Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografii

Se descarcă presa de la domiciliu: exerciții pentru bărbați

Apăsați acasă pentru bărbați: cel mai bun exercițiu

Nu trebuie să le facă în fiecare zi, suficient de 2 ori pe săptămână, timp de 15 minute. De asemenea, nu uitați să acorde o atenție la alte părți ale corpului, pentru a face să arate armonios și cu curaj.Dacă crezi că exercițiile fizice te va ajuta pentru a pompa zarurile, te înșeli. De asemenea, trebuie să monitorizeze dieta lor - uita despre produsele nocive în utilizarea lor de stomac va fi aceeași flasc, chiar dacă ai de gând să se balanseze presa.

Regulile de alimente pe care ar trebui să ne amintim:

  • mânca doar carbohidrati lent si uita repede. Meniul include cereale, cereale și semințe
  • Mananca cat mai multe legume proaspete și plante aromatice, fructe - într-o cantitate mică
  • Dă preferință la carne scăzut de grăsimi, conține proteine ​​maxim și minim de colesterol nociv
  • Alegeți cu înțelepciune grăsimi - uita de prăjit, margarină și unt. Mananca ulei vegetal nerafinat, ulei de pește, avocado și semințe.
  • Mananca mese mici la fiecare 3-4 ore, nu mai puțin

Cel mai bun program de instruire media pentru bărbați

Planck. Aceasta este una dintre cele mai bune exerciții, acesta este de lucru toti muschii abdominali. De asemenea, cu ajutorul lui vă întări spatele, picioare și fese și umeri. Efectuarea trei seturi, încearcă să supraviețuiască într-o astfel de poziție, așa cum se arată în fotografii, atâta timp cât posibil. va primi tot mai bine de fiecare dată când faci.

Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografiiAlpinist. Exercitiul este numit așa pentru că seamănă cu mișcarea alpinist care urcă la început. Aceasta va întări inima, mușchii abdominali și fese. Ia aceeași poziție ca și push-up-uri și pentru a muta acum genunchiul drept la piept, a reveni la poziția de pornire. Se repetă același lucru cu piciorul drept, ca și cum ai merge în sus pe deal, începe să accelereze.

Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografii

Ridicarea picioarelor și trunchiului. Una dintre cele mai simple exerciții în performanță, dar nu mai puțin eficace. Ar trebui să se întindă și să ridice ambele picioare și unghiul prevăzut al trunchiului de 90 de grade. Asigurați-vă că spatele și picioarele drepte, nu le îndoiți. Efectuați 15 repetari in 3 seturi. Efectuați ridicare încet, mișcările și urmăriți nu se grăbesc.

Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografii

Cu rola pentru a apăsa. Este în valoare de ea ieftin, dar rezultatul - uimitoare! Dar nu să se angajeze cu el atât de ușor, nu îl mai utilizați, dacă aveți probleme cu spatele.

Îngenunchează pe saltea, țineți roata cu mâinile și trageți încet înainte corpul, iar apoi din nou vin înapoi în același mod în poziția de pornire.

Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografii

Bike. Acest exercițiu ne este familiar din copilărie. Întinde-te pe spate, îndoiți genunchii, mâinile în spatele capului. Rotunjită și ușor ridicat partea sa superioară. Acum, începe să facă mișcări picioarele îndoite de la genunchi, ca si cum ai merge pe o bicicletă.

Ca o pompă de presă pentru bărbați la sfaturi acasă și fotografii

Mai sus, v-am prezentat la unele dintre exercițiile cele mai eficace și eficiente pentru teasc dumneavoastră. Efectuarea-le în mod regulat și mănâncă dreapta, veți observa efectul în câteva săptămâni. Mult noroc!

Masculin revista on-line Mensweekly.ru