Ca om răzbunare pentru secretele infracțiune de sex feminin de doamnă fericit

Ca om răzbunare pentru secretele infracțiune de sex feminin de doamnă fericit

„Ca un om pentru a răzbuna o insultă? Am avut o relație, iar în acest moment el a făcut cunoștință pe site-ul și sa întâlnit cu fetele! Am învățat acest lucru când ne-am despărțit. dintr-o dată el a dispărut și nu a răspuns la sms-ul, apoi a recunoscut că sa întâlnit femeia. In acel moment am fost gata de a face cu ea ce vrei „- împărtășit cu mine Hope.

“... ca psiholog, spune-mi, ce răzbunare va fi groaznic pentru omul cel mai mult? Nu vreau să-l lase nepedepsit, pentru a putea permite să trăiască în liniște, să-mi facă rău! Nu se va odihni până când fac fosta lor ceva „- comun cu mine Julia.

In practica mea, de multe ori mă întâlnesc astfel de situații, atunci când femeia a fost dezamăgit într-un om vrea să răzbune insulta. Dacă un om a înșelat așteptările femeilor, este natural să se simtă emoții negative pentru ea, disperare, durere, senzație de răniți. S-ar putea fi o dorință puternică de a restabili dreptatea și să aducă înapoi tot omul negativ - răzbunare.

Uneori, dezamăgire în dragoste este un foarte puternic reacții emoționale, care cer psihologi afectează. Această reacție, de obicei, nu durează mult, dar poate fi cauza comportamentului și tentative de suicid nepotrivite. Afectează pe deplin surprinde psihicul, există o constrângere pentru a efectua o acțiune. Această reacție emoțională nu poate fi chiar pe deplin conștient de omul însuși, astfel încât el nu poate gestiona starea lor și să piardă simțul realității. De multe ori încerca să se răzbune pe omul pentru infracțiunea în formă de rău pentru el sau eu sunt comise sub influența pasiunii. Dacă sunteți femeie foarte emoțională, în momentele de emoții puternice au nevoie pentru a comuta la non-legat în ceea ce privește activitățile și se lasă mintea să se adapteze la situația. Orice ai vrea să faci - a face doar în starea de liniște și să „sobru“.
Ca om răzbunare pentru secretele infracțiune de sex feminin de doamnă fericit

În cazul în care dorința de a pedepsi omul rămâne chiar și după primele emoții puternice au diminuat, este probabil ca acesta este legat de setările primite ca un copil sub influența familiei părintești. Studiul psihologiei pozitive și psihoterapie au arătat că forma de răzbunare sau pedeapsă a are propriul fond și legat de modul in care parintii trata copilul lor, unii de alții, pentru alți oameni și lumea din afară, care au avut Outlook.

Dorința de a pedepsi și de a răzbuna nedreptățile poate avea loc nu numai după pauză, dar, de asemenea, în relațiile ei înșiși, care afectează diferite domenii ale vieții. In practica mea, am observat că unele femei au tendința de a folosi „pedeapsa“ în relație.

Sfera „fizică“ - respingerea ofertei, tratamentul crud, restrângerea sau negarea relațiilor sexuale.

În zona de realizare: respingerea agriculturii, constrângerile financiare, cheltuielile tot timpul la locul de muncă.În zona de contact: respingerea dialogului, de îngrijire în alte moduri.

În domeniul minții: îngrijire în fantezie, defăimare, dispreț de opinie.

Inventarea răzbunare pentru fosta, amintiți-vă, și dacă nu a încercat să pedepsească un om, atunci când au fost într-o relație cu el? Nu nu este o tendință de a folosi pedeapsa în relațiile lor cu cei dragi? N-ai fost supus la „pedeapsa“ de către bărbați? Dacă observați că aveți tendința de acest comportament, nu puteți face astfel de greșeli în viitor. Dacă vă dați seama că un astfel de comportament a fost caracteristic omului, data viitoare când face cea mai buna alegere. Folosește dorința pozitivă de răzbunare, ca o ocazie pentru auto-îmbunătățire.

Acum ne uităm la modul în care răzbunarea ta tu și omul poate afecta, și apoi decide pentru tine cel mai bine cum să procedeze.

