Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente

Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
Când ochii copilului formează un ulcer înconjurat de roșeață, diagnosticul este clar, fără un medic la fiecare mama - orz. De ce se pare, că este, ce să facă și cum să trateze orzul într-un copil?Orz - inflamația acută infecțioasă a glandelor sebacee (meibomian) si foliculii de par in secolul. Cei mai mulți oameni asociază boala doar cu hipotermie. Dar, în realitate, orzul este o consecință a infecției bacteriene piogenice. deși nu este o boală contagioasă.

Adesea „vinovatul“ este considerat a fi apariția orz Staphylococcus aureus (90%). În anumite cazuri, cauza inițială de orz sunt acarieni Demodex.

Ca un copil în creștere de orz?

În țesuturile pleoapelor în apropierea foliculului genelor de par este o bucată de fier sebacee. secret, care iese întotdeauna afară și lubrifiază globul ocular. Atunci când această glandă treci bacterii obține, ca urmare a multiplicării lor rapidă a conductei excretor este blocat. Deranjat de ieșire secrețiile glandei sebacee, care se acumulează și începe să se descompună. Având în vedere că, în cazul în care deschiderea se produce ulcer, orz este internă sau externă.

De obicei, există câte un balon cu puroi la un ochi. Dar, uneori, poate fi infectat simultan de mai multe glande in ambii ochi. De asemenea, este probabil reapariția orz (două sau mai multe), într-un singur loc pentru un secol. Cele mai vulnerabile la copii de orz de vârstă 8-16 ani.

Cauzele bolii

De ce Staphylococcus aureus. care pot fi găsite pe parul sau pielea, nu toți copiii provoacă orz? care posedă necesită un număr de factori pentru apariția acestei boli:

 • Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
  Hipotermia reduce proprietățile de barieră ale sistemului imunitar și contribuie astfel la dezvoltarea bacteriilor patogene.
 • Reducerea imunității copilului: în timpul declinului forțelor de protecție ale bacteriilor trece prin lumenul glandei, crearea de inflamație.
 • motive ereditari: localizarea corpului copilului la înfrângerea de orz.
 • modificări hormonale crește densitatea de sebum, acest lucru duce la blocarea glandelor lumenului sale anexe.
 • Circulația în cadrul familiei (pe lucruri și de acoperire din piele) de bacterii patogene (inclusiv Staphylococcus aureus și Staphylococcus) sunt rezistente la antibiotice și tot timpul care provoacă apariția de orz.
 • Alte boli: boli ale tractului gastro-intestinal (absorbție reduce diferite vitamine, contribuie la scăderea imunității), infestații helmintice, diabet zaharat (datorită infecției dezvoltării și angiopatia a vaselor de sânge scade fluxul sanguin la nivelul tesuturilor).
 • Nerespectarea reguli simple de igienă personală este adesea cauza acestei boli: Bacteriile pot intra în ochii cu mâinile murdare, frecat ochii numai ei. Promovează pătrunderea infecției corpurilor străine în ochi.
 • Utilizarea lentilelor de contact ale unui copil: atunci când sunt echipate sau indepartarea lentilelor de degete în contact direct cu membrana mucoasa a ochiului, și de a crea condiții maxime pentru infecție, deoarece lentilele sunt încălcate frecvent regulile de timp de depozitare și operare.
 • deficiențe de vitamine, nutriție proastă a copilului, lipsa prezenței în aer proaspăt crește, de asemenea, probabilitatea de orz.
 • La adolescenți, bacteria poate fi introdusă folosind pensula nespălat, cu pensula sau alte accesorii pentru aplicarea machiajului.

Simptomele de orz

Orz apare la copii dintr-o dată și brusc. Copiii mai mari pot simți o senzație de furnicături sau arsură la locul de apariția viitorului de orz.

În primul rând, format umflarea secol, roseata acesteia. În umflare severă se îngustează decalaj de ochi, în unele cazuri, ochiul nu se deschide complet. Timp de câteva zile pe suprafața secolului aproximativ cili format bule purulentă.

Copiii raportează durere în zona de formare a unui abces, dureri de cap. Uneori, un copil (de obicei, în același timp, un orz câteva sau severă) febră.

După câteva zile abces este deschis, puroiul acumulat iese, în unele cazuri de încleiere complet gene. Un copil purulentă bule autopsie poate trece repede, deoarece copiii sunt frecarea în mod constant ochii.

