Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

„Stitch prin cusatura“ apare „noi viata ta ....“ Acest lucru spune este complet neadevărat: mulți cusătoreasă talentați cunosc semne speciale de broderie pe care o anumită influență asupra soarta fiecărei persoane. Astfel de superstiții originea în cele mai vechi timpuri, iar strămoșii noștri înțelepți au încercat lor să respecte întotdeauna, să trăiască în pace și armonie!Care este valoarea de astăzi în broderie: de ce avem nevoie de simboluri și semne în broderie?

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Cu broderie legată de mulți ia atât de bine și nu atât

În lumea de astăzi există un număr mare de superstiții asociate cu procesul creativ de ac broderie, pe inelul, mașina de cusut, sau prin alte mijloace. semne de brodat afectează aspecte importante ale vieții umane și sunt legate de familie bunăstarea, face un profit, vise, anticiparea sarcinii sau propria sănătate.

Dacă observați credințele oamenilor în broderie, casa va veni fericire, prosperitate și iubire. Atunci când o femeie este în „situație interesantă“ și coase - sarcina se va proceda în mod favorabil, de livrare va fi ușor și rapid. Același lucru este valabil și pentru bolile: pacientul se va recupera în curând. Prin urmare, brodate, donat din inimă, acesta va aduce noroc și împlinirea dorințelor!

Cum să brodeze?

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Model pentru broderie care urmează să fie selectate în duș

Semne în broderie cu privire la îndeplinirea unei dorințe

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

icon Brodate favorizează conceput

Există mai multe modalități de a îndeplini dorințele lor cu ajutorul broderie. Mai jos sunt cele mai interesante și comune semne în broderie asociate cu imagini:

 • „Moara“ - în curând obiectivul dorit este atins sau auzi mesaje prietenoase;
 • „Farul“ - împlinirea unei dorințe sau de a găsi un loc de muncă bun, cu o echipă prietenoasă;
 • „Marea calmă, râu, oceanul“ - imaginea este liniștită, pașnică și viață lungă;
 • „Hummingbird“ - simbolizează executarea rapidă a dorințelor și a bunăstării materiale;
 • „Icoana“ - imaginea împlinirea promisiunilor saint conceput și servește ca un talisman special.

Cusătoreasă poate face, de asemenea, un sunet și dorința de a trece primul sau prima mănunchi - cusaturi simplu, se vor îndeplini cu siguranță un vis drag în viitorul apropiat. În timp ce ultimul nod pe panza tricotului este un rezultat favorabil.

Semne în broderia privind îmbunătățirea condițiilor de viață

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Broderie acasă ajutor mișcare rapidă la o casă nouă

oamenii susțin că, în cunoștință de cauză, pentru a îmbunătăți condițiile de viață, trebuie să Weaver brodeze personal o imagine a viitoarei case, sau imaginea de ansamblu a carcasei dorite. Mecanismul Magic pentru a muta rapid la fel de lansări de succes și casa sagging inestetice, iar palatul magnific - totul depinde de croitoreasă preferințele personale.

Semne în broderie la achiziționarea unui automobil

Imagine de brodat Principiul este același cu cel pentru achiziționarea de locuințe râvnit. Numai în acest caz, este necesar să se traseze marca cusăturile de scule auto, care vrea sa cumpere oameni. Există o credință veche: ce se întâmplă, ca urmare a imaginii, iar apoi va veni imediat ce executarea planului.

Semne în broderie pe dragoste, căsătorie, familie

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Lupii monogame prin natura, pereche broderie lup va ajuta la consolidarea familiei

Dacă doriți să găsiți dragostea, pentru a salva căsătoria sau pentru a crea o familie puternica, este recomandat să brodeze o pereche de imagini de animale, păsări, oameni, plante. Ele simbolizează legăturile puternice de prietenie și alianță incasabil. Mai jos sunt cele mai populare și eficiente desene:

