Built-in aspirator - ceea ce sunt și cum de a alege propriile lor mâini - cum să profite la maximum

Built-in aspirator - ceea ce sunt și cum de a alege propriile lor mâini - cum să profite la maximum

Multi proprietari sunt încă percepute ca un built-in aspiratoare interesant, dar cu greu de curiozitate, care este costisitoare și complicate de instalat. Astăzi, cu toate acestea, astfel de echipamente nu este o jucărie pentru cei bogați, astfel încât orice utilizator poate evalua rapid confortul săuInstalarea de aspirator încorporat nu ia mult timp și nu necesită un spațiu suplimentar de conversie. Robustețea sistemului atât de mare încât este posibil să se stabilească țeava într-o sapa de beton. Spre deosebire de instalare la numele site-ului nostru, „mâinile“ cel mai bine la stânga la echipe specializate, deoarece sistemul de turnare numai că va fi capabil de a efectua în prezența unui echipament special. Atunci când alegeți o companie să acorde o atenție la prezența serviciului ei. În acest caz, specialistul va ajunge la un moment convenabil pentru tine pentru a rezolva rapid toate problemele și pentru a stabili sistemul. De asemenea, este de dorit să se încheie un contract de servicii, în care va avea loc diagnosticarea și întreținerea preventivă a echipamentelor, de înlocuire a consumabilelor.

Beneficiile sistemelor centrale de vid

CALITATE CLEAN ROOM

aspiratoare încorporate utilizate filtre cu cartuș sau tsinlonnye extracție eficientă a prafului este aproape de 100%, indiferent de calitatea filtrului, deoarece aerul în orice caz, apare pe stradă. Dar, din considerente ecologice trebuie să curețe aerul evacuat, iar strada devine doar cel mai mic praf.

puterea de aspirare în modelele integrate, în medie, de 1,5-2 ori mai mare decât cea a portabile. În consecință, rata și suprafața de curățare a crescut de calitate, considerată în mod tradițional problematică

LOW NOISE.

Dispozitivul este instalat pe toate regulile, funcționează aproape în tăcere, am auzit doar sunetul aerului de admisie în timpul curățării. Nivelul de zgomot din camera este de aproximativ 27 dB - mai putin de toate frigiderele moderne și multe aparate de aer conditionat. Și dacă veți compara cu aspiratorul convențional (70-7A dB), lucru construit mai silențioase multiple.

Când curățarea nu trebuie să efectueze aspiratorul din loc în loc. Recipientul cu praful colectat este foarte spatios, în cele mai multe modele trebuie să fie curățate de moloz în fiecare an.

aspirator încorporat (sau sistem de vid central) sunt dispuse după cum urmează. Însuși un aspirator este instalat într-o tehnică sau de utilitate case de camere sau apartamente (de exemplu, la un balcon tehnic), departe de celelalte dormitoare si living. Din sistemul de unitate de putere este prevăzută o țeavă de plastic cu diametrul de 2 inch, care sunt conectate la orificiul de intrare perete, pnevmosovki și alte dispozitive de curățare (acestea sunt numite pnevmotochkami).

gaura pnevmosovka în perete seamănă cu un slot într-o cutie pentru scrisori și ziare, amplasate numai la nivelul solului. Sweep poate fi instalat ca în baza mobilierului și a construit în perete. Acesta este de obicei plasat în hol sau bucătărie

Motorul pornește automat după comutatorul de activare situat pe mânerul furtunului de curățare. fluxul de aer aspirat în perie de praf trece prin orificiile de admisie furtun de perete, conducte (pyleprovody) și intră în blocul de alimentare. Există fluxul de aer cu praf particule mari la maximum compensate sunt depozitate într-un pylepriomnike așternut, iar aerul procesat este evacuat în afara sau. în unele cazuri, în ventilația cu temperatură mai ridicată.

Astăzi, piața a reprezentat aproximativ 20 de linii integrate aspiratoarele de diferite mărci. Prețul unității de putere - de la 12-15 de mii de ruble .. Imbunatatirea pentru zona mica (50-100 m 2). Aproximativ același număr va fi „obligatoriu“ - conducte, orificiile de admisie de perete, și alte accesorii. Pentru un cost casă de țară a unui sistem centralizat la cheie de curățare de vid să fie 50-601000. Frecați.

