Ca răzbunare fostul om moduri cele mai sofisticate

Pentru toate nefericit, abandonat, și o astfel de podea frumos de mai jos conține cele mai sofisticate metode de răzbunare tradator care a jurat ieri te iubesc, și astăzi gangureasca drăguț cu o nouă pasiune.Ca răzbunare fostul om: strica favorit „jucărie“ lui

Nu este nici un secret faptul că bărbații sunt ca niște copii, în special în legătură cu trepidație lor „jucării“. Deci, în cazul în care prima iubește mașinile sale, atunci ai o mare oportunitate de a face ceva cu calul său de fier. Puteți zgâria corpul și unghiilor, și de a folosi chiar răzbunare lor o bâtă de baseball. Totul depinde de cât de grave intențiile dumneavoastră și pe ce tip de articole de cod penal pe care ar dori să ia sufletul.

Dar tu ești o femeie, și, prin urmare, se poate face mult mai viclean. De exemplu, se toarnă pe capota sau acoperișul mașinii sale un pumn de semințe de floarea soarelui cu scopul de a trata păsările înfometate ale zonei. Păsări, la rândul său, mânca o mulțime de tratează neașteptate, lăsați prenepriyatneyshee suprafața vehiculului ciobit.

Poti face orice in masina nu strica, și cu grijă ascunse sub bancheta din spate un cuplu de ouă crude, care stuhnut în curând și va emana un parfum urat mirositoare in jurul cabinei. Deși ... sursa de „parfum“, mai devreme sau mai târziu apare, deci, dacă doriți să învățați cum să se răzbune pe fostul ei sot sau iubit un loc teribil, interiorul aceluiași tip de ouă crude într-o seringă și se injectează în cabină ori de câte ori dorește inima ta. Vrei sa - „taxa“ în aceeași seringă și tăiați ușa din față.Ca răzbunare fostul om: strica reputația lui de la locul de muncă

În cazul în care fostul nu au o mașină - nu contează mult reputație el are, în orice caz, el cu siguranță îl apreciază. același Scopul tau - pentru al coborî sub plinta. Și cum să se răzbune pe fostul iubit sau soț - depinde doar de imaginatia ta.

Ca răzbunare fostul om de internet folosind

Ca răzbunare fostul om: să-l facă regreta despărțire

În ciuda faptului că această metodă de răzbunare este aparent pasiv, acesta este de fapt cel mai eficient. Desigur, atunci când sângele fierbe cu furie, doar să mă trage împreună, calmează-te și ia calea de nici o fractură, și de auto-îmbunătățire este dificil. Dar ai o personalitate puternică, voi toți ar trebui să funcționeze. E un fatalau, da doar pe tine, este un eșec. De asemenea, au nedumerit un fel de scop mai mare și entuziasm să-și asume realizarea acestuia. școală de șoferi complet și pentru a obține o mașină rece pe credit, pierde în greutate, de a crea o nouă imagine, creați în studio strip-dans, o afacere cu cineva de prietenii în comun ... Fii conștient de faptul că sarcina negativă de emoție pe care tocmai este acolo în tine după despartire poate deveni un stimulent mult mai puternic să depună eforturi pentru o nouă viață fericită decât pozitiv.

Ca răzbunare fostul om moduri cele mai sofisticate