câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii

Condiții de viață într-un spațiu mic, cum ar fi un apartament sau o casă mică, oamenii vor să vadă, am venit acasă de la locul de muncă, s-au întâlnit un suflet pereche. Prin urmare, ezitant începe un mic caine din rasa, dar este justificat întotdeauna de dorințele lor și ce se va întâmpla cu aceste crescătorii de munte?Răspunsul nostru la oameni ocupat - nu începe un câine mic, dacă nu acorde atenție la ea de zi cu zi, câinele va avea de suferit, și ea va avea de suferit și un apartament. Dar putem da câteva sfaturi despre rase de câini mici pentru un apartament și să vă spun despre cele mai potrivite opțiuni, care necesită un minim de ingrijire.

câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii

Cum de a alege un mic rezident?

Câine mare - un prieten loial, un bun paznic și ghid. În plus, unele dintre ele au primit locuri înalte în clasament pe câine cel mai inteligent. De exemplu, rasa - un Labrador sau câștigătorul rating - Border Collie. Da, această opțiune este potrivită atât pentru copii cât și pentru adulți.

Dar, dacă sunteți dispus să aloce un câine pentru a juca și să se odihnească timp de cel puțin jumătate din camera de la domiciliu și nu sunteți primejdie dacă vă trata cu răbdare miros canin, dacă ai în fiecare zi să-l plimbe cu cel puțin 2 ore, dacă sunteți o persoană foarte responsabilă - aceasta este opțiunea dumneavoastră .

Dacă nu vă abonați la toate aceste condiții - este mai bine să cumpere un catelus dimensiune mini lua cu tine oriunde ai merge - chiar și pentru o plimbare, chiar și pentru a vizita, chiar și în deplasare într-o cabină de aeronave. câine de talie mică ocupă puțin spațiu, produse alimentare nepretențios, în plus, există rase care nu rănesc pe copii.

Și chiar și un mic caine de rasa - alegerea de oameni încrezătoare în sine, pentru că ei știu instinctiv, că tot ceea ce este capabil să firimituri - este scopul apărării gazdei - latre isteric la apropierea pericolului. Ei sunt luptători și neînfricat sunt aceleași la fel de mare, dar să se grăbească la inamic și unul `s dinții pentru protecția proprietarului, desigur, nu.

câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii

Selectate în funcție de natura gazdei

În cazul în care proprietarii de oameni activi iubesc merg pe natura, vanatoare, pescuit, picnicking, ar trebui să revizuiască lista de mai jos, și sunteți sigur de a găsi acolo preferata lui: Dzhek Rassel Terrier. Beagle, Cocker Spaniel, Dachshund, pudel, bichon frise. Basset, Corgi galez. Affenpinscher, o vulpe.


Dar fii pregătit că lipsa de acest caine rasa poate ruina lucruri, transforma casa cu susul în jos, în căutarea de obiective interesante, linoleum daune, tapet și lupta roadere ipsos. Ei bine, vrei încă o astfel de companie acasă?

Nu toți viitorii proprietari doresc să împartă viața cu un câine, și în același timp, nimic altceva de făcut. Mai ales în lumea de astăzi, când toate undeva în grabă, în grabă, ei vor să dedice timp pentru hobby-uri. Pe paddock ei acești oameni vor fi capabili să-și petreacă o oră pe forța.

Și chiar și atunci nu întotdeauna, deoarece unele rase, așa cum este scris în sursele de informare nu necesită mersul pe jos, la toate - ei merg la tava de scutec sau acasă. și în apartament joc cu copiii, apoi dorm un somn liniștit. Nu vreau să fie de acord cu această opinie, deoarece aerul proaspăt necesar pentru toți, iar dacă nu doriți câinele a fost bolnav și în curând a murit, mergi cu el pe stradă.

câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii


În orice caz, da o listă a acestor specii care necesită cea mai mică atenție, deoarece acestea sunt potrivite pentru oamenii ocupati: Yorkshire Terrier, Chihuahua, Mops, Bulldog francez, Beagle. Ei bine, poate, totul, și apoi York necesită o atenție persoanei sale, ca un Chihuahua, dar încă mai trebuie să York, pentru a face tăiat și toaletare tratamente. Pug poate fi obezi, iar acest lucru nu a fost - exercitarea activă - cel mai important lucru care poate da proprietarului, și, desigur, dragoste.

mai mult și câteva pietre

În listele noastre nu au fost multe rase decorative minunate, care sunt fericit puteți începe acasă într-un mic apartament. Numai acestea ar trebui să înconjoare cu grijă și atenție, de a educa, și întotdeauna!