De-a lungul timpului, după deschiderea abces durere, roseata si umflarea dispar. De obicei, inflamația durează o săptămână.

Complicațiile orz

Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
puroi ieșire obligat să se întâmple pe cont propriu. În nici un caz de orz stoarce puroiul! In timpul stoarcere puroi poate ajunge în capilarele ochi și răspândit pe tot corpul sau pentru a intra în straturile profunde ale ochiului. Din cauza poate apărea acest abces secol, blefarită (inflamație a marginilor pleoapei), meningita (inflamatie a creierului) sau septicemie ( „otrăvirea sângelui“).secol Abcesul poate fi format ca urmare a faptului că fibra copilului de pe suprafața interioară a pleoapei este liber și nu se poate limita procesul de inflamare. Pentru că, în absența unui tratament adecvat pentru inflamația trece la țesutul înconjurător cu dezvoltarea unui abces in ele.

După orzul una dintre consecințele sau complicațiile unei șalazion - tumora tumora, care are loc în timpul trecerii unui blocaj puternic al glandei sebacee. În acest caz, fierul este capsulă închisă, randamentul obținut puroi imposibil. Șalazion are nevoie de tratament numai chirurgical.

Orzul în fața copilului: cum să se trateze la domiciliu și ce să fac?

În cazul în care orzul este de dorit să contacteze imediat un oftalmolog. Tratamentul de orz se face pe o baza in ambulatoriu. Un copil internat numai în caz de trecere a bolii severe: orzul multiplu sau la temperatură ridicată a corpului.

Atunci când nu este posibil să se consulte un oftalmolog, în timpul apariția primelor semne de orz (mâncărime, senzație de arsură, o ușoară roșeață, umflături și furnicături) trebuie să ia următoarele măsuri:

 • Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
  Atașați ochi căldură uscată infectate. Ce se poate lua flaxseeds sau sare de mare (încălzită într-o tigaie și învelite în tifon). Este posibil să se aplice un ou fiert tare fierte (de asemenea, învelite în tifon nu arde pleoapa). Aceste măsuri scuti durerea copilului și de a crește fluxul de secreția glandei sebacee.
 • tampon de bumbac înmuiat în alcool frecare și arde ușor locul este inflamația. Cu toate acestea, trebuie să acționeze foarte atent astfel încât alcoolul nu a fost un copil in ochi, facandu-l arde.
 • Eficiente și următorul regim: 6 ori pe zi pentru ochi picături Sofradeks; de trei ori pe zi, pune peste pleoapa hidrocortizonului ochi unguent de trei ori pe zi - tetraciclină, schimbându-le la rândul său. De regulă, toate simptomele dispar într-o zi.
 • Picături de ochi orz (Tobrex, Tobramicina, Tobrom, Vigamoks, cloramfenicol, sulfacetamida, cloramfenicol). Acestea sunt o parte care acționează asupra antibiotice stafilococ.
 • steroizi antiinflamatori au un efect profund în utilizarea topică: pentru aplicarea pleoape inflamate de vată îmbibat Dexametazonă timp de 17-25 minute.
 • De multe ori, un copil la deschiderea de orz lipite gene. În acest caz, este necesar să se ude vată ca parte furatsilina și scoateți ușor puroi. Faptul că infecția nu este trecut la alți foliculi de par, nu este necesar pentru a permite copilului frecat ochii cu degetele.
 • În absența unui rezultat pozitiv ar trebui să vadă un medic. Conform recomandărilor medicului pot fi utilizate antibiotice în interiorul (JUnidoks, doxiciclina, Soljutab). La temperaturi ridicate utilizate Ibuprofen Nurofen, Paracetamol. Într-un stadiu incipient al bolii utilizate fizioterapie - UVR, UHF.
 • Atunci când un oftalmolog inflamație internă poate efectua deschiderea chirurgicală de orz, aceasta va oferi o cale de ieșire de puroi și ameliorarea procesului inflamator.

Deoarece orz este cel mai adesea tratate la domiciliu, părinții copilului infectat ar trebui să știe cum să folosească unguente și picături pentru ochi.