Din punct de vedere psihologic, locul - este întotdeauna o capcană, care are în cele din urmă un impact negativ asupra răzbunătorul, chiar dacă i se pare că a primit o oarecare ușurare. Când ne iubim, dorim să împărtășim bucuria și tristețea. După pauză, în cazul în care sentimentele sunt încă puternice, această dorință este conservată parțial. Numai dacă am fi vrut să împartă bucuria, acum vrem să împărtășim durerea, chiar dacă acestea suferă de ea. Răzbunarea omului, toată negativitatea, vei fi gata pentru ea, aceasta va fi în continuare divizată între tine și el. Nu poți răzbuna, pedepsi, și nu rămân neafectate. Mai mult decât atât, experiența arată că răzbunarea este adesea epuizeaza potențialul energetic al femeilor și bărbaților dă naștere pentru a face „ceea ce este rău, și în mod corect, că sa despărțit de ea.“

Chiar dacă un om nu-l arată pe dinafară, el este într-o anumită măsură, responsabil pentru acțiunile sale și se simte vinovat. Numai femeile cred că bărbații sunt emoționale și nu le pasă. Dar studiile au arătat că femeile și bărbații deopotrivă au emoții, dar poate varia pentru a le arăta. Așa că cea mai bună răzbunare nu este de a arăta un răspuns negativ la insulta. Vei economisi resursele, da omului posibilitatea de a lua pe deplin responsabilitatea pentru acțiunile lor, lăsându-le numai pe conștiință. răzbuni elimină doar greutatea din sufletul său. Omul însuși vă poate provoca în mod inconștient la acțiuni negative, pentru a se absolvi de vina.

Cu toate acestea, trebuie să ne amintim că un om trebuie să se simtă valoros și important pentru o femeie. Când te-doare, se rupe, se așteaptă să vadă că te va bate de pe pista, pentru că ai lishis - o valoroasă și importantă.

Dacă te vede de pe pista nu este knock-out, ci dimpotrivă se simt perfect, începe într-un fel sau altul să se simtă pierderea valorii lor. El își dă seama că el nu este atât de important pentru tine, pentru a te simți fericit. Acest lucru ar putea răni un om atât de tare încât el ar putea face chiar o încercare de a te întoarce.

Ce ai alege: să cedeze în fața emoțiilor negative și de a face rău minore fostul sau să accepte situația așa cum este și să fie fericit fără el? Tu decizi!

Pentru o analiză suplimentară, vă voi da o parabolă, care a ales clientul meu, care a dorit foarte mult să-și răzbune fostul său prieten.

Pilda „PREMIUL diviziune“

Un predicator itinerant a venit cu știri importante într-un oraș străin. Numai la rege, el a vrut să anunțe știri importante. Și nu contează cum a încercat să convingă miniștrii săi să le spună secretul, el a rămas fermi în decizia sa. La scurt timp după conversația cu vizirului, față în față, el a fost admis la rege. Regele a fost foarte fericit de știri și a spus că predicatorul poate alege lor orice recompensă. Spre surprinderea tuturor, el a cerut o recompensă de 100 de lovituri de trestie de zahăr! După predicatorul a primit 50 de lovituri de trestie de zahăr, el a strigat: „Stop 50 lovituri Vizir proiectate rămase. I-am promis jumătate din recompensa! "

Parabola a ajutat clientul meu pentru ei înșiși și motivele pentru comportamentul lor să înțeleagă mai bine, și ea a dat următoarea explicație: „Am itinerant predicator. King - e visele mele de relațiile noastre. Vizir prietenul meu, care trebuia să mă duc pentru a realiza un vis (a regelui). Cerințe vizir să-i dea jumătate din premiu - comportamentul prietenului meu că am fost rănit. de atribuire Choice - este alegerea vieții. Alegerea mea de premii (lovituri cu un băț) - o dorință de răzbunare. Acordarea de o parte a curselor de trestie de zahăr, am razbunati. I-am dat o recompensă bună și se într-o lovitură, doar să se răzbune. Când răzbunare, pentru a primi întotdeauna umflaturi. "

Fiecare interpretează parabola bazată pe situația și experiența dumneavoastră, și, probabil, ai interpreta ușor diferit.
Ca om răzbunare pentru secretele infracțiune de sex feminin de doamnă fericit

Mult noroc și te văd în curând pe paginile „secrete ale femeilor“!

Sursa: dating-zamuzh.ru