Când și în ce ordine se încadrează dinții de lapte la copii

Timp de cinci ani firimiturile de dinți începe să se deplaseze treptat în afară, intervalele dintre ele crește. Dacă la această vârstă lacune nu cresc, arată ortopedul copil, astfel încât acestea să poată începe să crească în direcția greșită.Din momentul pierderii primul la pierderea acestuia poate dura de la cinci la opt ani. Totul depinde de următorii factori:

 1. Pat dieta alimente.
 2. predispoziție genetică.
 3. Calitatea apei potabile.
 4. Prezența bolilor cronice.

Ce să faci când copilul dintii abandonat

Când și în ce ordine se încadrează dinții de lapte la copii

O altă schemă, momentul apariției, se poate da clic

Copilul tau va aduce în palma primul său dinte căzut. Ce se poate face într-o astfel de situație? Restul ranii poate sangera usor. Dă firimituri musca tifon șervețel curat, sangerarea se va opri după câteva minute. Dar, în cazul în care sângele continuă să se prelinge din rana, arata mai bine dentist copil.

După, mai bine să lăsați copilul să nu mănânce timp de 2 ore și nu mănânce picant, sărat și prea cald. Cereale pentru furaje dumneavoastră pentru copii și supe, lăsați rana să fie întârziată.

Uneori, după ce a pierdut un dinte într-un copil poate avea febră. În cazul în care, în sine, a fost de dormit și copilul se simte bine, nu există nici un motiv de panică. Dacă temperatura crește, iar miezul se simte rău, asigurați-vă că pentru a vedea medicul dentist, deoarece acest lucru poate fi un semn de inflamație.

Ce se poate face cu el însuși dinte? Depinde de imaginația ta și, probabil, de amintiri din copilărie. Unii părinți „da mouse-ul.“ tații și mamele americani învețe copiii să-l pună sub pernă pe timp de noapte și în dimineața în loc să găsească bani. Puteți înlocui dintele laminat cumpăra unele cadou un copil. Principalul lucru este că acest proces nu a provocat temerile copilului și emoții negative.

Atunci când nu se încadrează în timp

Când și în ce ordine se încadrează dinții de lapte la copii


O imagine clară atunci când dinții permanenți au erupt deja, și o serie de produse lactate nu a fost încă scăzut

Sunt momente când chiar tineri de 25 de ani, în cavitatea bucală are încă copil dinți. Este normal acest lucru? Acesta este un semn că organismul are orice defecte care au apărut din cauza următorilor factori:

 1. dieta necorespunzătoare.
 2. Lipsa anumitor vitamine și oligoelemente.
 3. Stresul frecvent.
 4. boli infecțioase cronice (amigdalite cronice, de exemplu).

Dacă la vârsta de 16-17 ani, copilul nu a căzut dinții, asigurați-vă că să-l arate la dentist. Acesta este un simptom de orice vina in organism, care trebuie să fie identificate și tratate.

De ce căderea prematură?

În stomatologie pediatrică este un concept care se numește „echilibru spațial.“ Acest lucru înseamnă că dinții de lapte la dinții permanenți afectează locația, care va crește în locul lor. Adică, lactate spațiu de educație permanentă așteptare pentru. Este important să le păstreze în locurile lor până la auto-pierderea lor naturală. Prea devreme pierderea lor poate duce la probleme.

Cauzele pierderii precoce a dintilor de foioase:

 1. Leziuni.
 2. mușcătură anormală.
 3. Presiunea asupra dintelui vecinilor săi.
 4. Creșterea tumorii.
 5. Forțat îndepărtarea dintelui din cauza bolii.

Daca un dinte va părăsi locul înainte de timp, vecinii se va muta treptat la un spațiu gol. Ca urmare, un nou dinte este lăsat spațiu liber pentru o creștere normală, astfel încât se poate erupe în direcția greșită.

În cazul în care apar problemele copilului ca acestea, nu vă faceți griji. Astăzi, acest lucru probleme pot fi rezolvate ușor cu ajutorul speciale „retainer spațiu.“ Acest dispozitiv este o placă. adaptat pentru atașarea dinților, între care se formează un spațiu gol. În acest fel puteți „menține poziția“ pentru noul dinte, până la punctul în care el decide să apară.

De ce dintii cad mai târziu decât era de așteptat?

Pierderea dintilor întârziată poate fi cauzată de următorii factori:

 1. Boli infecțioase.
 2. Rahitismul.
 3. Factorul ereditara.

Se întâmplă că dintele copilul a început deja să se clatine, dar nu în grabă să cadă. Pe lângă acesta crește constant. În cazuri rare, copiii cresc un număr de dinți, care sunt numite „rechini“. Nu este nimic greșit, pentru că, după pierderea indigene ia în cele din urmă poziția sa normală în gură.

Articole interesante pe tema:

 • Care sunt acolade mai bine pentru a pune un adolescent și care sunt caracteristicile?
 • Tratamentul adecvat al stomatită virale la copii, recomandarea unui medic
 • umpluturi de lapte colorate pentru dinți, avantajele și dezavantajele
 • Sticla cariilor dentare la copii, simptome, tratamente
 • Sturz în gură la copii. metode moderne de tratament