Că fluturi mănânce acasă

Că fluturi mănânce acasă

Astfel de produse conțin o mulțime de apă și zahăr. mulți oameni nu cred în viața de zi cu zi a ceea ce mananca fluturi. Moliile de hrănire în timpul zilei, ca noaptea să devină mai activă, care zboară departe de jgheab, nu într-adevăr începe chiar să sărbătoare pe.Singur miere se transformă în curând acru, astfel încât soluția ar trebui să fie schimbat cel puțin o dată pe zi. Nu putem permite ca le-a transformat burete acru trebuie schimbat cel puțin de două ori o bătaie. fluture interior nu are nevoie de îngrijire specială.

Jgheabul este situat într-o zonă bine luminată, care este convenabil pentru abordarea unui fluture. Deși nu am fost în stare să vadă modul în care se hrănesc.

La domiciliu, cele mai nutritive este un fel de mâncare de apă, diluat cu miere. Prin urmare, ar fi frumos să știu ce obiceiurile alimentare are o frumusete luminos - fluture.

Probabil să aterizeze pe fereastra camerei. Atunci când conținutul de fluturi în casă le pregăti pentru un amestec de miere și apă. Acesta poate fi, în același raport diluat copil alimente fructe, cum ar fi piersici sau caise, piure de pere și apă.Cum să se hrănească și să păstreze fluturi?

Pentru fluturi picior nu sunt impotmolit, este recomandat să investească în capacitatea de o bucată de spumă de cauciuc. Acest lucru poate fi nectar de miere (1 parte) și apă la fierbere (10 părți).

Soft carne, maro stricat banane, mere, portocale, se înnegrește la carnea tăiată de pepene verde este necesar să se ia cât mai mult posibil de marginile pielii și se acumulează alungare a insectelor, care sunt pulverizate fructe în timpul coacerii.

Mulți fluturi beau de multe ori nectar de flori, plin de substanțe nutritive esențiale și de zahăr, care sunt necesare pentru vitalitatea și energia instantanee. Cu toate acestea, florile, nectar care se potrivește anumitor tipuri de fluturi, uneori, pentru a găsi și foarte dificil să crească.

Acest lucru este mai caracteristic fluture Nymphalidae. Cum să aibă grijă de un fluture?

Stau în etapa omida fluturelui de a mânca nutrienți mai întregi. Fluturi tropicale iubesc fructe coapte, cum ar fi bananele. nectar gata turnat într-un recipient mic, cum ar fi capacul sticlei de plastic.

Dejecțiile de păsări și gunoi de grajd - cea mai bună opțiune de alimentare mulți fluturi.

În afară de sodiu, care este conținut în sudoare și sărurile acceptabile pentru fluturi. Cei care hrănesc pot gestiona alimentarea o dată pe zi. În cazul în care fluturele este foame va implementa trompă și mănâncă ei.

La un moment dat ai nevoie pentru a găti o portie de hrana pe care mănâncă fluture, nu permițându-i să fermenteze. Hrănirea artificială de fluturi este destul de realizabil. Destul de des, fluturi folosesc seva de copac, care conține substanțe nutritive.