Calviție cauze și tratament 1

Alopecia sau alopecie - caderea parului este atunci cand organismul nu are timp pe cont propriu pentru a compensa pierderea lor. Se întâmplă adesea: într-o bună zi, un om vede că părul a fost dintr-o dată într-un fel subțiat. Dar, de fapt, procesul de chelire începe mult mai devreme și nu de la pierderea parului. Cel mai adesea, ele devin pur și simplu mai subțire, creând o impresie vizuală de reducere a volumului de păr pe cap.Calviție cauze și tratament 1

Cauzele chelie model de sex masculin

Dacă luăm în considerare cauzele chelire bărbați, există mai mulți factori cele mai frecvente cauze - o predispoziție genetică ereditară (de exemplu, oricare dintre părinți au suferit de caderea parului). Omul mai veche - cea mai mare sansa de a dezvolta alopecie. Dar chelie poate începe la o vârstă fragedă. La urma urmei, în viața fiecărui om există o perioadă în care foliculii sunt cele mai sensibile la hormoni sexuali masculini. Acest lucru duce la chelie model de sex masculin.

  1. fumatul excesiv: deoarece încalcă alimentarea cu sânge și circulația de hormoni, cum ar fi foliculii de păr. Aceasta crește producția hormonului feminin - estrogen, astfel încât părul „nu doresc“ să crească.
  2. Stresul: stresul prelungit vasele constrictia dramatic, și în câteva luni, acest lucru duce la malnutriție rădăcinii părului, și ca rezultat - la chelie în cap pentru bărbați. În cazul în care stresul este temporara - se va recupera pe propriile lor nave.
  3. tulburări endocrine în organism de sex masculin. Aceasta se produce atunci când există activitate insuficientă (hipofuncție) a glandei tiroide. Aici există o defecțiune a sistemului endocrin. Parul era subțiere, au devenit plictisitoare și uscate. Dacă există atrofie a glandei tiroide, începe o pierdere puternică a părului. Ea apare de obicei la vârstnici. Pentru a vindeca echilibrul hormonal necesar pentru a recupera complet.
  4. Un efect secundar de a lua medicamente. chelie model de sex masculin (inclusiv chelie precoce) poate determina de exemplu, diuretice (diuretice), antidepresive, aspirina si alte medicamente. Este important să se consulte un medic în timp.

Există multe alte cauze de chelie. Acesta poate fi, de exemplu, caracteristicile genetice individuale ale omului, precum și - simptomele unei boli (infecțioase sau boli cronice). În special, diverse tipuri de infecții, epuizarea sistemului nervos, tulburările psihice și unele boli neoplazice, anemie (anemie), diabetul zaharat. distonie, osteocondrozei a coloanei cervicale (mai precis la nivelul coloanei vertebrale cervicale), insuficienta circulatorie la nivelul scalpului, seboree, dermatită, dieta ineficientă sau necorespunzătoare (rezultând într-o lipsă de importanță vitală pentru elementele corpului) care primesc medicamente hormonale, mediu sărac, otrăvirea radionuclizi de metale grele, taliu, diverse toxine și substanțe chimice sau radiații radioactive).Prevenirea chelie în cap bărbați

  • Masaj. Cel mai util pentru prevenirea pierderii parului va fi dreptul de îngrijire a părului și scalpului masaj. Ea poate fi efectuată în mod independent. In timpul masajului imbunatateste circulatia sangelui si la nivelul scalpului urme cele mai relevante ei. beneficiu maxim de auto-masaj vă va atinge, în cazul în care prosopul preîncălzit se va întoarce capul.
  • nutriție adecvată. Un alt element important al prevenirii va fi normalizarea puterii, și anume, regim alimentar echilibrat, care trebuie în mod necesar să adăugați fructe și legume proaspete, bogate în aminoacizi, minerale si vitamine: A, F, E, C și B2 și B3, B5 și B8, B9 și B12. Ar trebui să fie întotdeauna administrat în dieta de proteine, produse lactate, si cereale integrale, și legume, pește, legume. Foarte util este utilizarea de ceai verde. Este recomandabil să nu utilizeze „carbohidrati rapid“ (cartofi, produse de patiserie, fructe dulci).

Puteți utiliza o varietate de suplimente nutritive. Pentru a vă relaxa și de a scapa de stres - nu-i rău de a face auto-formare. Cu toate acestea, nici un rău va fi renunțarea la obiceiurile proaste.

Cum de a vindeca chelie la barbati

calviție masculină poate fi cauzată de mulți alți factori. Ei vor fi în măsură să determine un trichologist medic numai. Medicul vă va sfătui să spun în detaliu despre cauza bolii și de a ajuta să alegeți metoda potrivită de tratament. Va diagnostica (analiza stării de păr, o consultare endocrinolog, test de sange pentru hormoni si rheoencephalography de zahăr) și analize genetice, care va ajuta clarifica dacă vă aflați în pericol. O astfel de cercetare va ajuta să nu găsiți numai cauza, dar, de asemenea, pentru a începe un tratament în timp util.

Acum, pentru tratamentul acestei boli, a dezvoltat un număr mare de metode diferite, cum ar fi terapia cu laser si de droguri si mod chirurgical - transplantul de par.

Prevenirea calviție este posibilă numai prin intermediul unui tratament complex. Utilizarea și medicamente, și masaj, și nutriție adecvată. Cei mai mulți medici pentru tratamentul alopeciei sau unguente steroidice folosite iritante, sau injecții cu steroizi. Unguent îmbunătăți în mod semnificativ circulatia scalpului. Aceasta, la rândul său, contribuie la stimularea activă a fluxului sanguin la becurile hilare.

Fizioterapie este, de asemenea, una dintre sposobomv alopecie tratarea. Acest Microdermabraziune piele, tratamentul cu laser si iradiere cu raze ultraviolete. Astfel de tratamente acționează direct asupra țesutului subcutanat și încă recipientelor, astfel, acestea stimulează producția de colagen și elastină.

Cu toate acestea, metoda cea mai drastica este o intervenție chirurgicală, de exemplu, Transplantul de par. Acest transplant de par dintr-o zonă a capului - pe de altă parte. Cel mai frecvent parul de pe cefei sunt distribuite uniform pe toate site-urile în cazul în care nu există nici o creștere a părului.

Calviție cauze și tratament 1

Există, de asemenea, mai multe moduri non-traditionale pentru a trata chelie în cap pentru bărbați, care se bazează pe aplicarea, cum ar fi aromoterapie.

Cel mai important, este important să se știe că efectul tratamentului va fi vizibil numai atunci când sunt utilizate în mod regulat, toate instrumentele selectate, trebuie, și încă cu o atitudine pozitivă.

În orice caz, este necesar să ne amintim că chelie model de sex masculin - nu este un dezastru. consultație medicală promptă cu un curs de specialitate și distanța necesară pentru a salva cap de la chelire.