Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness
O doamnă celebru a spus: „Răzbunarea este un fel de mancare pe care ar trebui să fie servit la rece.“ Desigur, nu toți dintre noi sunt de acord cu ea, pentru că ne-a rănit și rănit ne macină azi ... Dar, dacă credeți că după un timp infracțiunea trece și ne gândim mai rațional, dar sunt momente care nu sunt pur și simplu posibil. Un lucru este sigur: mai dureros decât noi, cu atât mai mult dorința noastră să-l rănesc. Aflați mai multe despre cum să se răzbune pe omul de mai jos puteți on-line pentru femei You-Pretty.net.Deci, vin pentru a rezolva această problemă cu calm. În primul rând, aveți nevoie pentru a aduce creierele lor și sentimentele în ordine. Pentru a face acest lucru, ia-ușor și nu mai plânge, lacrimi de durere cum se spune nu va ajuta, si ochii umflate si fata, acest lucru nu este ceva ce se poate răzbuna pe el.

Dacă nu vin în minte, atunci crede-mă, principalul instrument de răzbunare este - ignorarea. Înțeleg că nu va fi ușor, dar cu atât mai bine te uiti, zambeste mai mult și să fie în comportamentul lor cu sânge rece, cu atât mai dureros va fi, și cu cât mai repede își dă seama că a pierdut.

În fiecare zi, în relația compromisuri, există situații diferite, și în căldura de un argument, ne spune o mulțime de cuvinte jignitoare. Timpul trece, ne-am pus, dar în cazul în care există motive pentru infracțiuni grave, am început să găsească o cale cum să se răzbune pe omul pentru infracțiunea. Rețineți, totuși, că răzbunarea în astfel de circumstanțe, ar trebui să aibă un rezultat: pentru a arăta cât de mult ați atins aceste cuvinte, dar nu-l transforma într-o competiție. La urma urmei, de regulă, ne-am rănit unii pe alții, nici măcar seama cât de dureros în același timp, vom face a doua jumătate a acestuia. Și dacă vă puteți uita o mulțime, doar cuvinte jignitoare poate fi dificil.

5. Nu escalada situația.

Pentru a începe cu tine și este necesar să se gândească, digera cuvântul rostit în ceartă și să uitați de 90% din ceea ce a auzit. Cu toate acestea, dacă nu uitați, atunci trebuie să vorbim despre asta foarte atent. Există mai multe modalități de a se răzbuna pe om pentru infracțiunea. multe dintre ele pot fi găsite pe site-ul You-Pretty.net.

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness
Cel mai comun mod de a se răzbuna pe om pentru infracțiunea, este posibil ca va fi mai bun decât este. Și noi nu vorbim doar despre aspectul, uita-te la cealaltă parte a problemei. Este posibil ca unele adevăr, în marea fluxul de plângeri făcute între ele au fost adevărate. Încearcă să se ridice mai presus de toate aceste probleme, numai realizând problemele tale, răcit de la un argument, poți vorbi în condiții de siguranță cu privire la aceasta și să găsească un compromis.

7. Cel mai bun psiholog din România - o ceașcă de ceai.

Conform statisticilor, 90% dintre luptele din perechi apar din cauza unor probleme interne. Din păcate, lipsa unor soluții la aceste probleme conduc la separare, pentru că este atât de important să prețuim relația ta și în timpul retragerii și compromisul. Găsiți o modalitate de a vorbi peste o ceașcă de ceai, explica a doua jumătate a ei, ambele suna jignitor aceste cuvinte și de a găsi curajul să admită că el a fost oarecum dreptate. La urma urmei, să recunoască problema este uneori mai dificil decât să o rezolve.

8. Fii consecvent.

Cu toate acestea, există ofensatoare, nu numai cuvinte, ci și de acțiune. Mulți oameni nu se gândesc la nimic, ceea ce este foarte important pentru noi. De exemplu, în cazul în care alte dvs. semnificative știu cât de important este pentru tine de prietenii lui nu te percep ca o opțiune temporară, și a înțeles că el este acum a ta și multe dintre planurile sale, este în primul rând, planurile tale comune. Dacă timpul trece și el nu caută să-l împace cu tine drumetii cu prietenii, atunci este timpul sa răspuns.

9. Metoda de Cardinal.

În prealabil cu a sunat prietenele lor, dar nu-i spune despre planurile tale. Mai mult decât atât, puteți lauda peste el, pentru că el o noapte plină de romantism și optimism, în general, tot ceea ce pentru care el poate rezolve picioare si din coada lui ca un câine credincios promite. Ei bine, atunci, în ultimul moment, sună-l, undeva într-o oră înainte de întâlnirea propusă și spune-mi ce ați decis să mergeți la cumpărături sau accidental cu fetele și a decis să se așeze într-o cafenea, iar dacă întreabă despre planurile tale, asigurați-vă că pentru a face pretind că ai uitat de fapt, despre asta.A doua zi, îl chema la o plimbare, chiar și în parc, și într-o atmosferă relaxată, trebuie să recunosc că întâlnirea cu prietenii nu a fost întâmplătoare, și că, la fel ca și ieri, vă este trist că este ușor să se schimbe planurile.