Selectat UNITATEA DE ALIMENTARE PENTRU CONSTRUIT IN VID

Cea mai importantă parte a proiectului este motorul. Sistemele de extracție a prafului utilizate colector și motoare asincrone. Modelele sunt mai mari compactitate comutatoare și un nivel de zgomot redus în timpul funcționării (în medie, aproximativ 70 dB). Aceste dezavantaje sunt de scurtă durată! e unitatea de colector și necesitatea de înlocuire în timp util a periilor de carbon. Datorită designului motorului asincron este de aproximativ 10 ori mai durabil decât colector, dar este nevoie de o mulțime de spațiu și un zgomot foarte puternic (80 dB). Prin urmare, motoare asincrone sunt montate de obicei pe echipamente profesionale, precum și „senior“ modelul de uz casnic, proiectat pentru reședințe mari în cazul în care camerele de utilitate sunt situate departe de rezidențiale.

Sistemele centralizate de aspirare sunt montate pe scena de lucru prin turnarea pardoselilor din beton sau zidărie, prin urmare, necesar să se planifice în avans, să ia în considerare în cazul în care pentru a plasa un aspirator, deoarece duce la pyleprovody la lungimea lor și numărul de coturi de țevi sunt reduse la minimum. De asemenea, este posibil să se asigure instalarea podului pnevmotochek. Pentru comoditate, acestea trebuie să fie separate de o distanță care nu depășește lungimea furtunului jumătate (7-9 m). Așezați intrările de perete în cazul în care acestea nu se vor închide covoare sau mobilier.

Cum aspiratorul încorporat

Built-in aspirator - ceea ce sunt și cum de a alege propriile lor mâini - cum să profite la maximum

1.Silovoy unitate 2. Pnevmotochka (perete racord pentru furtun de admisie) 3. Conducta pentru evacuarea aerului către exterior 4.Plastikovy conductă 5. Pnevmotochka (perete furtun de alimentare de conectare)

Prin intermediul motoarelor de răcire aspiratoare încorporate sunt clasificate în-flux direct și de by-pass. aer recent răcit din sistemul de aspirație, care a trecut prin filtrele de purificare și motoarele de by-pass pe partea aerului este dotat cu un ventilator suplimentar, care este fixat pe axul motorului. Acest design este considerat a fi de încredere, deoarece nu depinde de starea filtrului și calitatea muncii sale. Dar motoarele de by-pass mai zgomotos. Statoreactor mai liniștită, dar proprietarii trebuie să monitorizeze starea filtrului pentru a proteja motorul, și timp pentru a schimba sau de a le curăța.

Am construit un aspirator este același sistem de filtrare (filtre fine), cum ar fi portabil. Există modele cu filtru HEPA cartuș cu curățare ciclon, cu sac de praf și fără filtre suplimentare. acesta din urmă tip nu joacă un rol, în cazul în care aerul este încă afișat pe stradă. Prin urmare, pentru un conac țară, probabil, orice sistem de filtrare adecvat.Principalul lucru - timp pentru a schimba sau de a curăța filtrul, goliți compartimentul tsinlonny, periodic, curățați coșul de gunoi, și de a efectua alte activități de servicii în conformitate cu reglementările. Trebuie avut în vedere faptul că golirea de praf -pylnaya ciclon aspirator și procedura neigienice pentru cei care să acorde atenție acestui aspect, PUZER oferă unități centrale bazate pe tehnologia DCE, cu filtru de praf antibacterian sac. Dacă din orice motiv ieșire de evacuare la exterior nu este posibil, un sistem de filtrare mai înaltă calitate.

Fiecare echipament construit producător care indică zona de curățare eficientă, lungimea conductei și furtunul, numărul maxim pnevmotochek - pe acești parametri și blocul de putere selectat.

PROGRESS - IT de automatizare

Rețineți, de asemenea „tehnici de programare“ - mai mulți parametri de funcționare monitorizați de către unitatea de comandă, datele sunt afișate pe corp curat, un control separat pe perete sau panou luminos situat pe mânerul kit de curățare. Ultima opțiune este cea mai convenabilă. Aparatul controlează gradul de umplere a prafului de colectare și rapoartele trebuie să-l înlocuiască (golire).

În cazul în care proprietarii nu acorde atenție la semnalul LED ar trebui să sune un avertisment, atunci sistemul este pornit forțat oprit. Aceste măsuri fac posibilă pentru a evita coșul de gunoi preaplin, pentru că altfel se transformă într-o procedură extrem de neigienic de curățare, și, în plus, unitatea de alimentare poate fi deteriorat de supraîncărcare. În mod similar, sistemul indică gazdele că era timpul pentru a schimba filtru sau perie motor cu colector. De altfel, modelele actuale de aspiratoare încorporate pot fi integrate într-un sistem de „acasă inteligente“.

Admisii arată un pic diferit de prize electrice și alte produse electro-instalare

Nu uita Passepartout!