Câinele a știut locul, comenzile ei de bază și să le execute pe prima încercare, trebuie să muncească din greu. Daca nu se tem de îngrijire, nu ezitați să meargă la grădiniță pentru - Shih Tzu, Pekinez sau cățelușul. Miniatură Spitz și jucărie pudel - rase, care devin, de asemenea, prieteni indispensabile și copii și adulți, dar, de asemenea, să aibă grijă de ei au nevoie de aprofundată.

Nu uita că îngrijirea catelus mimimishnym nu este numai toaletare. Și nu în închinarea oarbă de câine ca un idol. Toate aceste idei sunt inerente în cazul persoanelor care nu știu nimic despre câini. În fiecare zi, câine melkoporodnye necesita spalatul pe dinti, urechi, ochi, de îngrijire trebuie să fie luate în timp pentru a tăiați unghiile și o baie.

câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii

rase cu parul lung ar trebui să fie periat în fiecare zi și, de asemenea, nu toaletare tunsa când naparleasca. Toate acestea este să se întindă pe umerii proprietarului, nu este o pisică care trăiește de la sine, iar câinele - care trăiește cu tine și vrea să fie în jurul valorii în orice moment al vieții tale.

În cazul în care un copil de familie

Dog percepe adesea copilul ca un catelus, luând copilul pentru ea, un caine poate aduce, dinti prihvatyvaya, linge, și așa mai departe. Dacă sunteți gata, puteți începe să studieze teoria - natura și obiceiurile speciei selectate. Oh, și reflectă pe podea, pe cine ai alege pentru copii.

Pe cine să cumpere - băiat sau fată, în cazul în care casa este de copii mici trăiesc. Cele mai multe dintre toate - mai bine să sufere cu achiziționarea unui catelus de orice gen. La urma urmei, cu un câine, indiferent cât de mică era nevoie să se încurce toată viața mea, să aibă grijă, de a educa, de a conduce la veterinar sau de o tunsoare. Un copil în familie, de asemenea, necesită o atenție. Dacă părinții sunt siguri - că vor face față cu ambele, apoi merge mai departe - nu ezitați să manivelă cățeluș. În cazul în care nu - optim copil cu vârsta de 8 ani și până ...

Acum trebuie să decidă - care doresc să aibă și ce sex. Băieții de o anumită vârstă începe cu aproximativ un an dornic să răspundă la bitch, atunci când sunt de mers pe jos. Acest lucru nu este estetic plăcut copiilor și dacă doriți ca acestea să urmărească o astfel de imagine.

Chiar și cel mai mic câine într-o astfel de stare poate scăpa din mâinile și fugi, și cu ea ridica-te orice durere. Ce se poate face în acest caz? Este mai bine să sterilizeze câinele înainte de a începe să fie interesat de tinerele femei.

câini de rasă mică pentru apartamente și pentru copii

Dar femeile sunt considerate a fi mai pacient, dar ele sunt mai viclean decât câinii, astfel încât acestea vor atrage câini masculi în afara mirosul lor. Adună o mulțime de fani și tambur până la toate noile Kobelkov - toate acestea vor face câinele și tipa la ea inutil. Deci, trebuie să decideți imediat - în cazul în care pentru aceasta este nevoie sa ma uit la copiii mici și cum vă explicați acest lucru?

Prin urmare, cel mai bun mod este sterilizat femei la o vârstă fragedă. Câinii care au trecut de sterilizare si castrare, devin mai calm si echilibrat. Și este cel mai bine pentru fiecare copil.

De asemenea, în cazul în care familia are un copil foarte mic, aveți nevoie pentru a alege o rasa care nu provoacă alergii, vaccinate si tratate pentru viermi. Câinele ar trebui să fie foarte bun, și să înțeleagă că copilul ei rănit accidental, în orice caz, câinele nu ar trebui să se răzbune pe un copil și încearcă să-l muște. Printre aceste specii pot fi identificate - Cocker Spaniel, Yorkshire Terrier, Pudel, Dachshund, franceză Bulldog, Mops, chineză Crested.