Când puteți începe să se hrănească copilul

Atractivitatea numit un nou tip de mâncare unui copil care este o hrănire naturală sau artificială în scopul diversității și îmbogățirea dietei sale cele mai importante vitamine si firimituri acomodati cu alimente solide. Mulți părinți sunt preocupați atunci când puteți începe să se hrănească copilul?Când puteți începe să se hrănească copilul

Există un anumit regim de năluci pe teritoriul România:

  • sucuri de fructe, piure de permis pentru a da 3-4 luni
  • cereale și legume piure de - 4-5 luni
  • cabana cu 6 luni
  • piure de carne - de la 7 luni
  • iaurt si galbenus de ou - 7-8 luni


Dar nu-l trateze ca pe o listă pentru ceva ultra-precis. În cazul în care copilul dumneavoastră nu este predispus la alergii. pediatrul poate permite devreme sa inceapa sa ii dea una sau alta nada. Mulți copii obține pui gălbenuș de ou cu o jumătate de an, mai ales copiii care nu primesc lapte matern, și de multe ori suferă de boli virale. Acest produs conține o mulțime de vitamine și minerale care pot consolida sistemul imunitar si ajuta copilul sa lupte impotriva infectiei.

Atunci când miezul suferă de anemie deficit de fier, este permis să mănânce înainte de sos de mere și sucuri.

În general, copilul, este folosit în loc de un amestec de lapte matern și de a introduce alimente solide mai devreme de câteva săptămâni sau chiar luni. Deoarece acești copii sunt observate adesea anemie si vitamine deficiente.

Termenul de introducere a alimentelor complementare depinde de mai mulți factori: greutatea și creșterea copilului. gradul de dezvoltare fizică și psihică, zona de reședință, durata alăptării, tendința de a provoca dermatita si alergii. În orice caz, înainte de prima introducere a alimentelor complementare ar trebui să se consulte cu un medic pediatru.