 1. „Lupii“ - animalele singuratice, credincioși și loiali, alegerea partenerului său unic pentru o viață întreagă.
 2. „lebede albe frumoase, rațe sau mandarine luminoase“ - cel mai loial și mândru în același timp reprezentanți ai familiei aviare.
 3. „Un cuplu in Love“ - ar trebui să fie saruta, se țin de mâini sau îmbrățișarea în imagine. Ea simbolizează iubirea rapidă și mult-așteptat. Nu puteți broda sau iubitorii de razluchonnyh certându - aceste imagini negative semnifica durere, tristețe, lacrimi, separare.
 4. „Sărutul“ - simbolizează intensitatea pasiunii iubirii intre indragostiti, găsirea în curând a doua lor jumătate de dorit, o întâlnire crucială.
 5. „Stranger“ - această broderie va da în curând fata singura cunoștință interesanta cu o personalitate placuta. În acest caz, nu puteți utiliza pictogramele de imagine - această acțiune este contrar tuturor canoanele Bisericii.
 6. „Heart“ - este un puternic talisman al dragostei și a vieții de familie. Se crede că broderia atrage emoții pozitive și afacere râvnit, și, de asemenea simbolizează o întâlnire rapidă cu un suflet pereche.
 7. „Arborele“ - vă permite rădăcinile în relațiile cu alte persoane, ceea ce le face mai puternic, mai ferm și mai prietenos. Îmbunătățește afacere. Valoarea negativă - poate aduce persoanei singure atenția fanilor neplăcute sau foști iubiți.
 8. „Unicorn“ - broderie simbolizează noroc în toate eforturile, familia puternică și dragoste reciprocă, iar pentru femeile gravide - o maternitate fericit. De obicei, o astfel de contur imagine pe Brodați specială a tricotului.
 9. „Cocoș“ - imagine nativ românesc pe broderie râvnit tânăr. Când apare iubit în viața croitoreasă, atunci este recomandat să adăugați ulterior la robinetul în imagine încă și pui - proaspete combinație a acestor păsări simbolizează fericire și iubire.
 10. „Butterfly“ - simbolul chinez de familie, dragoste și fidelitate. Această imagine de pe broderie a atras rapid la viața unei persoane pereche singuratic și relație armonioasă, ceea ce corespunde cu învățăturile Feng Shui.
 11. „Phoenix“ - simbol oriental de relații romantice, o căsnicie fericită, și iubire reciprocă. Această broderie împotriva persoanelor invidioși și rău, el reînvie din nou și din nou din cenușa pasiune arzătoare între parteneri.
 12. „Rose“ - un simbol bine-cunoscut de dragoste pasională și reciprocă. Se recomandă să brodeze un trandafir roșu, sentimente de foc ale marite iubitori, dar, probabil, imaginea unei flori un trandafir ca un semn de tandrețe și de nevinovăție.
 13. „Red Poppy“ - un simbol al unei iubiri puternice si intense. O astfel de broderie dorit atârnă în sala comună sau dormitorul matrimonial - o dragoste mult așteptată romantic și fericirea se va bate la casa.
 14. „Bujorului“ - această frumoasă floare broderie sporește foarte mult atractivitatea unei femei singure și conduce la o cunoștință cu un bărbat interesant. Aceasta contribuie la consolidarea sau pasiune între iubitorii.
 15. „accesorii de nuntă“ - un simbol al unei familii fericite și puternic apar, de obicei, porumbei albi, sau inele de aur, indicând iubirea veșnică și credincioși, precum căsătoria iminentă cu un iubit-o.


Imaginea Brodată ar trebui să fie plasat într-o locație strict definită în partea de sud-vest a apartamentului său. Potrivit Feng Shui, în acest sector există o zonă de dragoste și pasiune. Și pe primul nod poate spune în șoaptă pereche nume - și iubita lor.

