Care sunt cauzele răspunsuri la întrebările frecvente semne din nastere întrebări

pete roșii și maro pe corp, care este numit popular alunițe (deși numele medical pentru „nevi“), de foarte multe ori deranjează, și mai ales femeile. După mers pe jos o mulțime de vorbesc despre potențialul lor de rău, și chiar posibila patologie. Ar trebui să ne fie frică de aceste pete? Și ce proverbele - mituri? Pe aceasta și mulți alți corespondenți revistă vorbesc în continuare pe Internet Timelady.ru.Care sunt cauzele răspunsuri la întrebările frecvente semne din nastere întrebări

De ce nevilor apar în persoană?


Multe mame pot confirma faptul că copilul în primul an al vieții sale - poate să apară o aluniță, ele sunt greu de observat, deoarece acestea sunt puține și mici. Foarte puțini părinți observa o aluniță la copil, și apoi, în cazul în care le vedea, nu acordă o importanță deosebită. Dar atunci când o persoană începe la pubertate, mol incep sa se arate ca înainte, devin vizibile suficient de mare, iar numărul lor este în creștere rapidă, vina pentru aceasta revine cu hormoni.

La femeile gravide, alunițe se dezvăluie în același mod ca și în adolescență, acest lucru este, de asemenea, din cauza piroane hormonale. Lumina ultravioletă contribuie, de asemenea, la apariția de noi alunițe. Nev (birthmark) sub omiterea melaninei este format si incepe sa fie celulele pielii umane, care conțin o mulțime de pigmenți. Alunițele aparțin unor defecte congenitale în dezvoltarea pielii, dar poate și trebuie să fie achiziționate pe tot parcursul vieții sub forma unor tumori care sunt benigne. Nev are dimensiuni diferite, în funcție de piele și adâncimea la care sa format, din aceasta depinde și de culoarea unui birthmark.

Cercetarile medicale au aratat ca site-ul cel mai frecvent este de multe ori o persoană. Acest lucru se explică prin faptul că o persoană este mult mai des razele soarelui de toamna. Deși nevus interzise locuri, nu, el poate apărea oriunde pe corp, chiar și pe membrana mucoasă.Ce tipuri de alunite?


Dacă nu iau în considerare de forma obișnuită de alunițe, ei încă sunt de următoarele tipuri și care sunt cauzele lor de:
  • Unii oameni par birthmark roșu și, desigur, îi deranjează. Dar explicația exactă a nevilor roșii până în prezent, nr. Cauza alunite rosii este o disfuncționalitate de cancer pancreatic colon sau, desi medicii respingerea de multe ori această versiune, deoarece nu a fost confirmată în mod corespunzător. Ultimul (până în prezent) versiune a apariției nevilor roșii asociate cu boli dermatologice și tulburări ale metabolismului lipidic. Când văd mai bine roșu semn din nastere un medic, numai un medic cu experiență va da o definiție precisă a birthmarks roșii, și să clarifice natura aspectul său. Poate fi necesar să fie, cu laser semn din nastere de eliminare, iar apoi supus unui tratament special, pentru detectarea unor boli posibile care au fost cauzate de apariția birthmarks roșii.
  • Agățat nev birthmark se referă la specia, deși este dificil de a apela un mol. Acest semn din nastere este de obicei denumit virusul papilloma uman, îndepărtați laserul agățat sau electrocoagularea birthmark. Când vi se solicită, și îndepărtarea papiloame, asigurați-vă că să se consulte un medic, iar dacă sunteți foarte preocupat de aspectul papiloame, consulta un dermatolog inca.

Care sunt cauzele răspunsuri la întrebările frecvente semne din nastere întrebări

Apariția de alunițe - este bine sau rău?!


Mulți oameni sunt îngrijorați atunci când corpul lor mai multe alunițe, și începe să fie interesat de întrebarea: de ce atât de mulți? Când alunițe nu sângerează, nu se schimbă culoarea și nu crește în dimensiune - nu vă faceți griji. Dar dacă cel puțin un semn de-ai văzut, atunci asigurați-vă că pentru a merge la spital.

Mulți oameni se tem de alunițe, și, probabil, pentru un motiv bun, aspectul de alunite poate provoca riscul de a dezvolta cancer, asa ca Treat nevilor serios, mai ales atunci când acționează factori deja cunoscute: razele soarelui sau radiații ultraviolete, o varietate de leziuni, frecare nevus (de exemplu, în cazul în care alunita pe jos și-și freacă pantofii). Acești factori pot transforma un mol într-o tumoră malignă - melanom.

La fel cum există alunițe, care creste parul, aceste alunițe pot fi canceroase, acesta este dovedit de către experți. Păr care crește de la un mol pentru a scoate nedorit, deoarece poate fi dăunătoare, este mai bine să-l taie.

După cum ați înțeles motivele de apariție a alunite pe corp si fata poate fi destul de mult. Definiți acest lucru este destul de dificil. Dacă doriți cu siguranță pentru a obține un răspuns cu privire la sănătatea dumneavoastră - mai bine să se consulte un medic. Studiul nu a luat prea mult timp sau de energie (și mai ales nu provoacă durere), dar poate preveni orice boală sau potențial, din nou, pentru a se asigura că sunt complet sănătoși!

Noi sincer vă doresc sănătate bună!