Care este cauza de orbire si orbire simptome la copii și adulți

orbire completă (pierderea absolută a vederii la ambii ochi) a afectat doar 5% din totalul persoanelor care aparțin nevăzătorilor. Notele rămase Deteriorarea parțială a severitate diferite. Multe dintre ele sunt abia în măsură să distingă numerele de înmatriculare la lungimea brațului; unii oameni încă pierdere semnificativă a vederii: ei abia distinge lumină și întuneric și nu pot conta degetele, situate chiar în fața lor. Lumea lor este lipsită de contururi clare, să fie inconstant și iluzorii; în anumite tulburări din jur este văzută ca în cazul în care printr-un tub subțire.Cauzele de tulburări vizuale

Cauzele de orbire și set de tulburări de vedere. Eye - organ complex uimitor, dar dincolo de faptul că razele de lumina percepută de ochi, pentru a fi transformate în imagini care sunt percepute și analizate creierul. Pierderea vederii poate fi cauzată de orice încălcare a transmisiei nervoase de semnale vizuale la creier, rezultă din boală sau accident, rănire la locul de muncă, rănile primite într-o luptă sau o boală care afectează țesutul ocular sau nervoase cai din creier.

Care este cauza de orbire si orbire simptome la copii și adulți

Cataracta - una dintre cele mai comune cauze de orbire la nivel mondial. Boala este exprimat în ochi normal lentile transparente care să facă neclar, ceea ce duce la perturbarea transluciditatea sale și o deteriorare progresivă a vederii. De obicei, cataracta se dezvolta la o vârstă înaintată; cauza ar putea fi unele boli sau leziuni oculare.Întâlnește și cataractă congenitală; la adulți este asociat cu dezvoltarea diabetului zaharat. Vedere incetosata cauzate de cataracta, necesita corectie chirurgicala: boala a lovit obiectivul este înlocuit cu artificială. Uneori este necesar să se limiteze purtarea de ochelari sau lentile de contact.

Orbire la copii: de ce există o orbire la copii

orb din cauza nașterii unui copil, de regulă, defecte congenitale ale vederii sau cataracta. Eliminarea tehnici de chirurgie a cataractei, dar a scăpa de tulburare, care este numit nistagmus (este spasmodice involuntare ale ochilor și de multe ori duce la perturbarea concentrarea lor), este mult mai dificil. Boli infecțioase care duc la orbire in tarile dezvoltate sunt relativ rare, dar sunt considerate a fi cele mai frecvente cauze de orbire în restul lumii. Trahom - o boala care afecteaza pleoape - este foarte frecvente în țările tropicale subdezvoltate.

Dacă în perioada de gestație mama insarcinate a avut rubeola, există riscul ca copilul ei va fi nascut cu cataracta. Efecte similare cauza infectate microorganisme mama insarcinate Toxoplasma gondii; infecția este plină de nașterea unui copil orb.

La copiii mici, există un risc de infecție cu canis viermi Toxocara prin fecale de câini vagabonzi. Infecția cu acest parazit cauzează leziuni ale țesutului ochiului și inflamație a retinei.

Modificări legate de varsta, in viziunea

Oamenii de peste 70 de ani sunt predispuse la atrofia retinei incurabile. Celulele retiniene sunt supuse îmbătrânirii; Acest lucru se aplică în special la fața locului galben - cel mai sensibil de a îmbrăca retinei. Cu toate că această condiție este, de asemenea, incurabilă, ea poate fi corectată prin purtarea ochelarilor.

Punctele sunt esențiale pentru persoanele sanatoase de varsta mijlocie, dar nu poate fi suficient pentru pacienții vârstnici poartă ochelari. În străinătate, unele canale prin cablu practică transferul unei cărți sau reviste de pagini, care sunt mult mai ușor pentru a vedea pe ecranul televizorului mare. Există proiectoare, care să permită să ia în considerare numărul crescut de pagini de carte și reviste pe ecranele de perete sau pereți.

Face o programare pentru a vedea un medic prin intermediul internetului