Ca om înțelept răzbunare

Sunteți aici: Pagina principală • Dragoste • Articole • Cum să luați în mod corespunzător răzbune pe omul

Gânduri de om răzbunare a vizitat femeile destul de des. Acest lucru poate fi o dorinta de a razbuna agresiunii, pentru trădare pentru incapacitatea de a înțelege, motivele pot fi găsite din abundență. mândria femeii este rănit, și jignit sau umilit o femeie poate găsi milioane de moduri de a se răzbuna pe om.Ca om înțelept răzbunare

Multe femei vin cu moduri creative de răzbunare:

Ca om înțelept răzbunare
1. ruina reputația

Adesea, aceasta este calea de a se revanșa vine în minte este o femeie care a aruncat sau ofensat. Fă-l ușor. Fiecare femeie are un prieten pe care toata lumea stie ca „radio“, care vă pot spune o varietate secretă de lucruri care pot ruina reputația unui om care a cauzat infracțiune, și să fie sigur că toată lumea va ști despre ea.

2. pradă, distruge omul proprietate

Destul de o metodă radicală de răzbunare, ci pentru că o femeie umilit, ea se gândea în acest moment capul și inima. Lawless cardiace și nici în selectarea metodei de răzbunare, nici în selectarea obiectului iubirii - este logic.3. Familiarizarea cu rivalul

Dacă un bărbat a aruncat pentru altul, primul lucru care vine în minte este o femeie abandonată, deci este să se întâlnească cu un adversar. Poți să stai într-o cafenea cu o dragoste fostul iubit prezent și de a împărtăși experiențe de viață și nu numai. Imaginați-vă cum se va simți un om, ceea ce face într-un peisaj cafenea magazinului.

4. aventura cu cel mai bun prieten

Oficialii Soț bănuiți întotdeauna pe cei dragi pe care le place cel mai bun prieten. Romance cu cel mai bun prieten iubitul lui - un alt mod de a se răzbuna pe om, lovind în cazul în care doare.

5. propria lui armă

Controale de cumpărături, întrebați în cazul în care pentru a face bani? Faceți același lucru, găsi o explicație de ce nu a fost în valoare de cheltuieli de bani pe o excursie cu prietenii în baie, bere, etc. Chiar dacă nu funcționează, scrie rapoarte zilnice despre modul în care a fost achiziționat de mult cereale, pâine și lapte nu sunt obligate să. E umilitor.

Ca om înțelept răzbunare
6. carduri de daune

Recent, mod mai mult și mai frecvente de a strica viața omului. Birocrația prosperă peste tot, astfel încât cartela de plastic tăiat șterge permanent cu rânjetul fata o dată iubitul sau zâmbet.

7. Cel mai eficient mod de a se răzbuna pe om

Dacă ați terminat de citit toate aceste recomandări până la sfârșitul anului și nu au găsit o modalitate adecvată de a se răzbuna pe omul pe care vă va dezvălui un secret teribil despre cel mai eficient mod de a se revanșa un om, un prieten, altcineva: să fie fericit. Fericirea ta - este pilula cea mai amară să înghită pentru cei care îndrăznesc să te jignesc.

Honore de Balzac a spus odată: „Cel mai crud răzbunare - neglijarea posibilității de răzbunare.“

Și el a avut dreptate, pentru că răzbunarea este o superficială, lașă și nedemn. Orice om care se respecta, indiferent de ce nu a fost sexul va înțelege profunzimea gândurilor marelui scriitor. La urma urmei, să facă același josnic, nu este bun, așa cum am făcut pentru tine, folosind razbunarea este de a transforma într-un astfel de om ca cel care a provocat te infracțiune.