Care sunt cauzele creșteri pe câini corp - tratament veruci la câini

Tweet Twitter

Care sunt cauzele creșteri pe câini corp - tratament veruci la câini

Excrescențe sub formă de veruci apar adesea pe fata, gura, buze, urechi, nas, pe limbă, pe pleoapa, pielea de pe spate, gât, ochi, bărbie pe laba, iar restul corpului câinelui. Foarte adesea aceste mici răni apar la căței și câini mai în vârstă. Natura în aceste creșteri sunt aproape întotdeauna unul - papilloma virus.Cu toate că aceste creșteri pe fata, pe picior și corp sunt în mare parte benigne, și, prin urmare, sunt cosmetice în natură, dar acestea ar trebui să fie tratate, deoarece acestea provin de la un sistem imunitar slăbit. Motivul este simplu - există un risc de deteriorare, mai ales să ne imaginăm că un câine smulsă de educație poate fi destul de simplu, dar consecințele sunt rele.

În cazul în care problemele de animale cu imunitate, cu atât mai probabil ca papilomavirus se declară. Excrescente pe corp, pe bot și laba similare. În fotografie care arata ca bulgări de culoare roșu, negru sau alb. Tratați câini posibil ca medicamente sau chirurgical, precum și căile de atac acasă populare. Tratamentul efectuat medicii veterinari novocaină. subcutanat lui înțepa, intramuscular sau intravenos. Cursul este prescris de medic. Operatia de asemenea, face o operație complet pentru a elimina complet formarea.

Negi pe corpul câinelui din ceea ce par?

Toată lumea este familiarizat cu aceste creșteri pe cont propriu. Puțini oameni în viața mea nu le-au văzut pe părți ale corpului lor. Și dacă există negi la câini? Da, există. Iar natura acestor creșteri aproximativ la fel. Papilomavirusuri. Numai la om, este numit virusul papilloma uman. „Cel mai bun prieten al omului,“ The apar pe picior, pe fata, pe corp, gură, ochi, perna, pe burtă și în altă parte. De ce ei cresc, cum să le trateze și cum să scape?

Virusul se transmite în timpul contactului apropiat sau regulate cu transportatorul. imunodepresati este cauza majoră sosește. De aceea, elevii care au avut boala sau stres, precum și boli cronice acest risc este mai mare.

Cu toate acestea, în prezent există mai multe metode pentru a trata aceste creșteri pe corp, fata sau picior:

Negi pe fata unui câine ce să facăÎn cazul în care un câine a apărut pe creșteri față similare cu negi, arată veterinarul lor pentru animale de companie urgent.

Care sunt cauzele creșteri pe câini corp - tratament veruci la câini

Dacă educația este alunecat doar pe fata, poate fi încă tratate la domiciliu. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o infuzie de rostopască sau suc de papadie.

Acesta poate ajuta, de asemenea, sucul de lamaie. În cazul în care creșteri luat într-o anumită sumă pe față sau cap, este mai bine să aduc animalul la veterinar. E un câine inspecta și pot fi distinse de orice altă excrescență veruca. Probabil sa fie tratate în biroul acesta va injecții cu novocaină.

Negi pe laba piciorului unui câine ca un tratament

Este important ca picioarele sunt una dintre zonele cele mai problematice. Când vine vorba de labe, animale de companie vor experimenta dureri atunci când mersul pe jos. Este posibil ca, în locul unde negilor a crescut întâmpla daune și va fi introdus chiar un fel de infecție.

Care sunt cauzele creșteri pe câini corp - tratament veruci la câini

Prin urmare, este mai bine pentru tratarea câinilor veterinari. Există fie eliminați acumularea de pe picior sau vkolyut Novocain. Acasă, puteți utiliza usturoi tradițional sau rostopasca zdrobit. Aceste remedii populare au apărut mulți ani în urmă, și sunt eficiente pentru ambele labe si botul de (de exemplu, în cazul în care educația a sărit pe obraz) sau organism.

Excrescente pe piele a unui câine ca un tratament la domiciliu

Una dintre cele mai eficiente metode pentru tratarea unui animal - este de răcire. În acest scop se confruntă, corp, picior sau altă parte a noua formatiune se aplica cu gheata uscata. Face o astfel de procedură este necesară pentru un minut de trei ori pe zi. Conform ideii de acumulare trebuie să se încadreze într-o săptămână. Puteți alege, de asemenea, rostopască și lubrifia zona cu probleme de suc sau infuzie.

Cum de a trata negii în gură de câine, buze, urechi, gură

Asemenea părți ale botului ca gura, buza, gura, urechea, și partea corpului, cum ar fi un tampon pe laba sunt dificile. În plus, în aceste zone de disconfort la tumorile animale va fi mare. Este dovedit că pentru PE, manifestată pe față, una dintre cele mai eficiente metode este fosprenil injectat subcutanat.

Care sunt cauzele creșteri pe câini corp - tratament veruci la câini

Cum de a elimina acumularea cu ajutorul medicinei populare

Dacă laba sau bot a apărut veruci, a scăpa de ele pot fi dovedite mijloace populare. De ierburi și includ suc de papadie sau sucul de rostopasca. Acesta va fi, de asemenea, eficiente pentru a freca negilor sucul de lamaie peste noapte, usturoi zdrobit, oțet de mere, amestecul de miere cu ulei de in sau ulei de ricin cu bicarbonat de sodiu.

Unguent pentru verucile pentru prepararea în casă a animalelor

Laba si pe corp pentru a trata negii și poate fi unguent de casă. Reteta ar putea arata astfel:

  • Vas coajă de ou se amestecă cu acid acetic;
  • se adaugă grăsimea viscerală;
  • se amestecă până la consistență cremoasă.