Semne de broderia la nașterea unui copil

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Brodarea o barza cu un copil, puteți accelera apariția unei sarcini dorite

A avea copii - un eveniment mult-așteptat și bucurie în viața multor oameni. Și în scopul de a accelera ezoterice sale sfătuiți să respecte următoarele comune viitoare mums semne de brodare în imagini:

 • „Îngeri, copii, mame cu copii, barza cu un copil“ - cum ar fi egregors magice crește în mod repetat posibilitatea de a sarcinii, iar femeile sunt într-o poziție - de a avea un copil sanatos si puternic.
 • „Madonna și copil“ - brodate cu imaginea Sfintei Fecioare și Copilului este cel mai puternic și eficient talisman pentru a crea o familie fericită și puternică. Se afișează bunătate femeilor gravide și contribuie la nașterea unui copil sănătos.
 • „Culoare Baguette sau mat“ - se crede că schema de culori selectată broderie sugerează adevărata sexul copilului pe baza prezicerilor vechi, în cazul în care o femeie este angajată în cusut în timpul sarcinii.
 • „Familia de ursi sau spargerea de grenade“ - aceasta înseamnă broderie favoarea forțelor mai mari la nașterea unui al doilea copil, sau apariția a numeroase urmași pentru procreare în continuare.

Realizările preferate de broderie pentru femeile gravide - acestea sunt imagini ale sfinților, icoane și alte obiecte religioase sau amulete slave vechi, simbolizând nașterea unui urmași puternic și sănătos. Mai multe broderia folosi imaginile pereche de animale, păsări, oameni și alte imagini.

Semne broderia, legate de sănătatea umană

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

Broderie înfățișând macarale - un excelent gardian al sănătății

Pentru a fi sănătos, persoană puternică și viguroasă, se recomandă să brodeze semne naționale pe pînză mai jos imagini de păsări, animale, oameni sau plante:

 1. „Macara“ - o amuletă veche și eficientă pentru a păstra sănătatea timp de mai mulți ani. Cel mai bun mod - pentru a broda o pasăre așezat pe ramură de pin - acest copac simbolizează longevitatea și vitalitatea.
 2. „Turtle“ - este un simbol de sănătate bună și longevitate. animal lent și lipsit de tact servește ca un fel de „ore de tineret“ și păstrează permanent frumusețea naturală a femeilor pazite.
 3. „Plante“ - de obicei, cusute la recuperarea rapidă a persoanei bolnave sau îmbunătățirea semnificativă a corpului său. simboluri Unabating de vitalitate aici sunt iris, bambus și copac piersic.
 4. „Birch“ - un simbol al vrajitorie românești. Imaginea de copac de pe brodat, pentru a proteja oamenii de atacurile inamice, acționează ca o armă împotriva forțelor răului și este un mod eficient de ritual de purificare.
 5. „O femeie într-o pălărie“ - această imagine este sfătuit să brodeze doamnelor care doresc să scape de câteva kilograme în plus. Acesta îmbunătățește efectul dietei și care să conducă la o reducere semnificativă a greutății.

Broderia semne asociate cu picturi pe avere și cariera de succes

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

icon brodată este capabil să normalizeze fondul energetic al casei

Vrei casa ta a fost prosperitate, și întotdeauna a avut bani. Se recomandă să se facă o imagine specială a bogăției și o carieră de succes. Mai jos sunt cele mai comune și eficiente imagine pentru broderie, broderia utilizate:

 • „Toad Trohnogaya cu o monedă în gură“ - vechiul simbolism de Est pentru a atrage fluxul de numerar. Este important și locația - ar trebui să sară chiar în casa ta.
 • „Trei culori pisica japonez, cu o monedă pe gât“ - în caz contrar se numește „Maneki-Neko“. Animalul trebuie să fie ridicat un membru anterior: dreapta - ademenind în bogăție de locuințe, cât și pentru clienții de afaceri; stânga - succesul oricărei afaceri.
 • „Money Tree“ - ar trebui să fie brodate cu fire roșii cu un număr impar de monede și flori. Localizarea acea imagine - lângă ușa de intrare în apartament.
 • „Păsări, pești, insecte“ - puterea banului este desenate cu modelul de broderie cu imaginea de un peștișor, crap, albine, vulturi și phoenixes.
 • „Glider“ - el trebuie să înoate literalmente în apartament, ca banii flotorului în buzunarul proprietarului unui astfel de imagine-broderie.
 • „Fântâna, munți“ - o astfel de imagine ajută să urce rapid pe scara ierarhica ca jeturi de apă a lovit în sus, și munții sunt mari și reprezintă modul de viață. Nu este recomandat să brodeze o imagine a unei cascade - apa curge în jos și simbolizează o scădere a fluxului de numerar.
 • „Portret de o personalitate de succes“ - o imagine reală a unui om bogat atrage fluxuri de energie pozitive de bani în apartament.
 • „Calul“ - este un simbol al răbdării, încăpățânare și împingeți la partea de sus a societății. Imaginea acestui animal pe broderie atrage în viața de avere, noroc, optimismul și dorința de a muta mereu doar înainte.
 • „Icoane“ - acestea afectează în mod pozitiv energia totală a casei și de a ajuta pentru a atinge bogăția râvnit mai repede.