De obicei, conducta de intrare perete de capăt cu un fir de control care este conectat la furtunul de curățare la mâner și duză. Producătorii oferă o gamă largă de instrumente - de obicei, acestea pot fi achiziționate separat. Printre cele mai populare - turboschotka (a fost inventat pentru aspiratoare Vacuflo încorporate).

De asemenea, rețineți colectoare pentru a colecta apa și murdăria, care nu se încadrează într-un colector de praf convențional. de exemplu, Paspartu separator (IPC Soteco). Cu ajutorul lor, va fi capabil de a curăța șemineu, pentru a colecta lichidul de la podea sau, să zicem, praf de ciment. Separatoarele au propriile lor furtun de recoltare, precum și pentru a se conecta la sistem cu ajutorul unui furtun, care a fost inclus cu aspiratorul.

Admisii sunt produse de către producătorii de aspiratoare, precum și accesorii de cabluri. Există mai multe variante de construcții furtun: evrorazom (cu un inel metalic la capătul), care este compatibil cu cele mai multe prize de pe piață, și americană (cu doi pini la final) și italian (are un diametru mai mic) al furtunului și adecvate piețe de desfacere numai native. Multe companii se deplasează la o producție standardizată standard mondial universal: Beam, Blizzard Lufttechnik, Cyclovac, Vacumaid, DuoVac și Vacuflo (modele noi). În orice caz, vă rugăm să specificați compatibilitatea diferitelor puncte de vânzare, și aspiratoare.

În plus față de puncte de vânzare în pnevmotochke pot seta Sweep. Așa cum se obișnuiește cu o lingura, este proiectat pentru a prafului colectat cu o mătură sau o perie. Praful măturat într-o grămadă în apropierea pnevmosovka, a deschis poarta - și coșul de gunoi este plecat. Anterior pnevmosovki pus în hol și bucătărie, dar de ceva timp popularitatea dispozitivului este scăzut în mod semnificativ în bucătărie este din ce în ce înlocuit cu un pnsvmokomplek-how-ul construit pentru Vroom de curățare rapidă (dezvoltarea H-P Products, producator de built-in aspiratoarele sub Vacuflo marca comercială), care de asemenea, montat în hol, debara, garaj sau baie și încorporat aspirator este conectat la sistemul de conducte. O altă alternativă - (produs Trovac Industries Company, Cyclovac vid producător curat) WallyFlex. Dispozitivul compact este similar cu un uscător de păr de hotel staționar - din plastic tub-mâner pe furtun ondulat, capacitatea de a întinde principiul de funcționare de până la 11 m este :. simplu ridicată - ea a supt în gunoiul - atârna în loc. Ambele dispozitive sunt mult mai ușor de pnevmosovka, în plus, acestea sunt versatile și potrivite pentru aspiratoare de toate mărcile.

Asigurați-vă că țevile și accesoriile sunt proiectate pentru sisteme centrale de vid (STSPU). Conducta original în interiorul STSPU întotdeauna netede, fitinguri și robinete, în placa are un aditiv antistatic ei netedă.

De notat inovații conducte flexibile. Au apărut în România un an în urmă și imediat a devenit popular cu constructori. Și nu e de mirare: pentru a instala conducte flexibile este mult mai ușor, cu calitatea de instalare este de obicei mai mare, deoarece nu există noduri de împerechere secțiuni drepte.

O altă inovație a fost furtunul invizibil Hide-A-Furtun Company Les Trovac Industries, care se obține după curățarea sistemului de conducte. Acest design rezolvă în mod eficient problema de stocare a furtunului.

Notă: Aspiratorul în studio

clădire industrială sau un aspirator - un instrument indispensabil în lupta împotriva prafului, rumeguș de lemn și metal beton așchiile. performanță ridicată și timpul de funcționare, zgomot redus și dimensiuni compacte - nu este visul de lucrător acasă?

Aspiratoare de uz casnic, în condițiile dificile de construcție sunt uciși instantaneu și sunt de folos. Adevărat, unii meșteșugari folosit motorul de aspirator „Racheta“ sovietică pentru construcții, colectarea de dispozitive bazate pe butoaie din plastic și filtrul de aer din masina „Moskvici-2141“. Noi nu suntem împotriva ei, și această metodă de control al prafului în studio acasă, dar să aflăm: poate pentru cazul în care vă va ajuta să comercializeze produsul?

Cu normele de protecție a muncii în fiecare an sunt din ce în ce mai dure, iar proprietarii de magazine sunt obligați să asigure lucrătorilor cu sisteme de extragere a prafului de la locul de muncă. Constructori, clasați au putut pe experiența sa pentru a se asigura că obiectul trebuie să fie păstrate curate, iar clientul să ia-l cu atenție depozitat.

