Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru

În pepinieră au pisoi de vânzare!

Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru

Aici poti cumpara un pisoi Neva Masquerade
sau rezerva de cuplu ți-a plăcut.

Despre felisa

Numele canisei este un sens profund. Cuvântul „albastru“ descrie o culoare neobișnuită ochi de animalele noastre de companie. „Xi“ - înseamnă „siberian“, deoarece pisica Neva Masquerade este un fel de subspecie de pisici siberian aborigene din Rusia. Ei bine, de ce este încorporată cuvântul „NEVA“ în titlu, credem noi, este clar. Rasa noastra nu este numai numit Neva Masquerade. dar ea a fost născut pe malurile Neva.Colectiv canisa „albastreala“ este angajat în creștere și de popularizare a pisicilor Neva Masquerade - pisica Siberian culoare-punct.

Pe site veți găsi informații despre rasa pisici siberiene - Neva Masquerade. se familiarizeze cu producătorii de pepinieră, vezi poze cu absolvenții noștri. Pisoii pe pagina pentru tine - va fi capabil de a alege animalul lor de companie și să cumpere Neva Masquerade pisoi. care va deveni prietenul tău. Informațiile de pe acest site este actualizat frecvent. Aflați mai multe despre toate evenimentele cele mai relevante din pepinieră, realizările câinilor noștri de la expoziții, puteți vedea știri.

Toți producătorii canisa de reproducție testate obligatoriu pentru boli genetice ale rinichilor si inimii (PKD și HCM). Anual examen veterinar și sunt vaccinate înaintea legările verificate pentru boli virale și infecțioase. Kennel Pisicile primesc o dieta completa echilibrata.

Scopul „albastreala“ pepinieră este de a produce urmasi excelent - sa creasca sanatosi, armonios dezvoltat, cu un psihic stabil, într-un bun tip de rasa, puternic și animale frumoase. În același timp, căutăm nu numai pentru a păstra datele pedigree, dar, de asemenea, pentru a le îmbunătăți și mai mult.

Producătorii și absolvenți canisa „Sineva“ participă în mod regulat la expoziții internaționale. Ei sunt nominalizați, ei primesc titluri mari și premii, să participe la diverse inele spectacol și să devină Laureatilor (Cel mai bun pisoi, cel mai bun dintre cele mai bune, cele mai bune de rasa, Best in Show, si altele.). Suntem încântați că activitatea canisei noastre atât de mulți experți au apreciat!Canisa „pata albastră“ are un groomer, care va spune, spectacol și vă ajută să se pregătească pentru animalele de companie pentru expoziții.

Speram ca in canisa noastra veti gasi mici minunea cu ochi albaștri cu blană, care va aduce pace și confort pentru casa ta. Pe site-ul nostru puteți vedea fotografii cu pisicuțe parinti si absolventi pepinieră. Înțelege frumusețile publice grațioase cresc aceste mici bulgări, cu ochi albaștri! Neva Masquerade pisoi vă va oferi momente prețioase de fericire și să devină un prieten adevărat pentru mulți ani.

Compoziția canisei colectivă „Sineva“:

Șeful pepinierei, felinologist - Arkharova Galina.

Cat Proprietar - Danilenko Margarita.

Cat Proprietar - Sadilina Catherine.

Cat Proprietar - Belozertseva Natalia.

Proprietarul unei groomer pisici - Latysheva Anna.

Cu stimă,
Cap „Sineva“ canisa
Arkharova Galina.

albastreala Hardy la Cat Show „Cupa de vară CAT-INFO“ International CLA „Fauna“ expuse la Moscova, în clasa juniori (conform WCF). A primit recenzii excelente de la experți și T.Gulyanskoy A.Gudkovoy 2 evaluari - CACJ / Ex1. Ambele zile BEST.V Nom in prima zi a unui spectacol special: culori rare, a devenit cel mai bun junior. În a doua zi la specialitatea arata SIB a devenit CEL MAI BUN JUNIOR DE RASA.

Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru

albastreala Hardy la Cat arata OOLZH „Elitar Club“ International din Tver, pentru prima dată expuse într-o clasă de pui (pe sistemul WCF). A primit recenzii excelente din evaluarea experților D.Smirnovoy - CACR / Ex1, Nom a fost cel mai bun și a devenit BEST OPUS pisicuță SEX. Pe inelul WCF de tineri (inel pisoi) în D.Smirnovoy clasat - locul 7!

Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru
Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru
Canisa de pisici Siberian Neva Masquerade albastru

În Zvenislavy și osmanthus Sineva Sineva născut copil 3: 2 pisici și 1 pisică.

Legenda albastreala și Casper Română briliant născut 5 copii: 4 pisici și 1 pisică.

În pepinieră copilului în Vologda din Rosinka Sineva Sineva și Lancelot născut copil 4: 1 pisică și 3 pisici.

În Zvenislavy pată albastră și Zeus Mare Hunter născut copil 2: 2 pisici.

În grădiniță pentru copii „viziune românească“, în Ivanovo în Rapuntsii Sineva Sineva și Lancelot copil 4 născut: 3 băieți și o fată.

În pepinieră copil „viziune românească“, în Ivanovo Luna Lovegood pata albastra Potap Moon Haze sa născut 5 copii: 4 băieți și 1 fată.

În pepinieră copilului în Vologda din Rosinka Sineva motto-ul Kuz'kin Casa copil a fost născut 3: 3 băieți.

Legenda Sineva Neva și Wesley Perle s-au născut 5 copii: 3 băieți și 2 fete.