În viață există multe situații diferite, dar este important de a găsi nu numai o modalitate de a se răzbuna pe om pentru insultă sau ceartă, dar principalul lucru pentru a fi capabil să mențină relația.

Cum să se răzbune pe om cățea

Există situații în care doresc cu adevărat să facă un om rău în represalii pentru ceea ce a făcut pentru noi. Site-ul pentru femei You-Pretty.net bitchiness oferă sfaturi despre cum să se răzbune pe om. Citiți-l, va fi interesant!

Deci, cum să se răzbune pe curva omului? Așa că el va aminti acest lucru pentru tot restul vieții tale? Acest lucru ne va ajuta să rezervați Evghenii Shatskoy „Muzhchinovedenie: Cursul începe catea“:

„Nu sunt un susținător mare de răzbunare. În opinia mea, cel mai greu să se răzbune pe om - este de a arăta indiferența mea și faptul că un om nu mai poate comunica cu mine. Mult mai eficiente trucuri „în sfârșit“ - o mască de dispreț sau indiferență.

Mare iubire nu a mai rămas nimic. El astăzi vă dau doi bani. Nu există relații de prietenie cu fostul: ele nu mai sunt.

Dar, uneori, într-un alt mod: Trădarea și ticăloșie oameni umili și rănit rana. Nu înțeleg cum ea ar putea avea o astfel de persoană, un fel de relație. În capul meu nu există decât un singur gând: „Cum să se răzbune pe omul“?

Elibereaza durerea poate doar răzbunare, și răzbunare feminin - lucru special. Nu putem umple capul sau viol sale, așa că mstim mai imaginativ.

răzbunarea femeii a lovit în față, nu provoacă dureri fizice, doare sufletul, furios și exasperați, nevoie doar de un om pentru a razbuna akkkuratno, omul poate lovi cu piciorul înapoi și îl forțează mai mult.

Dar dacă cineva nu știe cum să se răzbune pe om, dar într-adevăr vrea să o facă, apoi decide pentru tine dacă ai nevoie de ea.

Deci, cum să se răzbune pe curva omului?

* In timp ce el a fost adormit, și cu lacrimi pentru a colecta lucruri, frotiu sau crema de sprâncene epilarea sau scrie „afemeiat“ vopsea verde pe frunte.

* Diluare găuri în formă de jacheta lui preferat sau srezh și a luat cu el toate butoanele tricouri si jachete.

* Scrisoare Inochentie și poate infecta cu virusul.

* Un mod sofisticat de a se răzbuna pe om - un pic unitate de sistem „podrihtuem“, cu un ciocan.

* Înainte de a pleca, nu uitați să taie foarfece cărțile.

* Atâta timp cât el nu e acasă, schimbați de blocare și se lasă cu capul sus.

* Fragmentat tijă de pescuit lui, decupat „hearts“ waders.

* Bend țeava armei sale preferate și atârnă pe perete cu nota „Adio arme“.

* Ce-i place o groapa de toate găsite în frigider produse. se amestecă bine într-un bazin, cu o notă de „Masa de prânz timp de o săptămână?“

* Eliberarea de lucruri, de la balcon - ceva vechi, dar eficient.

* Cum să se răzbune pe un om sever? Rulați păianjeni plat și tarakanchikov (disponibil la magazinele de animale de companie).

* Note de concediu Sarcastic în diferite locuri neașteptate. Așa că nu este imediat găsit, dar nu a găsit treptat, furios și a căutat - Unde sunt ceilalți?

* Adio melodie la radio, dedicat prietenului său.

Ca răzbunare omul și mașina lui?

* O mână de firimituri aruncate pe acoperișul mașinii sale. Și păsările care mănâncă acolo și de cacao și vopsea zero ciocuri.

* O modalitate foarte bună de a se răzbuna pe om - am spray cu vopsea mașina lui într-o culoare nouă. Împreună cu sticla. Sau trage o față zâmbitoare, puteți scrie un mesaj de rămas bun laconică.

* Kilogrammchik zahăr în rezervorul de gaz sau un cartof în țeava de eșapament - de asemenea, o opțiune. Atenție: motor cu injecție nu pot fi reparate după zahăr.

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness

Vă puteți gândi la aceste descrieri „Msta“ o mare glumă. Nu am fost implicat în astfel de lucruri, și nu intenționează, și nu vă sfătuiesc. Un loc serios - este supărătoare, lung și nu toată puterea. Da, nu știi niciodată ce se poate veni cu o cățea resentimentar! "

Nu catea, dar resurse

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness

Buna ziua, cel mai bun mod de a se revanșa, ignora, ignora ...

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness

Brad este complet! Ai citit Codul penal? frumos meu a scris o declarație la poliție în cazul în care a fost numit un cuvânt murdar (deși nu au nume, dar lui. B.yu numit, nimic personal, pur și simplu nu am știut cum să-l ocupe), și o zgârietură pe gât și fotografii depune mărturie pentru a obține de la SME.Prichem Milica unde și cum a ajuns la zero nu este posibilă.

Ca om răzbunare pentru infracțiunea, pentru trădare în bitchiness