ca un tip dur pentru a trimite - consiliile femeilor

utilizatorul a trebuit întotdeauna să răspundă bystro.Odin talentați persoană a scris un program minunat de la „Posylalku“, care prevede fraze aleatoare la

ca un tip dur pentru a trimite - consiliile femeilor
Ceea ce e drăguț, grijuliu, atent, sigur, frumos. În cazul în care aceste declarații nu sunt în nici un fel se referă la prietenul tău, știm cum să vă ajuta să scapi de ea. Dacă gândurile vin în minte pentru a trage bastard / gaură / șenile (underline) - În mod evident ai perevysili limita de dragoste și înțelegere. Dar nu trebuie să acționeze atât de radical, pentru că noi știm acțiuni mai eficiente și destul de pașnice, care va conduce partenerul tau intr-o stare de șoc ușoare și furie. Da, există modalități dovedite prin care omul se rula repede departe de tine!

Ei bine, eu cred că această situație sa întâmplat cu mulți dintre noi, ei bine, hai să discutăm ....

Dachshund ... .nu a fost cazul, de ce ascunde ... prietenii placut baieti, ce sa întâmplat. În general, am ales a cincea opțiune, pentru că asta e ceea ce am primit.


Viața este afară, și viața!
Deci soarta decreta
Pentru mine nu ești supărat,
La mulți ani, meu bun,
Live, drăguț, auster,
Fii fericit, nu știu durere,
Ai fost o parte din viața întregului,
Voi nu uita,
Ne-am mutat,
Despărțirea a fost dificil,
Deci, nu este cu noi,
Prima - ceea ce înseamnă că, în trecut,

Frumoasa fata are, uneori, să fie foarte dificilă. Atenția constantă din partea oamenilor, la un moment dat nu devine plăcută, ci, dimpotrivă, este foarte agravantă. Cum să învețe să politicos, dar ferm refuză oamenilor, pentru a evita orice situații neplăcute diferite? Există mai multe metode de credincioși și eficiente, care vor ajuta clar omul pe care ea nu se simte nici o simpatie pentru el.