotriva sa nu merg. Puteți boteza înainte, dar în acest caz, mama nu va fi prezent la botezul în biserică.

După botezul copilului, mama preotului citește rugăciunea de purificare, și numai după aceea, se poate merge la templu și să atingă altare.

Cum de a alege numele unui copil la botez?

Alegerea unui nume pentru copilul tau - aceasta este o decizie foarte importantă și responsabilă a părinților. La urma urmei, cum se spune, numele navei, așa că va pluti. Avem două articole de pe site-ul, cum de a alege un nume pentru un băiat, și cum să aleagă un nume pentru o fată. le poate examina, atunci va fi mai ușor pentru a decide ce nume pentru a da copilului după naștere. Desigur, puteți alege un nume înainte de botez. Puteți selecta numele calendarului ortodox (în conformitate cu numele sfinților, care sunt semnificative în calendarul la data nașterii copilului dumneavoastră). Dar se întâmplă de multe ori că numele sfânt nu este foarte potrivită pentru lumea modernă, apoi alege un nume pe care doriți. În cazul în care, după un anumit timp după botez, ați vrut să schimbe numele copilului, apoi, în același timp, aceasta nu va trece. Și când te rogi pentru copil, sau a pus lumanari, va trebui să apelați copilul de numele care a fost botezat.Alegerea nasi

De obicei, oamenii aleg să închidă nasii copilului ei - prieteni, cineva din familie. Se întâmplă ca părinții să ia în procesiunile de oameni care au fost martori la nunta lor. Desigur, nasii poate fi oricine - soră și frați, bunici, mătuși și unchi, prieteni și prietena. În același timp, ei nu ar trebui să fie credincioși, ei ar trebui să fie reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe, ei nu ar trebui să fie căsătoriți unul cu altul în cruce nu a luat călugărițe și călugări, bolnavi mintal, copii mici, precum și cei care au venit la biserică într-o stare de ebrietate. Dacă ați ales nași oameni care au neokrescheny, atunci ei ar trebui să o facă mai devreme decât ar fi un rit de trecere la botezul copilului. Amintiți-vă că pentru a fi un semn al crucii - este o mare responsabilitate în primul rând lui Dumnezeu. Nașul este obligat să se roage pentru finul său, și să ia parte la educarea copilului în canoanele ortodoxe. Dacă nu ești botezat, atunci nu va fi un obstacol pentru botezul copilului tau.
Un pic de o întrebare despre căsătorit între ei nasii. Persoanele căsătorite nu pot fi nasi de un singur copil. Dacă se întâmplă acest lucru, în conformitate cu normele, ele nu mai trebuie să împartă un pat (de exemplu, executarea datoriei maritale este interzisă). În acest caz, în cazul în care un bărbat și o femeie a devenit primul nasi de un copil și apoi a decis să se căsătorească, ei nu-l face pe canoanele ortodoxe, pentru că ei vin la unul față de celălalt frate spiritual și soră.
În orice caz, trebuie să alegeți nu numai un iubit, dar omul care este dispus să aibă grijă de copil, va fi mentorul său spiritual. De exemplu, în țările catolice, cu moartea părinților transversale sunt primii candidați pentru custodia copilului, celelalte rude și membri ai familiei vor fi luate în considerare numai în al doilea turn. Este posibil ca procesiunea copilului va fi cea. În acest caz, trebuie să fie de același sex ca și copilul.

Alegerea crucii

Botezul drepturilor copilului
În acest sens, având în vedere libertatea de alegere. Ar fi practic dacă crucea este mică, cu margini rotunjite, astfel încât copilul să nu se rănească. Nu este necesar să încrucișată a fost făcută din metale prețioase, la botez au tendința de a cumpăra cruce de metal simplu. Mai scump va fi posibil să se dea mai târziu, în ziua nașterii.
Desigur, cu atât mai bine copilul botezat în biserică. Alegeți orice ce-ți place, dar este mai bine, botezat în cel în care se umblă. Există momente când un copil este bolnav, atunci preotul boteza, atât acasă, cât și în spital.
Femeile trebuie să fie botezat fusta rochie (nu mini), acoperă capul. Bărbații nu acoperă capul. Pentru copil, de obicei cumpăra seturi boboteaza, care includ un capac, scutec, Cămașă de botez. Toate acestea, desigur, creează un sentiment de sărbătoare, dar nu este necesar. Pentru botezul este necesar - vesta net sau far, un prosop curat sau scutec. La botezul copilului va fi fără haine, să-l îmbrace în cămașă de botez după.
Pat nasi boboteaza poate da copilului icoana Sfântului patron, cruce, Cămașă de botez, care mai târziu pot fi transmise din generație în generație. Cadouri făcute la botez pur simbolică, pentru că cel mai important lucru pentru copilul însuși botezul, care îl va ajuta să găsească un patron și protector.