Candidoze este motivul pentru care ea apare din nou și din nou, ginecologul meu

Ce este afte?

Candidoze este o inflamatie a vaginului cauzata de o ciuperca. Vinovatul imediată de drojdie este o ciuperca numita Candida. Ginecologi numita candidoza afte.Unde aceasta ciuperca?

Candida ciuperca care cauzeaza candidoza, trăiește în corpul de fiecare fete si femei sanatoase. In mod normal, o cantitate mică de această ciupercă au în intestine și vagin noastre. Ciuperca Candida este hrana pentru bacteriile benefice care alcatuiesc microflorei normale ale vaginului.

Dar atunci când se întâmplă ceva și bacterii vaginale sanatoase sunt ucise, numărul de ciuperci este mult crescut. Simptomele zăvoi apar.

Poți obține afte de la oameni?

Nu. În ciuda faptului că simptomele drojdie infecție poate să apară la scurt timp după actul sexual, aceasta nu înseamnă că ați fost infectat cu partenerul sexual.

Aceasta ciuperca a fost în corpul dumneavoastră cu mult înainte de debutul activitatii sexuale, chiar inainte de orice semne de infecție drojdie nu ați văzut. Ea doar în liniște „adormit“ în așteptare în aripi.

De ce Candida „se trezește“?

Sturz nu se dezvoltă la nivelul solului. vaginul femeii este sub o bună protecție a bacteriilor benefice ale microflorei normale. Microflora - este o parte a sistemului imunitar.

Numai o încălcare a compoziției microflorei și imunitate scăzută determină reproducerea și apariția infecției cu Candida drojdie. Iată primele 10 motive sturz:

Motivul 1: Antibiotice

Tratamentul antibiotic poate fi necesară în multe boli (angina, bronșită, pneumonie, cistite, etc.). Antibioticele, intrând în sânge, provocând moartea tuturor bacteriile din organism. Și, din păcate, „sub mâna“ și a obține prietenii noștri - bacterii bune care protejeaza impotriva candidoza.

Motivul 2: Primirea tabletelor contraceptive

Orice pilulele anticonceptionale contin hormonul estrogen. Se crede că acest hormon stimuleaza ciuperca care cauzeaza candidoza, și provoacă reproducerea acesteia. Femeile care iau pilule contraceptive, sufera de candidoza mai multe sanse decat cei care nu iau hormoni. Acest lucru nu înseamnă că fiecare femeie care bea OK candidoza, bolnav. Riscul de infecții drojdie este mai mare la cei care tocmai au început să bea pastila sau tabletă a înlocuit unul la celălalt cu o doză mai mare de estrogen.

Motivul 3: Stresul

emoțiile excesive și starea de tensiune permanentă, care îndeplinesc adesea femei moderne, poate provoca candidoza. Nu există, de asemenea, fără hormoni.

discutarea articolului

Bine ai venit!
În primul rând a apărut simptome afte. Dupa un alt act sexual cu un partener au prezentat simptome cum ar fi roșeață, erupții cutanate pe cap. Câteva zile mai târziu, a venit să mă vadă un sturz, cu toate semnele, prurit, secreție durere. Am baut o pastila a trecut încet simptome Flucostat. Dar acum a început din nou în aproximativ 2 săptămâni. Și, de fiecare dată după contactul sexual neprotejat cu același partener. Băut pastila ieri dimineață Flucostat din nou, apar încă simptomele. Încă speriat că ieri de eliberare a dobândit o nuanță verzuie gălbuie.
Cum facem în această situație mai bună?

Bună ziua. Tu si partenerul tau trebuie sa vezi un medic: tine - un ginecolog, si partenerul tau - un urolog. Medicii vor lua un frotiu pe flora tu si partenerul tau, si pe baza rezultatelor sondajului va recomanda un tratament.

Bine ai venit! simptome afte apărut, de descărcare de gestiune, mâncărime teribil de ușor! băută pilula fluconazol, separarea sa oprit și mâncărimea a fost! acesta poate fi si ce recomanda? la medic într-o săptămână, și chinurile mâncărime, imposibil de a dormi la noapte!

Bună ziua. Pruritul poate indica faptul că inflamația nu a fost încă oprit și trebuie să continue tratamentul. Ginecologul va face un sistem adecvat pentru tine. Înainte de a merge la medic pentru a respecta toate regulile de igienă personală.Buna ziua! Ajutor, vă rog! Am 23 de ani, am trata lumânări afte recurente klotrimazoz 1 buc / zi, 6 zile, și să bea fluconazolul 1 pc / săptămână de șase luni, spune-mi dacă este sau nu să accepte ceva pentru profilaxia omul meu, dacă nu prezintă simptome de candidoză?

Bună ziua. Dacă soțul tău nu este îngrijorat de nimic, el nu are nevoie să ia medicamente. Studiile au arătat că tratamentul profilactic al partenerului sexual nu afectează eficacitatea tratamentului și rata femeilor recupera.

Bună ziua. Aftele pot fi tratate. Pe ce medicamente sunt cele mai eficiente in aceasta boala, si ce sistemele de care au nevoie pentru a lua, puteți citi aici: Cum sa scapi de infecție drojdie o dată pentru totdeauna.