În cazul în care „Racheta“ și filtrul moskvichovsky - nu pentru tine, înainte de a cumpăra un aspirator trebuie să decidă cu privire la domeniul de aplicare viitoare a muncii și de a salva astfel bani. Acest tabel va ajuta la clasificarea de praf.

curat Heart - motor. În cazul în care puterea de aspiratoare de aspirare - 300 W, aparatele profesionale depășesc valoarea de 1,5 kW. puterea motorului de mare și un sistem de filtre cu o suprafață de lucru mare, permite în mod continuu colecta moloz, fără a reduce capacitatea de aspirare.

Există trei tipuri principale de colectoare de praf.

1. Cele mai frecvente - un sac pentru praf și moloz. Un astfel de praf colector este realizat din hârtie sau țesătură groasă. Pentru a salva în cele mai multe aspiratoare moderne, puteți utiliza saci de gunoi obișnuite sau pungi de plastic producătorii de marcă.

2. Filtru container - ideal pentru curățarea și colectarea lichidului.

3. Aspiratoare industriale cu filtru aqua utilizat pentru a colecta praful din clasa H. Într-un astfel de flux de aer aspirator trece prin spuma densă și apa pătrunde în separatorul de captare a prafului fin. Acest sistem implică utilizarea unui sistem eficient de filtrare în mai multe etape.

Multe modele de aspiratoare industriale pot fi echipate cu diferite metode de filtrare - saci, nailon colectori de praf de unică folosință, lichide de curățare poliuretakovymi.

Mențiune specială trebuie remarcat popuavtomaticheskoy sistem și curățare automată a filtrului aspirator. Purificare Semi se realizează prin apăsarea unei taste și se suprapun simultan conducta de admisie. curățare automată Sistem predpopagaet pulsat filtru aspirator deoarece se înfundarea nesupravegheat.

Corpul curat este fabricat din oțel inoxidabil sau din material plastic rezistent, dar datorită unei roți de built-in pe partea de jos a rezervorului sunt ușor să se miște. Fiecare din multitudinea de duze furnizate are locul său pentru depozitare și utilizare ușoară.

Atunci când se colectează lichid pentru comoditatea cu condiția ca senzorul de nivel de apă, se oprește automat motorul atunci când umplerea rezervorului. aspiratoare industriale moderne emit semnale sonore în cădere și nivelul puterii de aspirare în timpul umplerii rezervorului.

Secțiunea plană superioară a aspiratorului poate plasa temporar pe un instrument, cum ar fi într-o clipă de tura de zi. Deosebit de util în astfel de cazuri se va opri amplasat pe roata din față. Mari roțile din spate mărește manevrabilitatea și stabilitatea aspiratorului. Conturul bazei carcasei este de obicei placa de protecție din cauciuc, cu impecabil ca un aspirator și împrejurimile sale într-o coliziune.

Opțiuni și accesorii

Set de accesorii pot extinde în mod semnificativ domeniul de aplicare al unui aspirator industrial. Setul include nu numai toate tipurile de duze pentru curățare, dar și colectori de praf, ambalare instrument, precum și diverse clipuri la furtunul și cablul.

Dacă aspiratorul și conectat la un instrument - de la diferiți producători, trebuie să achiziționați un adaptor special.

Aspiratorul și de a salva resursa va ajuta la economisirea de energie în prezența aspiratorului de ieșire cu funcție de sincronizare pentru a conecta instrumentul. Lucrând în tandem cu instrumente de construcție, în același timp și în mod automat pornește aspiratorul, și se stinge după câteva secunde după sfârșitul sculei. Puterea maximă care poate fi conectat la un aspirator, de obicei, variază de la 2000 la 2600 de wați.

Atunci când se ocupă cu deșeurile lichide vor ajuta să aibă capacul de scurgere. Acesta permite să se golească rezervorul. fără a demonta aspiratorul. De asemenea, cioc este convenabil pentru a fi utilizat ca o pompă de vid pentru pomparea apei.

Funcția de suflare este utilă pentru curățarea suprafeței de lucru sau să scadă căi în zona de grădină de curățare.

Cumpărarea unei construcții aspirator nu este întotdeauna posibil, mai ales dacă aveți de gând să locuri de muncă ciudat. În acest caz, tehnica este mai profitabil să ia chiria. Costul serviciului variază de la 500 la 3000 de ruble pe zi, în funcție de model.

Notă: Clasa de praf