Cum de a pune unguent pentru ochi:

 • Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
  Stai pe scaun copil.
 • mâinile uscate și curate iau tubul dorit și o baghetă de sticlă sterilă specială unguent (achiziționat de la o farmacie) pentru a stoarce dintr-un tub de 2-4 mm bețișoare unguent porțiune plată.
 • Adresați-vă copilul să se uite în sus.
 • Degetele de la o mână prin tifon steril pentru a trage în jos pleoapa inferioara.
 • face cu atenție o baghetă cu unguent în cavitatea conjunctivală și cere copilul să închidă ochii.
 • Îndepărtați cu grijă bagheta.
 • Se distribuie crema într-o mișcare circulară pe țesutul pleoapei superioare.

Cum se picura picături pentru ochi:

 • Spălați-vă pe mâini.
 • Așezați copilul pe spate și l-au pus în fața lui.
 • Verificați dacă au fost luate aceste picături, și dacă instrucțiunile lor trebuie agitată înainte de utilizare.
 • Deschideți flaconul cu capac de droguri, fără a atinge în mod direct Dropper.
 • Înclinați ușor înapoi capul copilului, masaj ușor zona cu degetul în apropierea nasului secolului.
 • Degetul mic de la o singură mână pentru a trage în jos pleoapa inferioară a copilului.
 • Arunca câteva picături în cavitatea conjunctivă la colțul exterior al ochiului.
 • Închideți ochii și-l ușor de masaj.
 • Se îndepărtează excesul de țesut a medicamentului.
 • Închide flacon cu capac.
 • În cazul în care medicul oftalmolog prescris mai multe tipuri de picături, este necesar să-l clarifice, în ce ordine de a utiliza picături.

Medicina tradițională recomandă următoarele pentru a trata orz „moduri“:

 • trebuie scuipat în ochi pacientului (?);
 • în ochiul afectat pentru a pune punga de ceai aburit și arată „figura“ persoana.

Ei bine, atunci când pe efectul tratamentului FICO nu este, atunci, cel puțin, și, de asemenea rău. Dar aici e scuipat poate adăuga numai la infectarea ochiului bacteriene si sa agraveze, astfel încât nu au nevoie de acest lucru. Nu este sac de util și de ceai, astfel cum se recomandă utilizarea de căldură uscată. Orice loțiuni provoca macerarea pielii (slăbirea, înmuiere), aceasta poate duce la răspândirea infecției.

In plus fata de aceste tratamente, medicina populară recomandă să folosească ochiul inflamat comprese sau lotiune cu extract de gălbenele. decoct de mușețel, aloe, frunze de brusture, semințe de chimen dulce. Toate acestea au proprietăți anti-inflamatorii. Cu toate acestea, să se implice în tratamentul cu loțiuni nu au nevoie, este mai bine să se aplice de căldură uscată.

măsuri preventive

Atunci când un copil se dezvolta orz, atunci înseamnă că el a redus imunitatea. Pentru a preveni reapariția bolii necesitatea de a lua următoarele măsuri:

 • Ca un copil decât pentru a trata metodele de tratament ulciorul picături și alte medicamente
  în timpul utilizării lentilelor de contact trebuie să fie depozitate într-un container special de a purta, nu se confunda fiecare lentilă numai asupra ochiului corespunzător;
 • igienă personală: atunci când contaminate mâinile în stradă pentru a folosi tampoane sanitare, aveți nevoie pentru a preda un copil după o plimbare să se spele pe mâini cu săpun, cuie pentru copii trebuie să reducă în mod constant scurt, toți membrii familiei trebuie să fie prosop personal pentru toaletă de zi cu zi în dimineața trebuie să se spele ochii, îndepărtarea acumulat un secret pentru noapte, dacă este necesar, ștergeți ochii fără mâini și o batistă curată;
 • efectuează tratamentul altor organe (tulburări gastrointestinale);
 • timp pentru a determina focarele cronice de infecție;
 • efectua întărirea organismului;
 • oferi alimente sănătoase pentru copil;
 • pentru a asigura copilului o plimbare de zi cu zi în aer curat;
 • primăvara și toamna copil pentru a da vitamine.

Crește imunitatea. precum și măsurile de prevenire simple, pot reduce în mod semnificativ șansele de a dezvolta copil orz. În cazul în care copilul păstrează încă nu funcționează, nu este nevoie să se auto-medicate, și cât mai repede posibil, consultați un oftalmolog.