Ca un nou-născut ar trebui să doarmă într-un pat de copil de a dormi ca un copil (poze)

În prima lună de viață a copilului, în cazul în care nu deranjează deține în somn de 18 - 20 de ore. Deci, întrebarea este în pat de copil nou-născut a dormi, este foarte relevant. somn sănătos și puternic - cheia pentru copil bun de sănătate.Ca un nou-născut ar trebui să doarmă într-un pat de copil de a dormi ca un copil (poze)

Co-dormit cu părinții

În cazul în care copilul este alaptat, mai ales inconfortabil pentru o femeie de hrănire noapte. Copiii din prima lună de a se trezi de a mânca la fiecare 3 ore. Pentru a nu ajunge în sus, mama care alăptează-l pune să doarmă cu un copil pentru fiecare cerință. Există dispute cu privire la posibilitatea de a pune copilul pe timp de noapte în patul părinților. Susținătorii acestei organizații vis următoarele argumente:

Ca un nou-născut ar trebui să doarmă într-un pat de copil de a dormi ca un copil (poze)

 • co-dormit oferă un confort psihologic al copilului, este mai bine să dormi alături de mama sa;
 • Mama a turnat mai bine, pentru că ea nu a trebuit să se ridice de fiecare dată când este necesar de către copil;
 • crește lactație, deoarece alăptarea apare mai des.

Cei care se opun, insistând asupra faptului că co-dormit este periculos pentru grudnichka viata. Cu toate acestea, atunci când ia în considerare unele nuanțe, este posibil să se organizeze un SS în condiții de siguranță. Unele reguli:

 • pentru un copil într-un adult pat pentru a oferi o mulțime de spațiu;
 • exclude posibilitatea de copilul care se încadrează din pat;
 • lenjerii de pat schimbate în mod regulat;
 • limitează contactul copilului cu perne si paturi.

În plus, femeia ar trebui să doarmă foarte sensibil, pentru a răspunde la orice mișcare a copilului. Pentru că probabil pentru a zdrobi un copil sau de a provoca mișcări necontrolate de prejudiciu. Cu toate acestea, fiecare mamă are dreptul de a decide pentru sine cum și unde să doarmă nou-născut.

Înapoi la cuprins

somn copil într-un pat de copil

În orice caz, indiferent de opțiunea vom alege părinții, în ziua în care copilul este de preferat pentru a pune într-un pătuț. Pentru a dormi grudnichka fi în siguranță, trebuie să îndeplinească anumite condiții:

Ca un nou-născut ar trebui să doarmă într-un pat de copil de a dormi ca un copil (poze)


 1. Pat de copil nu trebuie să fie lucruri străine (jucării, cărți și diverse articole de îmbrăcăminte), ca acest lucru poate duce la leziuni și strangulare. În plus, jucării acumulat o mulțime de praf, care poate provoca o alergie.
 2. Suprafața pe care să se stabilească un copil trebuie să fie plană, netedă, fermă, astfel încât cel mai bine este de a alege o saltea ortopedică tare (o bună opțiune - cu umplutură de nucă de cocos).
 3. Lenjerie de pat trebuie să fie spălate în mod frecvent și masă (pe ambele părți).
 4. Pătură acopere copilul de dormit poate fi numai până la talie, de asemenea, pentru a evita o posibilă strangulare.
 5. Perna nou-născut nu este absolut necesar, deoarece capului și a trunchiului copilului trebuie să fie la același nivel. Suficient pentru a pune un cap de bumbac subțire scutecelor: este mai ușor să se schimbe.
 6. Bumper (jantă) și coronamentului și inutil în această etapă, deoarece înrăutăți circulația aerului. În plus, aceste accesorii sunt colectarea de praf și au nevoie să fie spălate frecvent. Mai ales în bara de protecție nu este necesară, se va efectua doar o funcție decorativă, până când copilul începe să se miște în mod activ.
 7. Nu este necesar să se înfășa strâns și puternic să-și încheie copilul. Acest lucru poate duce la supraîncălzirea din cauza termoreglare imperfecte.

Pentru mama mea a fost mai convenabil pentru a observa copilul in timpul somnului, un pat ar trebui să stea lângă ei. Pat este mai bine de a alege din materiale naturale (recomandat pentru a alege un copac). În mod convenabil, în cazul în care o parte din pat de copil picături: este mai ușor să se stabilească copilul.

Pentru copilul a fost confortabil de somn, trebuie să creați condiții adecvate:

 • camere de copii au nevoie pentru a aerisi frecvent aerul să fie proaspăt;
 • temperatura camerei trebuie să fie menținută la 20 - 22 ° C (poate scădea în timpul nopții la 18 ° C);
 • aerul trebuie să fie foarte uscat (umiditate optimă - 60%);
 • Ei bine, dacă lumina este moale, dezactivat (lumina de noapte perfectă mic);
 • este necesar să se excludă zgomote ascuțite și puternice, care ar putea tresarire un copil de dormit.

Înapoi la cuprins

Cum ar trebui un somn copil

Este la fel de important pentru a afla cum de a pune copilul în pat de copil.

postura naturala pentru somn - culcat pe spate. Cu toate acestea, un copil nou-născut vomita de multe ori se poate întâmpla într-un vis. Este necesar de a transforma capul copilului într-o parte, astfel încât sa înecat mase. De asemenea, o astfel de postură nu este copii adecvat cu hipertonia membrelor el însuși ar putea trezi spasmodice brațelor și picioarelor.

Somn pe abdomen îmbunătățește carminativă și este prevenirea crampe intestinale. Dar, dormi în această poziție trebuie să fie controlată, deoarece o mare probabilitate de apariție a SIDS (Death Syndrome subite infantile). Îngropare nasul în saltea, copilul poate opri alimentarea cu oxigen. Deoarece sistemele de organe majore imature (respiratorii, musculare și nervoase), există pericolul apneei de somn.

Postura cea mai potrivită pentru somn în condiții de siguranță și de sunet este poziția pe lateral. Copilul nu se rostogoli pe spate, puteți pune o mică pernă, laminate scutece subțiri sau pături. În această poziție, butoanele sunt în imediata apropiere a feței, astfel încât cel mai bine este pentru a împacheta maiou cu manșon sau uzură Zgâriat.

Alegerea ta de postura de somn poate depinde de caracteristicile sistemului osos.

Dacă există o întrerupere în structura articulației șoldului (de exemplu, displazie), într-un astfel de caz, este mai bine pentru a pune un copil în burtă. Dar întotdeauna asigurați-vă că capul este rotit într-o direcție și apoi cealaltă parte.

Dar fiecare copil este diferit, astfel încât numai mama poate determina ce poziție copilul să doarmă mai confortabil. Principalul lucru este faptul că copilul a simțit bine și că nu a intervenit. In timpul somnului linistit copil bun se dezvoltă armonios, și este în creștere rapidă.