burta Râios - ce să facă erupții cutanate mici de ce abdominale

Ce fel de mâncărime, acolo

1. mâncărime acută. Aceasta se produce atunci când se iau medicamente sau produs care conține alergen. Aceasta durează până la câteva ore, și poate trece pe cont propriu.2. mâncărime cronică. Ea apare din cauza autointoxication. Caracterizat prin roșeață și mâncărime. Acesta poate avea loc pentru o lungă perioadă de timp, de la câteva luni până la un an.

3. prurit senil. Tipic pentru bărbații cu vârsta peste 60 de ani. Ea apare atunci când modificările sclerotice în organism, reducând funcția de sistemul endocrin si nervos. Factorul extern este slăbirea turgescenta pielii și moliciune sale.

4. mâncărime de sezon. Acutizarea are loc în perioada de toamnă-iarnă. Tipic pentru persoanele cu boli ale sistemului nervos autonom.

5. mâncărime de căldură. Aceasta are loc în timpul verii, ca răspuns la razele soarelui.

6. Altitudine mâncărime. Caracterizat de la o altitudine de 8000 de metri deasupra nivelului mării. În timpul coborârii de mai jos se oprește mâncărime.

7. Pruritul în timpul sarcinii este cauzată de autointoxication organismului la copil.

8. Localized. Stimulii apar adesea coloranți, îmbrăcăminte, boala intestinului.

Pruritul în timpul sarcinii

Destul de des, femeile insarcinate se plâng că le-au zgâriat stomacul lui ca la începutul sarcinii și tardivă. Uneori mâncărimea devine de nesuportat. Și astfel medicii a trimis o femeie gravidă care urmează să fie examinate pentru a determina cauza și pentru a începe tratamentul. mâncărime intensă, în special în timpul sarcinii, ar trebui să provoace îngrijorare.

La etapele ulterioare ale pielii este întinsă, iar stomacul este crescut, și, prin urmare, pot experimenta disconfort. Se poate ameliora mancarimile prin folosirea unei creme de grăsime. De ce senzația de mâncărime burta in timpul sarcinii, poate spune un medic. Dar, de asemenea, posibile cauze includ sensibilitatea crescută a femeilor la diverse țesături sintetice și produse cosmetice.

Dar cauzele mancarime poate deveni o boală a organelor interne:

1. Nerespectarea de către ficat. Pruritul apare adesea mai aproape de noapte și este însoțită de o senzație de arsură.

2. alergii. De exemplu, se pot dezvolta reacții alergice la fructe citrice, ciocolata sau fructe de mare. Acest lucru poate să apară erupții cutanate mici pe stomacul ei. Ea mănâncă pielea nu este întotdeauna, dar numai atunci când se iau alergen.

3. colestază. Aceasta este o condiție periculoasă care amenință viața mamei și a copilului nenăscut. Cel mai adesea afecteaza femeile cu colelitiaza, colecistita cronică sau hepatita transferate A. Prin urmare, în cazul în care o femeie a zgâriat burtă, picioare și mâini, ar trebui să acorde o atenție la ea.În cazul în care o erupție pe abdomen copilului

De ce burta zgâriat copilul și erupție cutanată? Copilul nu este încă perfectă, sistemul imunitar este slăbit. În general, erupția în sine - acesta este un semn al unei boli infecțioase. În cazul în care copilul are primele semne, contactați medicul pediatru.

Cauzele erupții cutanate și mâncărime la copii

1. Poate copilul are rujeola. Rujeola - o boală infecțioasă, cu dureri de cap, febră și curge nasul. Copil efectul de orbire enervant, el a fost în mod constant tuse. Erupția cutanată apare nu numai pe abdomen, dar, de asemenea, pe cap, in spatele urechilor, apoi pe tot corpul. Acesta dispare după trei zile.

2. Varicela, sau cum este numit în oameni, vărsat de vânt. erupții cutanate Varicela este răspândit pe tot corpul, inclusiv la nivelul stomacului.

3. rubeolă. Reprezintă pete roz rotund forma. Acestea sunt comune precum varicela, pe tot corpul.

4. mononucleoza. Caracterizat prin erupție cutanată pe abdomen, picioare și față.

5. Natura infecțioasă a bolii. burtă și erupții cutanate Râios într-un copil nu din cauza infecției. Rolul factorului care provoacă mâncărimi și erupții cutanate, pot juca o alergie sau material sintetic. Foarte adesea nou-născuți suferă de căldură înțepător, mai ales în timpul verii.

În cazul în care patch-uri insotite de mancarime pe abdomen

pete roșii pe burtă zgâriat, din cauza problemelor din organism. Va fi posibil să se identifice numai după o examinare completă. Tu nu ar trebui să auto-medicate, deoarece petele pot fi infectioase. Cele mai frecvente cauze de mâncărime și apariția de pete roșii:

1. pecingine. Această boală este caracterizată printr-o erupție de pete care sunt decorticate și insuportabil de mâncărime.

2. Urticarie. Aceasta apare cel mai mușcături de insecte, o defecțiune în ficat, care iau medicamente sau alimente.

4. Eritem. Papule tind să se extindă și să fuzioneze.

5. Dermatita atopica - o boala are un curs cronic. Tratate cu medicamente anti-alergice.

Cosurile pe stomac

Acnee numit mici umflaturi inflamate. Acnee pe burtă zgâriat și acolo, din diverse motive.

1. Reacție alergică posibilă. De exemplu, pielea poate să nu reacționeze la alergen, dar zona inflamate va avea o mâncărime.

2. iritarea pielii. Nu exista nici o ingrijire adecvata a pielii.

3. Răspunsul la stimuli externi.

4. boli ale pielii.

abdomen Râios

Destul de des, femeile sunt la medic întrebat: „De ce este zgâriat buricul?“ Factorii pentru aceasta sunt multe. De exemplu, aceeași sarcină. Pe măsură ce creșterea a pielii burta este expus la tensiune. iritație constantă de lenjerie de corp. Este posibil ca guma pe chilotii prea strânse, și ea freacă în mod constant și provoacă iritații. Același lucru este valabil și pentru blugi și pantaloni cu talie joasa.

Tratamentul de mâncărime și erupții cutanate

Înainte de a începe tratamentul, ar trebui să afli de ce burta zgâriat, motivele pentru care o erupție cutanată. Atunci când alergii sunt numite medicamente împotriva alergiei - unguente sau pastile. Este, de asemenea, ar trebui sa scape de alergen, în cazul în care acesta este o pisică sau de câine - dau în mâini bune, alimente sau medicamente provoacă mâncărimi și erupții cutanate arunca.

In bolile de tratament etiologiei infecțioase constă în aplicarea diferitelor unguente, soluții și tablete. De exemplu, un pacient cu scabie izola și dezinfectat încăperea în care se afla. Acest lucru se face pentru a nu infecta oamenii din jurul lui. Atunci când rubeola, varicela, scarlatina antibacteriene numit și medicamente antipiretice.