capri femeilor modul de a alege ce sa poarte

Capri feminin - este pantaloni. scurtat prin mijlocul gambei, care au fost cunoscute de mai multe decenii în lume.

Dar acum ei au ajuns din nou vârf de moda, ca atât confortul și versatilitatea de a purta atras de a le doamne mature și realizate și fete tinere.Acest stil pantaloni a apărut în jurul anilor 1940 de pe insula Capri.

În primul rând le-a purtat pescarii, deoarece nu interferează, nu înmuierea în valuri, și a permis deplină libertate de circulație.

Ideea a fost preluat de designeri de moda - și aici, în zece ani Capris au fost în garderoba femeilor.

capri femeilor modul de a alege ce sa poarte

Capri a luat rapid hit-uri plaseze în stațiunile de pe litoral și zonele de coastă. Ei au fost la fel de confortabil ca pantalonii regulate, dar din cauza lungimii dintre ele nu a fost fierbinte.

De-a lungul timpului, de vârf de interes a trecut, dar moda este ciclică. Astăzi Capri au fost din nou pe podium.

Sonja De Lennart din Germania a adus pentru prima dată aceste pantaloni din lumea modei - cu mâna ei lumina a dezvoltat mai multe stiluri de acest tip de pantaloni elegante.

Cum de a alege Capris de femei

Moda moderna este nici o limită a imaginației. capri nu mai sunt o vederi de vară de îmbrăcăminte.capri femeilor modul de a alege ce sa poarte

întruchipare de iarnă din lână de oțel, catifea sau Tweed. Au butoane, fante în partea de jos sau clapele, oțelul încercuiască piciorul strâns, astfel încât acestea să poată fi încărcate în pantofi în timpul iernii.

Pe capri cald nu sunt mai puțin frecvente curele late și buzunare.

Vara este facut din bumbac, mătase sau pânză, și sintetice. În vreme caldă este mai bine să se folosească țesături naturale, artificiale, dar nu au nevoie de o astfel de îngrijire atentă.

Versiunea de vară este adesea decorat cu appliques, curele subtiri sau fante de pe părțile laterale. Universal considera femeile de blugi capri care arata foarte bine in orice moment.

capri femeilor modul de a alege ce sa poarte

Denim este potrivit pentru accesorii luminoase, curele și pot fi combinate cu orice stiluri.

Capri la un moment dat și a purtat Elizabeth Taylor și Sofi Loren și Marilyn Monroe, precum și Dzhina Lollobridzhida și Ava Gardner.

Cum și ce să combine Capris femeilor?

Capris calde potrivite pentru cizme lungi, și dacă pantalonii au elemente decorative, sau ele sunt un pic extins la partea de jos, le puteți purta pe partea de sus a cizme.

opțiune de montare este posibilă și necesară pentru a umple interiorul. Mai rar se pot întâlni pantaloni trunchiate cu cizme - dar pentru picioare lungi și subțiri. Sub cizme sunt perfecte pentru colanti întunecate și groase.

Opțiunea capri Cald bine purtat cu un pulover, guler, jachete scurte. Dar nu potrivit pentru mantaua sau jacheta jos.

Vara și primăvara face posibil de a purta pantaloni Capri și locul de muncă. Pentru această versiune se potrivesc pantalonilor drepte cu culorile clasice și o cămașă albă, vestă în culoarea și chila.