Alte amulete financiare imagini broderiilor: umplute până la refuz coșuri, vaze, farfurii cu orice conținut poate fi reprezentat de o monedă de hârtie sau de bani. Cu toate acestea, cu același succes va merge fructe, legume și alte elemente.

Semne picturi broderie, amulete

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

câini de brodat va proteja de prieteni falși

Picturi, amulete au o funcție importantă de protecție de intruși de acasă neplăcute și dușmani atacuri. Mai jos sunt cele mai populare și eficiente model de broderie:

 1. „Animale sălbatice“ - ar putea fi leii, lupi sau tigri. Animalele pe broderia nu trebuie Scalia și mârâitul, și cu fidelitate stea pe postul său de pază;
 2. „Dog“ - cel mai bun prieten, un prieten adevărat și apărător al omului. Prin urmare, o astfel de imagine păzește cu zel casa, la achiziționarea de noi prieteni, protejează împotriva schimbărilor, conflictelor;
 3. „Cinci lilieci“ - acestea sunt simbolul de sănătate, longevitate, bogăție, virtute, și în curând momentul în fatidica care definește o schimbare semnificativă în viața lor.
 4. „Icoana“ - pictura-broderie aduce fericire acasă, avere, noroc și protejează locuitorii apartamentului de dușmani, hoții, și mașinațiilor forțelor răului.
 5. „Amulete pentru noroc și somn sănătos“ - în acest caz, broderia poate descrie clopotele, Dreamcatcher sau potcoavei.

Brodata de semne farmece pot da pentru orice ocazie la un prieten, care dorește fericire și toate cele bune. Cea mai bună zi pentru arderea - Duminica: simbolizează relaxare, liniște, bunăstare și seninătate.

Alte semne de broderie populare

Broderie ia valoarea de broderie, semne și simboluri în broderie

În procesul de broderie ar trebui să adere la anumite norme

Există încă multe superstiții vechi, pentru a interzice sau autoriza brodată broda frumoasă imagine-talisman pentru el însuși, într-un apartament sau ca un cadou pentru un iubit-o. Mai jos sunt cele mai comune și eficiente semne în broderie:

 • Nu puteți coase o cruce pe persoana - se crede că el a șters, astfel, memoria.
 • Cusută în sărbătoare religioasă sau o zi liberă - un ac wielded rapid și silențios.
 • Subiect lipit de haine - prietenul emergență. Bright fir - blond, inchis - Brunet.
 • prick Accidental degetul în timp ce coaserea - lauda la locul de muncă, dar nu se poate face acest lucru intenționat.
 • Fata de cusut in timpul menstruatiei - nu e bun, dar după - un rezultat pozitiv.
 • A format un nod în timp ce de cusut - o viață lungă și de succes.

Nu câștigi suficient?

Verificați pentru a vedea dacă acest lucru este valabil pentru tine:

 • suficienți bani de la salariu la salariu;
 • salariul este suficient doar pentru chirie și hrană;
 • datorii și împrumuturi luate tot ceea ce devine foarte dificil;
 • Toate promotiile revin pe altcineva;
 • sunteți sigur că sunteți plătit pentru a lucra prea puțin.