Caracteristici generale ale semnelor zodiacale după data nașterii, astrologie occidentală, horoscop zodiac

Zodiac horoscop si caracterizarea semnelor zodiacale, considerat a fi foarte popular în civilizația europeană. Este greu de găsit pe cineva care nu știe semnul lor zodiacal. Chiar și oamenii care spun că nu cred în horoscoape, în cazul în care caracteristicile cunoscute ale mamei sale în drept sau semnul soției.Zodiile după data nașterii

<<Таблица: совместимость знаков зодиака

<<Детский гороскоп по знакам зодиака

Aspectul exact al nimeni nu știe astrologie Vest, ea a apărut în aproximativ 1. n. e. și întrucât nu special, nu sa schimbat. Ea are originea ca știință păgână și dezvoltat în conformitate cu fluxul ocultă de viață, care posedă un conotații religioase pronunțate.

În cele mai vechi timpuri, oamenii au crezut că zeii trăiesc în cer și vizionarea cerul, ei devin mai aproape de ei. astrologii antici au stabilit că viața pe planeta noastră este supusă ritmurile mișcării corpurilor cerești. O mulțime de secole preoții privit stelele și planetele, și a acumulat o mulțime de cunoștințe, din care baza sa dus la horoscopul zodiacal.

Baza construcției de Vest astrologie horoscop zodiacal si caracteristicile celor 12 constelații ale zodiacului, care reprezintă anumite grupuri de stele. astrologia antică după o lungă de observație, sa constatat că toate evenimentele care au loc pe Pământ sunt foarte strâns legate de svyatilom solare. Ei au calculat 12 cicluri care corespund celor douăsprezece constelații zodiacale, care trece discul solar în timpul anului. Calea pe care se execută de-a lungul constelațiile soarele a fost numit în astrologie occidentală - Zodiac. și cele douăsprezece constelații - 12 semne ale zodiacului. Fiecare semn zodiacal reflecta caracteristicile ciclice cu diferite caracteristici care au adoptat reflectă starea lumii subtile și univers.Zodiac Horoscop reprezintă cele 12 semne ale zodiacului, caracteristicile care depind de data nașterii. Pentru a fi precis constelațiile zodiacale la momentul de a găsi în ea soare, la data nașterii.

semne caracteristice ale zodiacului într-un horoscop reflectă trăsăturile fundamentale ale unui anumit semn zodiacal. Prin urmare, pentru un horoscop, astrologie carte horoscop individuale mai detaliate, care, printre altele, să ia în considerare influența planetelor în momentul nașterii.

Zodiacul caracteristici semne horoscop zodiac sunt asociate cu cele patru elemente terestre care conferă energii specifice ale semnelor zodiacale. astrologia occidentală identifică elemente - foc (Leu, Berbec, Sagetator), apa (Scorpion, Pesti, Rac), aer (Balanta, Gemeni, Varsator) si pamant (Fecioara, Taur, Capricorn). Fiecare caracter este înzestrat cu caracteristici de energie, proprietăți și temperament specifice.

Ca rezultat, horoscop zodiac Western ia în considerare mai mulți parametri, efectul poziției soarelui în trecerea celor 12 constelații, energia de impact al planetelor. semne caracteristice ale zodiacului depinde și de elementele terestre, care i se adaugă proprietăți suplimentare. Cunoștințele acumulate de astrologie occidentale ne oferă posibilitatea să ne cunoaștem mai profund și în jurul nostru lumea subtila, care este ascuns de vederea ochilor noștri.