Ca om răzbunare pentru infracțiunea

Din păcate, nu toate relațiile partenerii se încheie acord reciproc după discuții comune. Uneori, motivul pentru care separarea poate fi faptă rea din partea oamenilor. Și apoi primul gând care vine la o femeie în minte - răzbunare. Cu toate acestea, este corect?Învățarea de trădare sau trădare, femeile se gândesc imediat despre cum să se răzbune pe omul pentru infracțiunea. Nu este necesar să se facă nici o acțiune pripită. După cum se știe, acțiunile întreprinse în grabă, rândul său, lacrimi pentru om răzbunător.

Ca om răzbunare pentru infracțiunea

La început, femeia poate fi însoțită de o dorință constantă de a strica viața infractorului. De obicei, „victima“ în acest moment este în focul pasiunii și de a ajuta pe deplin responsabil pentru acțiunile lor. Ei, de altfel, în viitor, poate duce la multe regrete, și în timp ce nu se știe, a fost dacă femeia ofensat este mai bine sau mai rău.

Dorința de a „pedepsi“ un om este tipic după terminarea relațiilor, precum și în timpul. Vina pentru acest lucru poate fi o setare psihologică, care a fost o dată sugerată o femeie, sau chiar o fată. Respingerea de sex, sau de a comunica în general - este, de asemenea, un fel de „răzbunare“ un om pentru păcatele sale.

Ați putea crede că un om nu are dreptul de a continua să trăiască o viață fără griji după ce te-a rănit. Dar știu că în adâncul toți oamenii care nici măcar nu-l recunosc, într-un fel sau altul, se simt vinovat pentru comiterea actului. Un alt argument în favoarea răzbunare - un om poate face pur și simplu, sigur că nu este în zadar ai tratat rău. Și apoi vina lui va veni la „nu“.Dacă tot nu se poate găsi un loc de furie, care este un fel de „răzbunare“, care nu numai că nu va provoca nici un rău, dar va face bine. Întrebați-vă întrebarea: ce ar afecta cel mai mult după ruperea cu un bărbat? Cu siguranță, v-ar plăcea să văd fostul tău iubit un succes, independent și fericit. Deci, să devină o femeie!

Ca om răzbunare pentru infracțiunea

Ce simte un om, când a văzut că femeia pe care a subestimat, arata uimitor, se simte încrezător, și, probabil, a dobândit deja un nou iubit frumos. Desigur, se va „mesteca pe coate“, pe care a dat seama că a pierdut. Nu este faptul că cea mai bună recompensă pentru femeia ofensat?

În continuare - să aibă grijă de aspectul lor. Nu contează cât de rău la inimă, nu permiteți-vă pentru a rula formular. Este omul va regreta că a scăzut femeie bolnavă, familiară și scruffy? Aveți grijă de dumneavoastră. în căutarea unui nou stil - toate acestea afecteaza cu siguranta starea ta de spirit. Desigur, cu atât mai bine.

Încearcă să pari fericit. Cel puțin în partea din față a ex-prietenul tău. Chiar dacă doare, chiar dacă vrei să plângi, te - o viață de succes, fericit de o femeie! Păstrați acest lucru în minte. Este mai bine dacă nu creați doar aspectul fericirii sale, și într-adevăr să facă totul pentru a se asigura că viața ta va străluci cu culori noi. Găsiți un hobby. întâlni cu prieteni vechi, face altele noi, du-te la cei visat toată viața lui, și pentru a găsi-te un nou obiect de adorație. Orice astfel încât nu vopsea o femeie ca iubire.

Un alt plus - un nou mod de viață pur și simplu nu va avea timp să se asigure că planurile de construcție pentru răzbunare fostul său om. De fapt, principalul motiv pentru care femeile tind să strice viața foștilor iubiți - nemulțumirea față de propriile lor vieți. Din acest motiv, primul lucru pentru a începe cu tine.

În final, am dori să citez marii clasici: „Cu cât mai puțin ne place o femeie, cu atât mai mult ea ne place“ Această frază este absolut adevărat, și față de oameni. Ce poate răni mai mult decât indiferență față de propria persoană? Pentru tine, cea mai bună recompensă pentru experiență va fi priviri invidioși infractori.