Bună ziua. Din păcate, nici un medic din lume nu poate vă asigura extragerea completă a infecției drojdie o dată pentru totdeauna. Dupa cum se poate citi in articol, ciuperci care provoacă afte, întotdeauna în corpul nostru, și la cea mai mică „punctul slab“ a sistemului imunitar, ele incep sa se multiplice, cauzând sturz. dysbiosis intestinale, de asemenea, contribuie la reapariția constantă a candidozei.
În această situație, există două posibilități:
1. Ia fluconazol 150 mg o dată pe săptămână, timp de 6 luni consecutive. Acest sistem va preveni noi recidive.
2. Fiecare adresă dată la ginecolog și care urmează să fie tratate cu apariția simptomelor de afte.

Buna ziua, am aproximativ 6-7 ani suferă de drojdie de bere (eu sunt acum în '24). Dau în chirie analiza frotiu, și detecta întotdeauna drojdie ciuperci Candida. Ceea ce înseamnă că nu numai că a fost tratată: și unguente, și lumânări, și tablete, și de irigare, precum și în biroul unei proceduri ginecolog. Dar, cu o frecvență de invidiat totul se repetă din nou.
În acest an, în plus față de ciuperci găsit și Mycoplasma hominis (RIF). Medicul meu spune că această infecție este tratat cu antibiotice, iar în cazul afte sunt contraindicate, asa numit numai tratamentul Candida.
Tratate, a predat un test de sange pentru Candida Ig G, rezultatul - pozitiv 1.7351. De asemenea, la HIV 1/2 (+ anticorp-antigen) și hepatita B și C - toate negative (simptomele afte, dar nu a trecut).
Ginecologul a numit plasmafereza, dar după consultarea cu mai multe avize de transfuzie a fost diferită. Una susține că este necesară procedura de plasmafereza și numai după aceea în complexul care urmează să fie tratate și sturzul și mycoplasma, cealaltă spune că avem nevoie de o iradiere UV de sânge.
Spune-mi ce să fac în această încurcătură?
Vă mulțumim anticipat pentru răspunsul dumneavoastră!

Bună ziua. La întrebarea a ceea ce este cel mai bine pentru candidoza (plasmafereză sau iradiere UV de sânge) nu are un singur răspuns.
Cu toate acestea, există dovezi că unii pacienți care au fost plasmafereza în legătură cu alte boli, după această procedură a apărut candidoza. Astfel, candidoza poate fi un efect secundar al plasmafereza, și, prin urmare, funcția sa la o candidoza mai riscantă.
De aceea, eu sunt înclinat să cred că expunerea la UV, în situația dumneavoastră este mai sigur decât plasmafereza.

Bună ziua. Din păcate, situația poate ajuta un medic, care are capacitatea de a le examina. În cazul în care medicul ginecolog, cărora le-ați aplicat, nu te pot ajuta, găsi un alt ginecolog. Poti suferi o ecografie pelvina inainte de a vizita medicul.

Buna ziua, am o secretie albicioasa, dar mai mult ca muci decât cheesy. Mirosul nu este puternic, nu-i rău, doar mirosul. Medicul a analiza, a declarat că flora este normal, și alocarea se datorează eroziunii, pe ansamblu, este o colposcopie pentru prima dată în acest mucus, eroziunea în sensul. O lună mai târziu, încă o dată am predat un frotiu, un prieten a trimis la un alt medic. Medicul a fost departe, rezultat asistenta trădată, a declarat că inflamația. Acest lucru înseamnă că prima analiză a fost incorectă? Pentru a spăla cu atenție, contactul neprotejat a fost nici o schimbare în starea nu se observă, doar în cazul în mers. În mod similar, la recepție, voi merge pe această săptămână, pentru că a început lunar, ar dori să știu, pentru că m-am îngrijorat.

Bună ziua. Din păcate, fără rezultate re-frotiu (și de dorit, și cea anterioară, care părea ginecolog normală), eu nu pot spune nimic. În cazul în care rezultatul frotiului pe mâinile tale, poți să-l rescrie aici și te voi ajuta să-l decripta.

În primul rând, analiza calm:
celule albe din sânge (umezeala.) Y (tserv.kanal) au
epit.kletki (umezeala.) 7-12 (tserv.kanal) 6-8.
mucus (umezeala.) + (tserv.kanal) -
Ghosn. Neisser: ---
Flora: (. Umezeala) numerar, (tserv.kanal) numerar (sau Naya / Naya, pentru a înțelege)
Drojdie (umezeala.) + (Tserv.kanal) -
Trichomonas: ---

Analiza „Bad“, canalul cervical este gol, doar vagin.
Leucocitele: 35-40 (ceva ciudat) "8si sionl." 60-80
Epit.kletki: 2-4-6
Nămol +
Hong Neisser: -
Flora: Koi (sau koch și poate Kok) +
Drojdie: -
Trichomonas -

Bună ziua. Pe primul frotiul nu este clar numărul de celule albe din sânge: nu poate fi o litera „U“, acesta trebuie să fie un fel de figura.
În al doilea frotiu a crescut numărul de celule albe din sânge în vagin, care este, exista o inflamatie. Aceasta inflamatie poate apărea imediat după ce au trecut de prima cursă (nu neapărat primul frotiu a fost incorectă). Cea mai probabilă cauză a inflamației este o încălcare a compoziției microflorei vaginale. Ai nevoie pentru a vedea un ginecolog pentru tratament.