buzele Mîncărime sus sau de jos, semne

Pruritul se extinde la diferite părți ale corpului, în cele mai vechi timpuri interpretate doar ca un semn al unui eveniment specific. Vremurile s-au schimbat. Astăzi știm cu toții că senzația de mâncărime gura de la iritarea care rezultă din utilizarea necorespunzătoare a ruj și a altor produse cosmetice.Pruritul poate provoca unele produse, cum ar fi ananas. Uscăciunea pielii, ceea ce duce la exfolieri și de cracare, de asemenea, dă mâncărime. Dar chiar și această conștientizare nu împiedică oamenii să caute cauze supranaturale mâncărime.

Orientarea principală va dura aproximativ o mâncărime la nivelul buzelor

buzele Mîncărime sus sau de jos, semne

Orice semn despre buze mancarime portends eveniment om într-una din cele patru direcții:

  • saruta (ca dragoste, prietenie și asemănătoare);
  • multe conversații care sunt importante pentru viață;
  • abuz, conflicte (în sens literal - „ajunge pe buze“);
  • primi cadou „delicios“;
  • avort nastere, ei mancarime, arde pentru livrare de lumină.

Mirese semne de promisiune fericire fără sfârșit, atunci când la o nunta ei sunt mâncărime buzele. Soțul - un bețiv, în cazul în care ziua nuntii o fata incepe sa mancarime si chiar nas. Și dacă sub buze și bărbie toate, soția într-un timp scurt să fie dezamăgiți unul în celălalt.

Cauzele mâncărime a buzei superioare

Folk semne spun că partea de sus începe să mâncărime în anticiparea săruturi pasionale. Dar această valoare este mai mare decât este tipic pentru o fată. Mai mult decât atât, se va iniția saruta-l. Dacă zgâriat fetele sale noroc buza de sus prezice o mulțime de bârfe, fără de care pur și simplu nu pot trăi. După ce le distribuie încă o dată pentru a fi fata însăși, care sunt preocupați de mâncărime buza superioară. Dacă la început a ars gura, apoi în jurul condamna dragostea ei de bârfă.

Ați putea fi interesat:

Pentru bărbați superstiție promit să se întâlnească cu rudele, cel mai probabil, o rudă de sex masculin. în cazul în care există încă începe să tremure, convulsii, este necesar să se aștepte vestea bună despre oamenii preferate.

Cauzele mâncărime a buzei inferioare

buzele Mîncărime sus sau de jos, semne


Pruriginoasa buza de jos

Când zgâriat semn buza de jos asigură săruți un prieten sau pe cineva de la rude. În cazul în care partea de jos prezice sărutul cuiva drag într-un cadru romantic, inițiatorul nu a fost aceeași persoană care a zgâriat fața, și iubita lui.

Superstiții sugerează că pruriginoasă buza de jos înainte de o persoană va săruta copilul. vârsta copilului este irelevant. A treia opțiune - primirea iminentă a unui cadou delicios. Cineva va prezenta o cutie de bomboane sau ciocolată. Și alte persoane dragi va organiza o cina romantica.

Valoarea atât mâncărime a buzelor

Conectați-vă despre două buze care încep să mancarime, legate de momentul zilei.

  • În cazul în care rana superioară și inferioară de mâncărime în dimineața, se așteaptă bunătăți, prezentate pe cei dragi.
  • Senzație de mâncărime, senzație de mâncărime în după-amiaza - pentru a fi o conversație serioasă, care va avea un rol crucial. Interlocutorul este o rudă sau un alt prieten foarte apropiat.
  • buzele Mîncărime (superioară și inferioară din dreapta), pe timp de noapte - o ceartă neplăcută inițiată de a fi tu.

De multe ori buzele arde în punctul în care acesta se unește superioare și inferioare: în colțuri. Semne în acest caz, prevestesc puternic durere sau bucurie mai mare. Acest lucru se datorează faptului că colțurile merge în sus atunci când o persoană este fericit, râzând. Și aceste aceleași colțuri merge în jos în momente de tristețe. Semne clarifica: partea dreapta - spre bucuria. Bureți lăsat Bake - la durere, ea este direct legată de stăpânirea iadului, care se află în spatele umărul stâng al omului și extinde influența sa pe această parte.

La un nivel inconștient, aproape toți oamenii cred.

buzele Mîncărime sus sau de jos, semne

Atunci când mâncărime acoperă bureții în mijloc, semnele indică faptul că înghiți plictiseala. Ai nevoie de a agita lucrurile, merge mai departe, pentru a aduce la viață diversității. Semne despre buze mancarime nu se limitează la stimularea ei înșiși bureți în mod direct. Pruritul deranjează adesea zonele înconjurătoare: pe ele în câmpul de mai jos le. De-a lungul mâncărimea de top se răspândește în momentele în care o persoană amenință pe cei nerecunoscători. Când spasmele unde se termină buza de jos și sub ea, așteptând profit financiar, banii este primit, oferte interesante de la sefii sau partenerii de afaceri.

Despre buze, există multe superstiții interesante. Unul dintre ele permite rujul din față în mod excepțional a unei oglinzi. În caz contrar, credințe frică de singurătate, de lipsa cererii.

concluzie

Desigur, nu toate buzele mâncărime la comemorarea a schimbărilor majore din viața. Cei mai mulți oameni să înțeleagă că toate arsurile din cauza faptului că herpes începe, care, în limbajul comun se numește „la rece“. Mai mult decât atât, această boală afectează nu numai zona din jurul gurii, dar, de asemenea, labiile. Ei devin roșii și mâncărime sunt, de asemenea, din cauza reacției alergice normale.

Acesta din urmă este deosebit de frecvente in randul iubitorilor de experimente, care preferă să picteze noul rujuri burete, iar apoi au uscat, crăpat, senzația de mâncărime. Cu toate acestea, mulți oameni pot spune că acestea sunt în prezent verificate ca sunt multe superstiții populare, și au fost convinși de adevărul lor.

nimeni nu a votat vreodată